Citat:
Uporabnik twinman pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ja saj ponavadi je zraven hlebček in pa nekaj kromprička.
Drugače pa za večino je 500g dovolj, jaz bi tudi rabil nekaj več, ampak sem bolj proti extremom
za metriče pa je itak že 100g preveč
Še vedno razmišljanje o količinah in ceni za moje pojme...najboljš je takrat, ko res paše v se skupaj - ne štejem krompirčka. Ti vem da imaš nekaj proti kruhu itd. pa bi imel čimveč mesa. Si falil že v štartu pač. Ni hamburger zate, privošči si raje steak. No, čeprav so na začetku zgodovine burgerjev stregli točno to - Hamburg Steak (sesekljan steak, kot samostojna jed nemških priseljencev v USA). Meni npr. najbolj sede hamburger z dvema burgerjema (več zapečenih strani, kot pri enem in več okusa) pa da mesa ni več mot 250gr. Ob tem rabim še na maslu popečeno domačo bombetko, ameriški sir, pravo slanino in nekaj osnovne zelenjave in bbq sauce. Gre za okus in po takem burgerju, ki ima na koncu težo nekje do 400gr sem sit. Zelo težko spečeš 500gr burger, da ima res top okus, razen če ga raztegneš, da ni debelejši kot 1,5 prsta. Za moje pojme nima bit kaj večji od 12 cm premera. Scena s hamburgerji je zavila na totalno trendovsko pot - sam sem mnenja, da bo čez max. 3 leta scena prečiščena in bodo ostali le res dobri hamburgerji, ne glede na velikost in ceno. Tako to gre.