Hamburger ?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
ksz.

Če se boste potikali kaj okoli Graza:

http://restaurant.hdgraz.at/

PS. Spcializirani so tudi za "steake"

kaj si mazno?

Bil gor....zelo dobro, nekaj takega bi rabili tudi v Slo. Porcije pa res konkretne.
d055.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Bombeta čist pokvari, je pa bil meso lepo začinjen. Končno čutil poper.

Brooks

Pripravnik
1. maj 2012
75
0
6
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Zame eden izmed bolših hamburgerjev, kebabov sploh pa čevapov dela fast food na Jurčkovi, nasproti gostilne Jerinček. Cene normalne, okus pa izvrsten.

Sem probal hamburger malo po tvoji objavi. Nato ponovno par dni nazaj in je res odličen.

Vzel sem cheeseburger za 3,8€. Navaden hamburger je 3,4€. Ceni sta mogoče +/-0.1€. Dobro meso, dobra in ne malo zelenjave kakor jo daje večina kebabarjev (imam rad paradižnik in večina škrtari precej - tu NE!), hrustljav kruh. Sicer za vas, ki jeste samo überburgerje, ki jih pripravljajo "kuharji iz restavracij s tremi michelinovimi zvezdicami", tudi ta ne bo prišel v poštev, ker dobiš navaden sir za toast v čiza.

Možakar je zelo prijazen. Sicer pa mi je lokal oz. montažna hišica še posebej všeč, ker je urejena in pospravljena. Ima celo M/Ž WC ter prostor s 5 kompleti miz s klopmi (5×6 ljudi). Pred lokalom lahko parkira komot 5 avtov. Vsaj človeško se lahko usedeš in poješ.

Overall izkušnja odlična. Se še oglasim definitivno. Pohvale!
zmaga.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nič hm.... american stajl... klik
Pri tem ni nič narobe. Sicer pa ne vem nič o hoodu, ker še nisem utegnil, bejba ma pa raje malenkosti iz meka.
rolleyes-1.gif

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Dober je Chedar v Lističih iz LIDLA oz. najbližje kar se dobi ameriškemu siru, kao.....

Nazadnje urejeno:

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Malo švoj je po okusu če primerjaš z Mcdonaldsom npr. Sicer je tud cena potem zelo ugodna, ker je to pač lidl.

Ga imam skor stalno za kak toast, ampak ne cheddarja (sta dva taka sira navoljo v lidlu). Super mi je toast z dobrim pečenim pršutom tem sirom in mal ocvrte čebule.
cheer.gif