Greta

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.548
113
Kakor vem gre nekako tako, da hiše ne boš mogu prodat, če ni energetsko ustrezna. Lahko pa boš lastnik energetsko neučinkovite hiše še naprej. Pa to ni za dojčland ampak se pripravlja za celo EU.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Kakor vem gre nekako tako, da hiše ne boš mogu prodat, če ni energetsko ustrezna. Lahko pa boš lastnik energetsko neučinkovite hiše še naprej. Pa to ni za dojčland ampak se pripravlja za celo EU.
To se slisi precej bolj logicno in tudi smiselno. Predvsem v meri danasnjih energetskih tezav.

Ampak dvomim, da bo toliko ljudi investiralo v izolacijo in drugo, za povecanje ucinkovitosti, kar tako na zalogo, ce tega niso storili ze zdaj.

Se tezje pa bo postalo za tiste, ki ogrevanje se nekako zvozijo, obnove pa ne bi mogli. Po tej zakonodaji ne bodo mogli "nikoli" prodati in iti na primer v najem.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.548
113
Babica na podeželju ki komaj drva skupej spravi za zimo, ziber ne bo šla delat fasade in menjat okna. Bo dokler bo živela bo zivela v takem, ko jo bo stisnilo, bo pa vnuček dobil hišo, ta jo bo pa moral sanirat, da bo lahko hiso prodal.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in jonny77

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Babica na podeželju ki komaj drva skupej spravi za zimo, ziber ne bo šla delat fasade in menjat okna. Bo dokler bo živela bo zivela v takem, ko jo bo stisnilo, bo pa vnuček dobil hišo, ta jo bo pa moral sanirat, da bo lahko hiso prodal.
Vnuki imajo pa vedno denar ja. Tole je en hecem zacaran krog, ce bo res slo tako. V precej primerih.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.548
113
Sej ponavadi je več vnučkov dedičev, pa tako ali tako so že skregani med sabo, tole je pa še ena ovira več, da razfrčkajo, kar je babica cel njen lajf na kup nosila.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.583
3.110
113
Stvar je čisto enostavna. Popisati vse protestnike in vsem do zadnjega izklopiti elektriko za 1 teden. Če te popišejo 2x pač za dva tedna, naslednjič 4 itd... Ah, sem pozabil, ljudje imajo pravice... V naslednji stopnji pa lahko izklopijo elektriko vsem politikom, ki so bili za ukinitev JE.