Naslednjih 10 let ga ne bi nihče opazil.Kdaj se bo kdo zalimal na Kardeljev spomenik ali na spomenik Franca Rozmana Staneta.
Tudi sem ne bi bilo slabo.
Naslednjih 10 let ga ne bi nihče opazil.Kdaj se bo kdo zalimal na Kardeljev spomenik ali na spomenik Franca Rozmana Staneta.
in kaj hočeš povedat?V Ameriki je eden k je celo leto tulil da je globalno segrevanje, vročina in še bolj vročina...zmrznil pod velikim kupom snega.
počakaj...za radiatorje so se že limali, še malo pa bodo tud obeliski aktualniKdaj se bo kdo zalimal na Kardeljev spomenik ali na spomenik Franca Rozmana Staneta.
Za vse imamo razlago...V Ameriki je eden k je celo leto tulil da je globalno segrevanje, vročina in še bolj vročina...zmrznil pod velikim kupom snega.
no to ni potrebno bit einstein, da podnebne spremebmbe, vplivajo na na te divje dogodke, ki se bodo zdaj dogajali na mesečni ravni na lokacijah, kjer jih prej ni bilo in niso poznali.
20 30 let nazaj je bil pri nas celo zimo sneg, zdaj ga je samo za vzorec parkrat na leto, temperature so večinoma višje, kot smo bili navajeni... drugod bodo pa zmrznili v snežnih metežih.
Da k temu nismo pomagali je pač zelo ignoratnska in nevedna izjava.
Dej ne nakladej.20 30 let nazaj je bil pri nas celo zimo sneg, zdaj ga je samo za vzorec parkrat na leto, temperature so večinoma višje, kot smo bili navajeni... drugod bodo pa zmrznili v snežnih metežih.
A se ti je že internet odtajal?Odlično Nabijalko odlično.
Sedi 5.