Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
kaj pa fris
smile-1.gif

Ve da bo danes gotof!
evil.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Po moje bi bilo najboljše da mesto Maribor vodi NAROD in ne več neke politične stranke.

Greš v trgovino, greš na kavo, greš malo na sprehod vsepovsod se sliši samo "čuj kaj ti greš danes v mesto" in odgovori so povečini, "saj pa sn te Mariborčan" .
Ljudje so današnji sprehod vzeli zares
cheer.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz kot mariborčan, pa bi vse prosil, da naj protestirajo kulturno, ker vandalizem ne bo nič pomagal.

bullshit, vandalizem je eno, UPOR pa drugo (razlika je v motivu)...in protesti brez nasilja so neucinkoviti...pa ne da pravim da mora biti nasilje, ampak samo z nasiljem se dosegajo premiki.

tudi jaz sem Mariborcan in sem koncno 1x zadovoljn da sem...in da smo se ljudje zbudili...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čuj snecer...katero stranko pa bi ti rad videl, da prevzame kaglerove posle? SDS ne, SD ne, SLS ne, PS itak ne....kaj še ostane? Zares, LDS?
wink-1.gif

Glas žensk
hysterical-1.gif

O tem kdo bo prevzel, se bomo kasneje pogovarjali, sigurno imamo kakšnega a ne.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
OK, se dobimo pri Florjanu, to je naslednji spomenik ki ga najdete če se držite na zgornji sliki skrajno levo.

Jap, preveč pa ne bomo govorili kako in kaj, da se ne bi kdo tam pojavil, kakšen plačanec ali plavec.

17.30 Florijan, to je zraven na Grajskem trgu, popotnika bom prepoznal, ostalo bo spontano prepoznano. Nervozno prestopanje in oprezanje bo znak, da nas iščeš
evil.gif

jaz bom tak ze ob 16.30 na trgu...pridem pogledat ce bo kaksna skupina pri florjanu

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
jaz isto pravim. nisem za nasilje, niti nebi sodeloval pri njem, ampak preden ne bo nekaj v treskah, se bo bolj malo premaknilo. pocakajmo se malo, franca se nam lepo po zivcih seta...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.852
6.955
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čuj snecer...katero stranko pa bi ti rad videl, da prevzame kaglerove posle? SDS ne, SD ne, SLS ne, PS itak ne....kaj še ostane? Zares, LDS?
wink-1.gif

Glas žensk
hysterical-1.gif

O tem kdo bo prevzel, se bomo kasneje pogovarjali, sigurno imamo kakšnega a ne.

Enega že..mogoče dva..ampak veš da potrebuje župan močno zaledje stranke in svojo ekipo.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Pridi, samo da neboš šel do vsakega in rekel, "jaz sem HEPAN", če boš našel nas ne bo nič narobe, če pa nas boš zgrešil te bodo pa čudno gledali.
smile-1.gif

brez skrbi :D se bom ze nekak znaso, nisem tak pocasn kot zgleda po nicku hahah

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.891
101
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Župan Kangler: "Iz politike se želim umakniti"

Zatrdil je, da kot župan ne bo odstopil, ker "ni razlogov ali pogojev.
10.gif
Z mojim odstopom bi povzročil večjo škodo, kot se nekateri v tem mestu zavedajo.

Še en citat

Kangler je pozval organizatorje danes napovedanih protestov, predstavnike Viol in opozicije, da se ob 13. uri oglasijo v mestni hiši. Apeliral je, da naj shod poteka mirno. "Svoje nezadovoljstvo pa naj izražajo na normalni demokratični način," je dejal Kangler.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
tudi ce bo doma, bo bolj tezko mirnih zivcev. rondo na poti domov so mu pobarvali z socnimi napisi, plakat je ze dobil na vhodna vrata bloka, ve se katero okno je njegovo stanovanje,... ni mi lahko
smile-1.gif