Hamburger ?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Burger house v minhnu ma preverjeno dobre...

ajd O.K. v nemčiji in avstriji sem jedel že cel kup zelo dobrih hamburgerjev. Jaz te sprašujem kje je dober hamburger v Ljubljani ali pa vsaj v Sloveniji? Zaenkrat je najboljši in najbolj upravičeno poimenovan hamburger le Hood Burger in meni je dober tudi v primerjavi z hamburgerji v nemčiji čeprav je res, da sem tam jedel veliko še boljših.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Je že kdo preizkusil hambrger poleg kristalne palače, med stavbo in simobilovo stavbo ??

Bil pred kake 14 dnevi. V Mladini bi napisali mirno prebavljeno. Saj ne da je bil slab, ampak nič posebnega, tako da se verjetno ne bom več oglasil tam. Pa glede na to, da je gostilna dokaj nova, je bil natakar brezmejno nezainteresiran za delo. (Ampak je bil pa zelo lep
hysterical-1.gif
)

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Kdaj je pa ta Hood sploh odprt, ko grem sam mimo v Šiški je zmeram zvečer zaprt , verjetno dela samo med delavniki do 16 h ???

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
V Celju se Picikato hvali z najboljšim burgerjem. Samo ga še nisem probal, ker imajo toliko drugih dobrih stvari za jest.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ja jaz sem bil v petek na Hoodu prvič v šiški, cene precej visoke, porcije ne ravno velike, okus pa no ja soliden, posebej omake so skrbno izbrane, ni bil nek presežek od Burgerja, a vsekakor boljši od povprečja in bi morda še kdaj šel do njih, samo cene so pa navite osnovni Burger 4 eur .... pa to je bilo nekdaj 1000 sit , tudi sicer solidno malico dobiš za 4,5 eur samo čez cesto, ne pa to primerjati z enim Burgerjem.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
373
13
18
Prejšnji teden jedel Picikato hamburger. Sicer se ne morem pohvaliti s referencami, da sem tako kot večina na alterju pokuševalec leta, ampak hamburger je bil resnično dober. Porcija je konkretna, okus pa meni osebno zelo dober.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik djpiky pravi:
Prejšnji teden jedel Picikato hamburger. Sicer se ne morem pohvaliti s referencami, da sem tako kot večina na alterju pokuševalec leta, ampak hamburger je bil resnično dober. Porcija je konkretna, okus pa meni osebno zelo dober.

KJJe si to jedel? kakA je cenaž?