Grčija - kako se bo to poznalo pri dopustu

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Samo plaža je pa tudi fejst boga. Na tej sliki zgleda kot nabrežje kakega akumulacijskega jezera.

To je slikano nekje sredi aprila 2004, takrat pač tako izgleda. Ne da se mi iskat novejših slik, to je bilo prilimano samo za prikaz borovcev, vseh treh, ki jih Pag premore
grin1.gif

Plaža ima drugače plavo zastavo; no, vsaj tri leta nazaj, ko sem bil nazadnje tam, jo je imela.
To me pa res zanima, po kakšnem ključu talajo te zastave. Ker po večini paga je morje bolj kot ne žalost. Še posebno ta zaliv v notranjosti otoka
bonk.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
No, proti našim slovenskim vodam so paške vode kirurško čiste. Pa tudi naše mlakuže dobijo po nevemkakšni podkupnini, pardon, ključu te modre zastave. Zato dam jaz na modro zastavo toliko kot na aprilski sneg izpred 10 let.

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Tu se čisto strinjam. In tu je razlika med grki in hrvati. Hrvati dobijo modro zastavo in jo potem izgubijo zaradi malomarnosti in ker pogosto ne skrbijo za zadeve in vzdržujejo ali pa kdo ni dobil dovolj kun morda, grki pa bi iz modre naredili srebrno, vnovčili pa kot zlato.

jest5: ta zaliv ravno ni v notranjosti otoka. Pa nima veze. Še kakšnega ježa vidiš in celo eno zvezda je bila. Pa par morskih kumarc
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, proti našim slovenskim vodam so paške vode kirurško čiste. Pa tudi naše mlakuže dobijo po nevemkakšni podkupnini, pardon, ključu te modre zastave. Zato dam jaz na modro zastavo toliko kot na aprilski sneg izpred 10 let.
Ej za naše ne vem. Nazadnje sem od blizu videl naše morje 15 let nazaj v šoli v naravi
evil.gif

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ja poba kar slikaj plažo sredi aprila, ko ni nobenega, kaj pa avgusta ko je polna SLO- mladcev, ki kozlajo ob 11h.
Drugače pa opozorilo glede parkiranja, če plačaš parkirnino tistih 10-20 kun OK, drugače pa se zna zgoditi , da boš imel razbito šipo ali pa polit avto s kakšno svinjarijo.
Kar se pa tiče sence na Pagu jo je v izobilju(za nas Strojančke)