Greta

jest5

Guru
18. avg 2007
25.915
-8.645
113
če bi bilo kontra in bi on mel seznam velikezizeafna mucapikasi bi bil pa vik in krik
Sej to ima. Sicer ne v obliki fake mail naslova, ampak se tako obnaša v reali.
Ma ostalim fantkom z malim tičem je zelo všeč, ko ta napihnjeni pavijan špila alfa samca in serje po ženskah.

Žalostno, da samooklicani 36 letni alfa samec prca 20 letnico, ko dobi kontro, pa užaljeno v ihti lepi skupaj posnetke, da se ji kao maščuje :valjamse: :valjamse: Mentalni vrtec

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.137
314
83
Tega Tata ne poznam in ne vem kaj on dela...
Vidim, da nisi dojel, ker sploh ni point v tem. Poglej prvo video, PJW pove v čem je point.
Včeraj je bil Andrew Tate v Romuniji aretiran zaradi obtožb trgovine z ljudmi, posilstva in oblikovanja organizirane kriminalne združbe.
Tolk o tem od kod mu denar.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
FlIoJQcWYAAjCD9.jpeg

2. jul 2020
5.035
6.569
113
Včeraj je bil Andrew Tate v Romuniji aretiran zaradi obtožb trgovine z ljudmi, posilstva in oblikovanja organizirane kriminalne združbe.
Tolk o tem od kod mu denar.

Najbolj smešno je, da je v državo prišel z zasebnim letalom. Ne bi vedeli da je v državi, če ne bi posnel video o Greti, kako ga ta roast ne briga. Na mizi je imel škatlo pice iz romunske picerije. :valjamse:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Tvoj komentar je na mestu - pokazal je točno kam sodiš.

Nekateri, ne tako pametni kot ti, ki nas redno razsvetljuješ s svojo inteligenco, so si drznili celo napisati neko študijo o tem, kaj se zgodi, če se povprečna temperatura dvigne za 1.5 stopinje.

Ti, nevredni življenja v primerjavi s tvojim briljantnim umom so zaposleni mali usrani firmi v neki vukojebini z neumnim imenom NASA.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.031
113
Nuku`Alofa
Zadnjih sedemdeset let boš videl šele čez sto let. Niso pravi grafi brez potrebe na časovni skali večsto let.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Kaj če bi nalepil graf z malo več časa kot zadnjih stoo let (tak čas so izbrali ker je videti najbolj alarmantno)
Glede na to, da sem jaz dal mnenje nekih nesposobnežev, ki jim je dovoljeno objavljati na www.nasa.gov (le kdo jim je to dovolil, sihurno plesoči golobi iz LTGBXDF+-), vaše napredne raziskave pa so objavljene na svetovnem spletu i šire, bom tule o tem zaključil, ker preprosto vaših neverjetnih prebliskov intelekta mi, navadni zemljani, ne razumemeo.

Morda samo mali dodatek. Predlagam, da (glede na to, da ste s tem intelektom nedvomno tudi uspešni v poslu in ste milijonarji) ne kupujete hiš preblizu morja, morda se bo led vseeno topil tudi na obeh polih, ne samo v vaših kozarcih viskija.

• Haha
Reactions: sixpower

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.031
113
Nuku`Alofa
Glede na to, da sem jaz dal mnenje nekih nesposobnežev, ki jim je dovoljeno objavljati na www.nasa.gov (le kdo jim je to dovolil, sihurno plesoči golobi iz LTGBXDF+-), vaše napredne raziskave pa so objavljene na svetovnem spletu i šire, bom tule o tem zaključil, ker preprosto vaših neverjetnih prebliskov intelekta mi, navadni zemljani, ne razumemeo.

Morda samo mali dodatek. Predlagam, da (glede na to, da ste s tem intelektom nedvomno tudi uspešni v poslu in ste milijonarji) ne kupujete hiš preblizu morja, morda se bo led vseeno topil tudi na obeh polih, ne samo v vaših kozarcih viskija.

Hvala za skrb.

Sea-Level-1.gif

Od leta 1940 do danes se je gladina dvignila za zaskrbljujočih 120 milimetrov. Ker je moja hiša 653 milimetrov nad trenutno morsko gladino (najvišjo znano v zadnjih 100 letih) sem varen še 273,8 let.

Le kdo piše članke na ozn strani? So tipi že leta 2005 napovedovali 50 milijonov klimatskih beguncev do 2010, pa jih še danes ni nikjer (krimigranti ne spadajo med ekološke)