Hamburger ?

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Ekola, sem bil včeraj na pivo in burgerju. Sem probal Tabay brothers in Stari pisker.
Tabaj je bil zame celo razočaranje, nobenega pravega okusa, meso je bil čist preveč rare zame (to je mogoče moja napaka,k bi mogoče mogu rečt). Skratka, razočaran zelo. Potem pa še Stari pisker, že to da so imeli največjo gužvo pove vse. Res odličen hamburger, dovolj velik, meso odlično, omake odlične, tako da samo kapo dol. Več jih pa nisem uspel poskusit
frown-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Vseeno kateri. Naroči si "batman burger" če si dec
wink-1.gif

Pa...mariborčani...jack n joe pub (bivša žajfa) omogoča hamburger brez kruha in pomfrija, celo na ceni se pozna -2.5€, tako da to je sedaj moja najljubša destinacija
wink-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Ekola, sem bil včeraj na pivo in burgerju. Sem probal Tabay brothers in Stari pisker.
Tabaj je bil zame celo razočaranje, nobenega pravega okusa, meso je bil čist preveč rare zame (to je mogoče moja napaka,k bi mogoče mogu rečt). Skratka, razočaran zelo. Potem pa še Stari pisker, že to da so imeli največjo gužvo pove vse. Res odličen hamburger, dovolj velik, meso odlično, omake odlične, tako da samo kapo dol. Več jih pa nisem uspel poskusit
frown-1.gif

Sam sem bil v Celju v Starem piskru, za mene poden gostilna. Delajo kvečjemu na količini in ne kvaliteti. Enkrat in nikoli več...

V Ljubljani je dober HoodBurger, pravzaprav odličen....TokyoPiknik, tudi oni majo odličnega, pa tudi Kralj žara ni slab, sicer sem poskusil z wagyu govedino, vseeno pretirana cena, nekaj manj kot 10€...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
hamburger brez kruha?resno?

Hja eni pač brez čebule, jaz brez kruha.

Problem je, da se zelo redko dobi posebej plesko, na maniju, da bi pač naročil tisto in potem je hamburger brez kruha super zadeva
smile-1.gif
Pa še bolj zdrava.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik disc pravi:
frown-1.gif

Bil v petek na odprti in so imeli novozelandca in holesterol. Novozelandec je bil top! Pleska in stejk. A si poskusil morda holesterol?

disc

Guru
4. feb 2011
2.432
549
113
Nope, sem isto novozelanda jedu. Men je biu res odličen!
Sem pa zadnjič jedel na vrhniki v stari kašči njihov t'prav burger, res ogromen hamburger. Edino mogoče bi naslednjič rekel, če mi lahko malce bolj medium naredi, drugače pa odličen!

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.991
401
83
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Nope, sem isto novozelanda jedu. Men je biu res odličen!
Sem pa zadnjič jedel na vrhniki v stari kašči njihov t'prav burger, res ogromen hamburger. Edino mogoče bi naslednjič rekel, če mi lahko malce bolj medium naredi, drugače pa odličen!

Po moje ena bolj spregledanih burger destinacij!
nahrung002.gif

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Kje v LJ imajo velike hamburgerje da se ga res naješ za 3, maksimalno 4 evre? Ne mi prosim z mini jajci raznih hood burgerjev. Horse je kul, ampak predrag.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Kje v LJ imajo velike hamburgerje da se ga res naješ za 3, maksimalno 4 evre? Ne mi prosim z mini jajci raznih hood burgerjev. Horse je kul, ampak predrag.

Nikjer, zato ker zdaj so ratali hamburgerji gurmanska hrana. Gurmanska hrana ter najesti se ne gre skupaj, prav tako ne gurmanska hrana in poceni.

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:

7burger, Kamnik

4eur