Pošta Slovenije

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
529
15
18
Ta naša pošta je pa katastrofa. Pošiljka pride v poštni center in ti ga tudi po 7 dneh ne dostavijo. Zanimivo pa, da za svojo storitev zaračunajo stroške, ki jh moraš poravnati. In tudi po plačilu njihove storitve čakaš na dostavo še nekaj dni, če pa je vmes še vikend potem si lahko srečen, če ti dostavijo v ponedeljek, še raje v torek ali sredo, ker so preobremenjeni. To pomeni, da pošiljka čaka, da jo dostavijo 14 dni.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.917
6.077
113
Jaz sem včeraj dobil obvestilo da je pošiljka prispela v zbirni center, danes pa da bo dostavljena. Ne vem kje imate vsi probleme z dostavo? Na splošno nimam nikoli problema, pa veliko naročam. Tudi z drugimi dostavnimi službami ne (no razen to da jih google vedno preusmeri na drugo cesto, pošta pa ne uporablja googla, ker lokalni poštar tega pač ne potrebuje).

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
529
15
18
Ne vem, a je to zate normalno. Paket prispel v zbirni center 16.12.2024 in danes je 13 dan od prispetja. Ok vmes so bili prazniki ampak še zmeraj je to katastrofa

B81

22. jul 2007
37.414
10.754
113
Zmaga plačilo po poštni nakaznici, ki znaša prek 7% osnove, ki jo plačuješ..sicer je neka meja navzgor, ampak dafuk :bonk:

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.023
396
83
tam ko se terc po tori rola
Ponedeljek je itak dan, ko ne moreš upati na dostavo... To je dan za raznašanje reklam. Ki jih itak prelistaš (ali pa še to ne) in vržeš v star papir... V večini blokov sem videl, da so pod poštnimi nabiralniki kar večje kartonske škatle, da zadeva potuje na relaciji ''nabiralnik -škatla''.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.614
2.649
113
še v SLO - ampak komaj
In za reklame je seveda odgovorna pošta …

Bo treba nabaviti tole - a je žal treba po nalepko na osrovaženo ustanovo in celo skoraj pol evra odkantat.

Tako da ja - bolj po forumih pljuvati.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.917
6.077
113
Ponedeljek je itak dan, ko ne moreš upati na dostavo... To je dan za raznašanje reklam. Ki jih itak prelistaš (ali pa še to ne) in vržeš v star papir... V večini blokov sem videl, da so pod poštnimi nabiralniki kar večje kartonske škatle, da zadeva potuje na relaciji ''nabiralnik -škatla''.
Reklame ali pakete drugače dostavljao drugi ljudje in druga vozila. Sam za info....

• Wow
Reactions: motofrik

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.917
6.077
113
In za reklame je seveda odgovorna pošta …

Bo treba nabaviti tole - a je žal treba po nalepko na osrovaženo ustanovo in celo skoraj pol evra odkantat.

Tako da ja - bolj po forumih pljuvati.
Baje pride direktiva EU, ko tudi reklame ne bodo več dovoljene. Bomo vidli kako bo jokanje, ko bo naenkrat 1000 ljudi na cesti oziroma na zavodu za zaposlovanje.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.720
6.606
113
polna usta ekologije, potem pa vsak dan na tisoče dreves pade za reklame, ki po večini takoj končajo v smeteh

prepoved te svinjarije bi bila ob vseh butastih regulacijah definitivno ena boljših

• Všeč mi je
Reactions: 8888

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.917
6.077
113
To je že res, zanima pa me kak marketinški pristop bo zamenjal te reklame.

Oziroma, če bi obstajalo kaj bolj efikastnega, bi se že zdavnaj uvedlo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.289
6.848
113
Reklame ali pakete drugače dostavljao drugi ljudje in druga vozila. Sam za info....

Res? Torej sprašujem. Pri nas isti model dostavi pisemske posiljke, reklame in manjse pakete. To zdaj na vasi in tudi prej v srčiki Kranja...

Moram pa reci, da svoj cajt, ko nisva bila tako zelo na komot, sem kar prelistala tele reklame in šopingirala accordingly. Verjamem, da je marsikdo še vedno tako na nekomot in tele reklame dosezejo svoj cilj.

B81

22. jul 2007
37.414
10.754
113
Trgovci od dobaviteljev toliko zasluzijo za te objave, da bodo IMO zlobirali, da bodo reklame vecne...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.614
2.649
113
še v SLO - ampak komaj
Ne vem, če je kaj veliko ceneje - no razen same poti na pošto in nazaj - samo potem se izgubi možnost, te čudne stvore, ki delajo na pošti, videti v živo. Kar pa zna tudi kakšno travmo ali nočno moro manj povzročiti, a po drugi strani koga oropati življenske izkušnje.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.917
6.077
113
Res? Torej sprašujem. Pri nas isti model dostavi pisemske posiljke, reklame in manjse pakete. To zdaj na vasi in tudi prej v srčiki Kranja...

Moram pa reci, da svoj cajt, ko nisva bila tako zelo na komot, sem kar prelistala tele reklame in šopingirala accordingly. Verjamem, da je marsikdo še vedno tako na nekomot in tele reklame dosezejo svoj cilj.
Meni vedno pakete pripelje kombi. Ker če ti je z štirikolesnikom ali kolesom dostavljal, ti je res zgolj obložene kuverte.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.023
396
83
tam ko se terc po tori rola
Ne vem, kje živiš ti, ampak v našem kraju reklame in pakete dostavlja lokalni poštar. Če je paket večji, pa kombi Pošte. Če si pa v mislih imel razne DHL, GLS,... tudi dostavljajo pakete, seveda. Ampak reklam pa prav gotovo ne. Se pa povsem strinjam, ljudem je težko nalepiti ono nalepko s prečrtano sliko reklam.