Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Btw, a je ze komu uspelo pojest njun burger brez da se nasvinja? Zadnjic me je imelo, da popizdim, samo za 45 stopinj mal nagnes burger in stece tist zos ven, jasno v papirnato vrecko, ki cez 20s spusti in imas polne roke zosa. Zdej pa ne vem, al je kaksen trik pa ne znam al imamo vsi isti problem pa sta lastnika taka salabajzerja, da se nista slisala za polivinil embalazo.
Balkanske pleske in hamburgerji.... sicer ze zelo branim pisat na alterju ampak dobro. Jamrate kje povsod imajo zanič oz. slabe hamburgerje a kaj je notri? ena faking pleskavica k jo v sloveniji očitno noben ne zna pripravit. Nit zmešat meso nit zapečt.
Če že ne razlikujem med hamburgerjem in plesko, bi rad jedel to balkansko plesko v prerezani lepijnji z ajvarjem, zenfom, solato in kajmakom. Sendvič z balkansko plesko
Pred časom sem prebral (po vsej verjetnosti v tej temi, ki sem jo nekajkrat prečesal pa ne najdem) o eni gostilni na Primorskem, kjer nudijo velike in dobre hamburgerje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.