Saj sem ga komentiral, da so novinarji hitro pristavili svoj lonček in po končanem postopku naredili še nekaj slik za medijeSamo zanimivo, da komentiraš ta video, ne pa tistega s policisti, ko se je pripravljalo teren za PR.
Saj sem ga komentiral, da so novinarji hitro pristavili svoj lonček in po končanem postopku naredili še nekaj slik za medijeSamo zanimivo, da komentiraš ta video, ne pa tistega s policisti, ko se je pripravljalo teren za PR.
Pa da te še na tole spomnem, ker si zgleda pozabil, da se ti je par postov nazaj zdelo zabavno, ko se je trop pavijanov spravil nanjo. Ti je pač smešno, ko neotesanci z vprašanji napadajo punco, ki ima očitne težave pri komunikaciji.Se je kdo zabaval na njen račun
Sicer nisem videl doticnega, ampak, ce je to res, da ima tezave s komunikacijo, potem je v napacnem poslu.Pa da te še na tole spomnem, ker si zgleda pozabil, da se ti je par postov nazaj zdelo zabavno, ko se je trop pavijanov spravil nanjo. Ti je pač smešno, ko neotesanci z vprašanji napadajo punco, ki ima očitne težave pri komunikaciji.
Ja sej, zato je večini očitno(zgleda žal ne vsem), da je punca tam samo za maskoto.Sicer nisem videl doticnega, ampak, ce je to res, da ima tezave s komunikacijo, potem je v napacnem poslu.
Ne mores biti javna oseba in se izgovajati na to, da se potem vedno slisi le tvoja zgodba.
Lih ugotavljam ja, to je dejansko iz leta 2019. In očitno je na nekem manjšem delu poti za kratek čas tudi res sedela na tleh.Sicer 3 leta stara slika, ma dobra kajla
In spet sprašujem, zakaj je problem, če se mi nekaj zdi zabavno? Pavijan privlači pavijane. Težave pri komunikaciji? Ne vem no, zna biti precej glasna in žleht, ko pride do besede in, če ji seveda nihče ne oporeka ali zastavlja vprašanja, ki ji ne pašejo. Pa še enkrat sama se je odločila, da se izpostavlja in kritizira vsepovprek, naj se nauči sprejeti tudi ves drek, ki ga to prinese.Pa da te še na tole spomnem, ker si zgleda pozabil, da se ti je par postov nazaj zdelo zabavno, ko se je trop pavijanov spravil nanjo. Ti je pač smešno, ko neotesanci z vprašanji napadajo punco, ki ima očitne težave pri komunikaciji.
Se bom ponovil...Da še jaz tebe spomnim, ti si me obtožil, da se jaz posmehujem njenemu avtizmu.
Mogoče bo pomagalo, da tisti post še ene 5x preberešSej bo, ti samo dihej, če že dojemaš ne
Greta v nulo obvlada, kaj je tisto, kar moramo omogočiti mladim generacijam mi starejši.Ma ja. Mula nima nobenega argumentiranega odgovora, ker nima v naprej napisana vprašanja in odgovore zato se samo trapasto smeji, pojma nima o ničemer. In takšna prizadeta oseba nam neki žuga Nivo novinarjev je pa pač na njenem nivoju. Teženje in obtoževanje vsepovprek.
Ja dolgo se je morala prostituirat, da jo nekdo opazil. Nekateri ljudje so pripravljeni marsikaj neumnega in neproduktivnega narediti in potrpeti za pozornost. Marsikomu tudi uspe. Medtem, ko ostali hodimo v službo in dejansko kaj narediti, ker moramo takšne brezdelneže napajati.Vsi pozabljate, da je Greta pol leta vsak dan s transparentom sedela pred švedskim, parlamentom, preden jo je opazil prvi novinar.
To je treba samo starsem cestitat.Vsi pozabljate, da je Greta pol leta vsak dan s transparentom sedela pred švedskim, parlamentom, preden jo je opazil prvi novinar.
Pri petnajtih letih si pa res hodil v službo in napajal brezdelneže. Nekako toliko je bila takrat stara Greta.Ja dolgo se je morala prostituirat, da jo nekdo opazil. Nekateri ljudje so pripravljeni marsikaj neumnega in neproduktivnega narediti in potrpeti za pozornost. Marsikomu tudi uspe. Medtem, ko ostali hodimo v službo in dejansko kaj narediti, ker moramo takšne brezdelneže napajati.