H&M podarja bon za 5 ojrov vsakemu...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Super, samo ce mi ne bi ravn vceri kartuse zmankal...
rolleyes-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Dobri ste! Jest se izognem te štecune v velikem loku, kaj da bi še kaj kupil notri.
smile-1.gif

Ma za kakšno pižamo, gate in nogavice je čist ok.

Sej nihče ne ve, ali imaš nogavice iz H&M , ali iz Bossa.Pa tiste iz Bossa niso kaj bolj vzdržljive.

Da bi se cel oblekel v H&M..raje ne.Prvič, nekvalitetna roba, drugič, na daleč se vidi, da je cheap.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Sploh ne gre za to, da bi mel kej proti tej firmi. Ampak ko grem mimo in se notri tare ljudi me vse mine. Če kaj sovražim v trgovinah je to, da so kupi cunj in da se folk gužva okoli mene ko gledam stvari.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
H&M je dober samo za kake štumfe pa boksarce. Kupil tam 3 majce enkrat v šusu..., pa sem še isti večer na žuru videl 3 tipe isto oblečene... Potem pa vsi vejo, da si kupil v H&M majco za 10€.
hysterical-1.gif

Nemreš, da verjameš.
hysterical-1.gif
Meni je ful užitek kupovat v HM, dosti bolj kot v drugih trgovinah. Mogoče nostalgija, ko smo še hodli v Avstrijo v H&M. Hčerki kupim dosti garderobe tam, sebi kake dodatke, pa ponavadi hlače, ki jih kombiniram s kakimi bolj kvalitetnimi majčkami. Majčk si tam ne kupujem, ker mi ne ustrezajo, so gumjaste. Moj dečko si pa vedno tam kupi gate in zokne, drugega noče.
Ampak ne vem mi je boljši filing kupovat tam ko pa recimo Benetton, Tom Tailor, S.Oliver, pa takih firmah, kjer še kupujem kake stvari. Pa še prodajalke se ti v omenjenih trgovinah vsiljujejo in ocenjujejo.

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
finta je mogoče v tem, da H&M nima prav ničesar za 5 EUR, kar pomeni, da čisto zastonj ne dobiš nič, edino akcijske artikle, ampak te ne štejejo pri vnovčevanju teh bonov...
imajo stvari za 4.90 EUR, ampak tega ne moreš dobit za bon, četudi rečeš, da boš 0.10 EUR doplačal
evil.gif

karkoli kupiš, nekaj doplačaš, po mojem se jim gre, da malo spucajo trgovine... ker se jim res že ponavlja ponudba..

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Zakaj pa potem nad blagajno piše, da za izdelke ki stanejo manj kot 5€ in so plačani z bonom ne vračajo denarja v gotovini?
(blagajna na moškem oddelku H&M BTC City)

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Zakaj pa potem nad blagajno piše, da za izdelke ki stanejo manj kot 5€ in so plačani z bonom ne vračajo denarja v gotovini?

aja? v Supernovi ne piše nič, tudi za bone nimajo unih napisov.. prodajalka mi je zavrnila "nakup" s tako obrazložitvijo...

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
.Prvič, nekvalitetna roba, drugič, na daleč se vidi, da je cheap.

mislim, da še ni tako hudo.. New Yorker je zdej v tej fazi, ko so prej dokaj v redu robo zamenjali za sam klump.. mislim res - kdo kupuje une majce kjer gor piše I'M BLOND, pa take..??
tongue-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Eno blond vprašanje...a je sila, če je bon črnobelo stiskan? Al moraš barvo ponucat
smile-1.gif

Drugač pa kar se H&M tiče, tut jst še nisem nič konkretnega zase kupila...se mi zdi, da so številke čist preveč čudne in čeprav nisem suhica, vse nekaj visi z mene. Ponavadi kupim kakšne dodatke, nogavičke, ipd. Sva pa bolj kupovala za mojga - kavbojke mu prov dobr stojijo, pa kakšne navadne enobarvne majčke imajo dobre (tiste rahlo telirane-casual).

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Michkena pravi:
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:

aja? v Supernovi ne piše nič, tudi za bone nimajo unih napisov.. prodajalka mi je zavrnila "nakup" s tako obrazložitvijo...

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
.Prvič, nekvalitetna roba, drugič, na daleč se vidi, da je cheap.

mislim, da še ni tako hudo.. New Yorker je zdej v tej fazi, ko so prej dokaj v redu robo zamenjali za sam klump.. mislim res - kdo kupuje une majce kjer gor piše I'M BLOND, pa take..??
tongue-1.gif

Pa New Yorker še razumem...oni pač prodajajo trendovske stvari po nizkih cenah.Ciljna skupina so najstniki, ki imajo itak vsako leto drugačen okus za oblačenje.Pa vsako leto nafehta starše za ene 200 eurov, pa se cel v New Yorkerju obleče za ta denar.

Jaz pa imam že nekaj časa izoblikovan okus za oblačenje, zato mi ni vsako leto za kupovat novo spomladansko jakno, novi pulover...ker ne potrebujem.Jaz, če kupim jakno, jo kupim za najmanj 5 let.Tu pa H&M ne pride v poštev, ekr imam slabe izkušnje s kvaliteto.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
H&M je uredu za kkšn kos oblačila, sem pa tja se kej najde, v planu mam it mal pogledat za kopalke. Drgač pa največ najdem zase v Tally Weijl
redface-1.gif
.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Evo, še moja bistoumna izkušnja
bonk.gif

Na prigovarjanje moje sva šla včeraj v H&M Qlandija. Sprintam enih 10 črnobelih bonov (ker se stalno pojavlja vprašanje, če morajo biti barvasti ... ne ni treba
evil.gif
).
Prideva tja, in notri ni nič, da bi bilo vredno kupovat (razen za otroke). No, sva kupila ene nogavičke za njeno nečakinjo, pol sva pa hotela še nekaj za otroka, kar je stalo manj kot 5 EUR, pa nama je prodajalka odgovorila, da za manj kot 5 EUR ne moreš koristit kupona . No, to je že druga ugotovitev.
Kljub temu, da sva bila notri skoraj 15 minut (medtem sem se dolgočasil ob edini mikici, ki pa bi mi bila premajhna, če bi se jo namenil kupit, gor pa je pisalo nekaj na temo seksa ... ne vem točno, več vrstic z isto besedo, morda orgazem ??? in še nekaj), nisva odnesla ama nič. No, razen enih nogavičk ...

Sej za otroke se še kaj najde, ampak mene pa notri ne vidijo več, prav tako kot ne v NewYorkerju
bonk.gif

Noker

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Kaj pametnega res ne morš dobit v H&M-u.Za ta male k v 2 mesecih prerastejo je najbrž ql, drugače pa itak po 3 mesecih uporabe obleka razpade.
Še večji podn pa je New Yorker,tam sem samo 1x kupil eno plastik fantastik majčko, ki je že na poti do doma v vrečki zasmrdela po švicu
grin1.gif