Grčija - kako se bo to poznalo pri dopustu

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Doli je prav fajn, no, vsaj na otokih.
Plaže se po mojem mnenju lahko skrijejo pred Hrvaškimi ampak Hrvaška pa pred njihovo prijaznostjo in ustrežljivostjo.

In mislim, da se bodo grki letos še extra potrudili
smile-1.gif

Me pa njihov bankrot sploh ne čudi. Računa v 99% nisem dobil nikjer razen v kakšni trgovini. Ne pri rent-a-car-ju, ne v kafičih, plaži, parkingu. Pri njih gre še več v žep kot pa pri nas.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Tole da se plaže lahko skrijejo pred hrvaškimi je pa za lase privlečeno. Očitno še nisi bil na pravem otoku...
Pejt na Zakintos, pa rentaj motor, pa ga malo prevozi levo, desno...

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Ne vem za Zakintos. Bil sem na Kosu, Rodosu in Lesbosu.

Sem dal precej plaž skozi, ves čas smo imeli rentacar. Z malimi otroki motor tako odpade.

Saj so lepe a jih moraš iskati. Večina plaž, tam kjer sem bil, je brez dreves z plačljivim ležalnikom in marelo.

Meni plaže na Hr bolj ležijo, recimo kakšen Pag, Hvar. Borovci, kak samoten zalivček pa to.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ma če sem dal Zidarju 200 evrov za Šentvid, bom pa še Grkom šenkal teh 500 evrov, no upam pa da mi ne bodo betona na glavo metal.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
Ne vem za Zakintos. Bil sem na Kosu, Rodosu in Lesbosu.

Sem dal precej plaž skozi, ves čas smo imeli rentacar. Z malimi otroki motor tako odpade.

Saj so lepe a jih moraš iskati. Večina plaž, tam kjer sem bil, je brez dreves z plačljivim ležalnikom in marelo.

Meni plaže na Hr bolj ležijo, recimo kakšen Pag, Hvar. Borovci, kak samoten zalivček pa to.

tak bom reko: na hrvaškem ni več samotnih zalivčkov! Pa đabe parkinga na hrvaškem tut ni. 100 kuna molim odma. V grčiji za plačljiv parking še niso slišali...Ni mi pa jasno zakaj ste toliko nori na hrvaške plaže..Venomer omenjate Pag?!
stupid-1.gif

Pa Pag je nabit z ljudmi, plačat treba povsod parking, pijača draga ko sto mater, dreves pa tudi ni ravno preveč ob morju, če že imate v mislih Zrče in okolico...Meni osebno je grčija mnogo boljša v vseh pogledih...

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Recimo za Pag; mi smo bili že večkrat v Povljani, preko mosta ca. 10 km pred mestom Pag. Tam imaš vse to kar si naštel da ni. In na Hvaru je bilo enako.

Edino česar pa res ni, so pa ribe, smo lovili kot zmešani pa nič pametnega
tongue-1.gif

Zdi se mi, da počasi le minevajo tisti časi, ko so te recimo ignorirali v restavraciji in ti tečni postregli šele po nemcih, ki so prišli 15 minut za tabo...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.671
113
Ponavad ga ni....samotni zalivčki pa tud samo z jadrnico ob taki obali da morš plezat do morja

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Daj no daj. Zastonj parkinga je kolikor hočeš. In praznih plaž tudi.
Jasno ne v turističnih središčih
smirk-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Hehe, na celem Pagu ni drevja za en mini parkec
smile-1.gif

100 kun parkirnine? No folk, ne nekaj na pamet tole, nadražje parkiranje ki sem ga videl je bilo v centru Novalje, 5 kun/ura. Imaš pa tudi ponekod variante pariranje za 12 kun cel dan, če se pa malo obrneš naokrog pa itak da zastonj
smile-1.gif

Žal, ampak mislim da nas doma celo leto ropajo bolj kot v hrčkovini v času turistične sezone
bonk.gif

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik kebab pravi:

recimo kakšen Pag, Hvar. Borovci, kak samoten zalivček pa to.

Ja res, Pag je predvsem poznan po neprehodnih borovih gozdovih.

Jah, res ni nekam znan niti nisem tega napisal. Se pa najde. Tu ko sem bil je bilo dovolj. V vsakem primeru ga je ob obali več kot pa v Grčiji
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
pridi pogledat v opatijo in okoliška sela. 5-10 kun na uro od 7:00-23:00 za vse, razen 1 avto na domačina/gospodinjstvo
bonk.gif
. ni težko uganit kje garantirano ne bom preživel letnega dopusta

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Še vedno ceneje parkiranje v centru mondene Opatije, kot pa ura parkiranje na Trgu republike v Ljubljani. Jankoviæ nas molze kot ovce.

Pa morje kamor se hodi se začne južno od Zadra in pa otoki. Opatija je pa za šminkiranje in razkazovanje.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ampak res - ne vem, kje je Stiv najdu Opatijo kot referenco za celo Hrvaško
hysterical-1.gif

Tja se gre kvečjemu 1x na pet let na popoldanski izlet, da se na brzino malo namočiš in gasa nazaj domov.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.912
113
ja, mogoče ti, drugače pa je tam gužva za popizdit. cena pa ne velja samo za center, ampak še za 3km ven
stupid-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Samo plaža je pa tudi fejst boga. Na tej sliki zgleda kot nabrežje kakega akumulacijskega jezera.

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Samo plaža je pa tudi fejst boga. Na tej sliki zgleda kot nabrežje kakega akumulacijskega jezera.

To je slikano nekje sredi aprila 2004, takrat pač tako izgleda. Ne da se mi iskat novejših slik, to je bilo prilimano samo za prikaz borovcev, vseh treh, ki jih Pag premore
grin1.gif

Plaža ima drugače plavo zastavo; no, vsaj tri leta nazaj, ko sem bil nazadnje tam, jo je imela.