Greta

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.224
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Ma kaj ima veze avtizem zdaj tukaj? Se je kdo zabaval na njen račun ali jo kritiziral zaradi avtizma? Je to poleg tega, da se dela nebogljenega otroka edini argument, da ima v vsemu vedno prav in je nedotakljiva? Še dobro, da ni črnka in transspolnik, ker bi mi potem še to naprej vrgel. :rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: ales85 in Kamele0N

ales85

Guru
9. nov 2007
3.596
1.211
113
Pa da te še na tole spomnem, ker si zgleda pozabil, da se ti je par postov nazaj zdelo zabavno, ko se je trop pavijanov spravil nanjo. Ti je pač smešno, ko neotesanci z vprašanji napadajo punco, ki ima očitne težave pri komunikaciji.
Sicer nisem videl doticnega, ampak, ce je to res, da ima tezave s komunikacijo, potem je v napacnem poslu.
Ne mores biti javna oseba in se izgovajati na to, da se potem vedno slisi le tvoja zgodba.

Posredno ali neposredno. Ce pa to nekdo vodo kot zabavo ali ne, je locena tezava.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.886
-8.591
113
Sicer nisem videl doticnega, ampak, ce je to res, da ima tezave s komunikacijo, potem je v napacnem poslu.
Ne mores biti javna oseba in se izgovajati na to, da se potem vedno slisi le tvoja zgodba.
Ja sej, zato je večini očitno(zgleda žal ne vsem), da je punca tam samo za maskoto.
Manj kot se ji bo dajalo pozornosti, manj jo bomo videvali. Če 2x na leto nekaj pridiga, se preprosto nasmehneš in čez 5s pozabiš :zmaga:
Vprašanja je treba naslavljati na tiste, ki stojijo za njo.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.677
15.722
113
aPg3obw_700bwp.webp

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.224
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Pa da te še na tole spomnem, ker si zgleda pozabil, da se ti je par postov nazaj zdelo zabavno, ko se je trop pavijanov spravil nanjo. Ti je pač smešno, ko neotesanci z vprašanji napadajo punco, ki ima očitne težave pri komunikaciji.
In spet sprašujem, zakaj je problem, če se mi nekaj zdi zabavno? Pavijan privlači pavijane. Težave pri komunikaciji? Ne vem no, zna biti precej glasna in žleht, ko pride do besede in, če ji seveda nihče ne oporeka ali zastavlja vprašanja, ki ji ne pašejo. Pa še enkrat sama se je odločila, da se izpostavlja in kritizira vsepovprek, naj se nauči sprejeti tudi ves drek, ki ga to prinese.
Da še jaz tebe spomnim, ti si me obtožil, da se jaz posmehujem njenemu avtizmu.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

erikson

Guru
25. avg 2007
22.292
6.119
113
Ma ja. Mula nima nobenega argumentiranega odgovora, ker nima v naprej napisana vprašanja in odgovore zato se samo trapasto smeji, pojma nima o ničemer. In takšna prizadeta oseba nam neki žuga :valjamse: Nivo novinarjev je pa pač na njenem nivoju. Teženje in obtoževanje vsepovprek.
Greta v nulo obvlada, kaj je tisto, kar moramo omogočiti mladim generacijam mi starejši.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vsi pozabljate, da je Greta pol leta vsak dan s transparentom sedela pred švedskim, parlamentom, preden jo je opazil prvi novinar.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.224
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Vsi pozabljate, da je Greta pol leta vsak dan s transparentom sedela pred švedskim, parlamentom, preden jo je opazil prvi novinar.
Ja dolgo se je morala prostituirat, da jo nekdo opazil. Nekateri ljudje so pripravljeni marsikaj neumnega in neproduktivnega narediti in potrpeti za pozornost. Marsikomu tudi uspe. Medtem, ko ostali hodimo v službo in dejansko kaj narediti, ker moramo takšne brezdelneže napajati.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja dolgo se je morala prostituirat, da jo nekdo opazil. Nekateri ljudje so pripravljeni marsikaj neumnega in neproduktivnega narediti in potrpeti za pozornost. Marsikomu tudi uspe. Medtem, ko ostali hodimo v službo in dejansko kaj narediti, ker moramo takšne brezdelneže napajati.
Pri petnajtih letih si pa res hodil v službo in napajal brezdelneže. :bonk: Nekako toliko je bila takrat stara Greta.