Greta

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.806
5.922
113
Oh the irony..

Climate activist Greta Thunberg says the people attending Davos "are mostly fueling the destruction of the planet." She says they are at the "very core of the climate crisis."

She spoke on the sidelines of the World Economic Forum.

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Črni zdaj ima pa neke monologe: "black people this..." , "black people that..." (4:02-4:19)
A morajo res vse na raso obračat?
Hvala bogu ga nihče ne j... 5%

• Všeč mi je
Reactions: ales85 in x5x

jest5

Guru
18. avg 2007
25.914
-8.645
113
Eh, nivo teh "novinarjev" povzame vprašanje:" V Davosu je mraz, kdaj pride globalno segrevanje?"
Edino pametno je biti tiho in se smehljati. Ker karkoli rečeš, bodo obrnili proti tebi in te preglasili z lajanjem iz vseh smeri.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in bizi

jest5

Guru
18. avg 2007
25.914
-8.645
113
Mula nima nobenega argumentiranega odgovora, ker nima v naprej napisana vprašanja in odgovore zato se samo trapasto smeji, pojma nima o ničemer. In takšna prizadeta oseba nam neki žuga
Ja sej, smejanje je vse, kar lahko narediš, ki te napade tak trop bebcev. Kanadska novaTV na steroidih :valjamse:
Rebel News (also known as The Rebel Media and The Rebel) is a Canadian right-wing[2] to far-right[3] political and social commentary media website operated by Rebel News Network Ltd.
Z njimi ne moreš imeti argumentirane debate.
Avtistična mladoletnica NE MORE argumentirano parirati tropu bebcev, ki jim je služba vrtenje jezika.

Pa ne vem no, kaj si to Greto in njeno žuganje jemlješ k srcu? Ona je za maskoto in nič več kot to, zato jo preprosto jemlji kot enega pajaca, ki ga izrabljajo.

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: endvatri in Feniks

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.224
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Avtistična mladoletnica NE MORE argumentirano parirati tropu bebcev, ki jim je služba vrtenje jezika.

Pa ne vem no, kaj si to Greto in njeno žuganje jemlješ k srcu? Ona je za maskoto in nič več kot to, zato jo preprosto jemlji kot enega pajaca, ki ga izrabljajo.
Kaj pa je njena služba? Je kaj res tako drugačna in boljša od teh novinarjev? No, mladoletna ni več, zato ne razumem, da še kar naprej igra neko 13 letno punčko in se skriva za tem, da je kakor otrok in ji nihče ne sme postavljati neprijetnih vprašanj, kaj šele kritizirati. Sama se izpostavlja zato lahko pričakuje, da ji ne bodo vsi ploskali in jo ujčkali.
Njo in njeno žuganje si ne ženem tako zelo k srceu, ker mi je jasno, da je pajac ampak me pa čudijo osebki med rajo, ki ji sledijo in podpirajo te neumnosti.... Kaj si pa ti tako ženeš k srcu, če kdo to mulo pokrikritizira?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.914
-8.645
113
A zdaj se še zabavati ne smemo več? Zakaj pa zdaj to?
Kaj pa vem... Jaz se recimo ne zabavam, če se nekdo dela norca iz avtistov, invalidov in ostalih hendikepiranih ljudi.

Ma ti pa kakor ti paše :zmaga:

Sem pa popolnoma za, da se naredi novinarsko konferenco/pogovorno oddajo, kjer se Greto na dolgo in široko izpraša o perečih zadevah. Tudi njej neprijetnih.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri