Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz kot mariborčan, pa bi vse prosil, da naj protestirajo kulturno, ker vandalizem ne bo nič pomagal.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čuj snecer...katero stranko pa bi ti rad videl, da prevzame kaglerove posle? SDS ne, SD ne, SLS ne, PS itak ne....kaj še ostane? Zares, LDS?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
OK, se dobimo pri Florjanu, to je naslednji spomenik ki ga najdete če se držite na zgornji sliki skrajno levo.
Jap, preveč pa ne bomo govorili kako in kaj, da se ne bi kdo tam pojavil, kakšen plačanec ali plavec.
17.30 Florijan, to je zraven na Grajskem trgu, popotnika bom prepoznal, ostalo bo spontano prepoznano. Nervozno prestopanje in oprezanje bo znak, da nas iščeš
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Čuj snecer...katero stranko pa bi ti rad videl, da prevzame kaglerove posle? SDS ne, SD ne, SLS ne, PS itak ne....kaj še ostane? Zares, LDS?
Glas žensk
O tem kdo bo prevzel, se bomo kasneje pogovarjali, sigurno imamo kakšnega a ne.
Citat:
Pridi, samo da neboš šel do vsakega in rekel, "jaz sem HEPAN", če boš našel nas ne bo nič narobe, če pa nas boš zgrešil te bodo pa čudno gledali.
Citat:
Pridi, samo da neboš šel do vsakega in rekel, "jaz sem HEPAN", če boš našel nas ne bo nič narobe, če pa nas boš zgrešil te bodo pa čudno gledali.
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Župan Kangler: "Iz politike se želim umakniti"
Zatrdil je, da kot župan ne bo odstopil, ker "ni razlogov ali pogojev.Z mojim odstopom bi povzročil večjo škodo, kot se nekateri v tem mestu zavedajo.