Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
popotnik mogoce si videl ko so ze prispeli? kolega me je prej klical. kje tocno mi ni rekel

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ivan Janša nam kao "pomaga", čeprav vidimo da temu ni tako.
.....
Po naših informacijah naj bi mariborska SDS županu Kanglerju "tajno" ponudila kompromisni predlog. Župan naj se začasno umakne, nekako ponikne, in vsa županska pooblastila prenese na podžupana iz vrst SDS Tomaža Kanclerja. Tako bi brez Kanglerjevega odstopa "pomirili" ljudi, SDS bi ostala v mestni koaliciji, Kangler pa naj bi dokončno in formalno odstopil kdaj kasneje.
....
evo Franca odhaja na dopust.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Čez Titov most še niso šli, lahko da bodo prišli v mesto po hitri cesti.
Na kamerah po avtocesti pa razen ene marice v framu ne vidim nič.
Naredim print screen, če opazim
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ivan Janša nam kao "pomaga", čeprav vidimo da temu ni tako.
.....
Po naših informacijah naj bi mariborska SDS županu Kanglerju "tajno" ponudila kompromisni predlog. Župan naj se začasno umakne, nekako ponikne, in vsa županska pooblastila prenese na podžupana iz vrst SDS Tomaža Kanclerja. Tako bi brez Kanglerjevega odstopa "pomirili" ljudi, SDS bi ostala v mestni koaliciji, Kangler pa naj bi dokončno in formalno odstopil kdaj kasneje.
....
evo Franca odhaja na dopust.

Ni mi jasno kako bi s tem pomirili ljudi. A s tem, da se pač pred kamerami nebi kazal?
rolleyes-1.gif

Če bi vsa pooblastila prenesel na podžupana pa bi to ljudi še bolj razjezilo ker bi to pomenilo, da bi za župansko plačo delal nič.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Do zdaj je bil baraba na tak način, da mariborčanov to ni preveč bolelo. S postavitvijo radarjev pa prišel do te meje.

Saj vem, da ste Mariborčani nakaj posebnega. Toda vseeno ne razumem, zakaj nočete voziti po predpisih? Res malo dvomim, da bi bilo v Ljubljani v 14 dneh 30.000 prekrškov.

pri vas bi jih še bilo več
ko se vozim po LJ vidim kako vozite, jaz prekoračim omejitev 20 vi z LJ registracijo pa še več.
ko bo vam Jankovič dal radarje kot se bova še slišala.

pozdrav.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.853
6.955
113
Koliko škifov se prevaža v teh maricah?

apollo bi lahko povedal, koliko jih je bilo "vpoklicanih"
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sporočam, da sem berajt in grem počasi na sprehod
smile-1.gif
čakam še "ekipo".

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Zdaj pa jaz ne vem, a v Mariboru ni enega, ki ima IQ vecji kot povprecna Vijolica? Snecer, nisi ti kao pravnik?

S podpisi 5% prebivalcev obcine lahko izvedete obcinski referendum - 44-47. clen zakona o lokalni samoupravi.

Naredite posvetovalni referendum o "liku in delu" zupana, privlecite ljudi na volisca in, glej no, zupana ne bo vec, ker ga bo v tem primeru ze samo zaradi volje ljudstva moralno gledano moral odstavit Drzavni Zbor.

Ampak ne, dajmo strajkat pred obcino.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Southpark, saj na trgu ni pricakovat da bo spokalo. spokalo bo pred obcino. to je garantiano. poglej si sliko kako so jo zabarikadirali prejsnji petek, ko se je par vijolic nabovedalo za obisk

mr_

Guru
20. sep 2007
9.342
2.708
113
Bol poceni kot protest pred obcino... Ce ga nocejo naj odstopi, zakaj bi si delali stroske z referendumom. Ti bi pa iz mariborcanov delal budale, k edina budala je kangla.