Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ej Malkome, a so GSMji imeli dvignjeno linijo, ali so samo tam stali brez povezave?
kaj si dvomo v mene, medsabo sem jih poklical. wlan na polno, tv, radio, ruter, glej, mali černobil sem si naredil
na pultu.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ej Malkome, a so GSMji imeli dvignjeno linijo, ali so samo tam stali brez povezave?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
In to nato glupi narod vidi na TV in vzame za suho zlato.
Potem pa prepričaj takega kekca, da tisti video ne drži. "Kako da ne, če je pa bilo na televiziji?"
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Druga primerjava. Glede na to, da je možno večkrat videti kako damo na bencinski črpalki, kako toči bencin in hkrati veselo telefonira prek GSM-a, čeprav to ni dovoljeno, je precej zanimivo dejstvo, da še nisem slišal, da bi kakšno bencinsko črpalko razneslo zaradi tega.
Citat:
Še malo bolj zares. Bom dal samo eno primerjavo. V eksplozijsko ogroženih prostorih s plini je dovoljena uporaba oddajnikov z močjo do 3W, frekvenca ni pomembna. Za to da eksplozivni plini vžgejo in eksplodirajo je potrebno dosti manj energije, kot za kuhanje jajca.
Druga primerjava. Glede na to, da je možno večkrat videti kako damo na bencinski črpalki, kako toči bencin in hkrati veselo telefonira prek GSM-a, čeprav to ni dovoljeno, je precej zanimivo dejstvo, da še nisem slišal, da bi kakšno bencinsko črpalko razneslo zaradi tega.
Nekdo spet zganja paniko.
pri braniac so ga poizkusil skuhat s 100 mobilniki in ni šloCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zakaj pol jajce nemorem skuhat jaz, ki sem uporabil 4 mobitele, wlanruter, radio, tv, mikrovalovno in dvd player,
vse večalimanj postavljeno v ozkem krogu okoli jajčka? (vseskupaj sem pustil delovat 2 minuti, jajca je kot izpod kure)
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Evo novica na prvi strani 24ur.com...... KLIK
Koga [censored] zanima, da je nekdo v Kanadi odrsal avto na parkirišču
Torus
Citat:
Konec koncev POP TV s svojimi oddajniki verjetno bolj sevalno onesnažuje Slovenijo, kot vsi mobilni operaterji skupaj. Naj počistijo pred svojim pragom, pa tudi RTV Slovenija, ki ima gosto mrežo oddajnikov in repetitorjev. Oddajnik v Domžalah nekomu, ki se nahaja centru LJ seva bolj kot nekaj deset metrov oddaljena bazna postaja.
Da o radarjih, UKV postajah ne govorim.