Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Da sem se znašel in plačal... Sicer zelo enostavno. Napiše znesek, vtakneš kreditno v režo, takoj izpljune kartico in račun ter odpre rampo. V nadaljni sekundimali dveh je pa tudi SMS prišel.
Včeraj štartali 4:00 iz LJ, ob 8:00 smo bili v Biogradu, vmes sem šel še tankat.
Gužve nobene, le malo bolj gost promet pri odseku ZG-jug in pri sv. Roku, kjer je bila omejitev 40.
Evo, sem nabavil ENC. Sem kar v "kučici" vprašal in so rekli: zapelji ob kraj in pojdi v pisarno iskat. Je pa tako dražje, saj je popust samo preko neta. Osnovni paket je torej 420 kun (300 dobroimetja in 120 naprava).
Ne sej razumem, da je lahko gneča na cesti problem, ampak sej ne gremo v Turčijo. Sej debata je čisto raumljiva, še posebej če maš majhnega otroka. Sam vseen mi je mal smešn k se tok debatira za 300km. Sicer pa, zakaj pa je sploh pol forum.
Če sprašuješ za tristo km na jug te vsi trapast gledajo, ker je zgleda to že povprečna fura, če pa za 3000 je pa tudi zgleda redko kdo šel ampak, ko si enkrat tako daleč vseeno na koncu srečaš slovenskega šoferja
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.