Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
gotofi ste, kangla vas je zmago, v ponedelek nebo nikogar na ta trg svobode

par dni ste se repencli in konc
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Policijo je potrebno še obvestiti, da gre v ponedeljek dejansko za množičen ogled kipa svobode, pročelja gradu in sprehod po trgu.
Nobeno zborovanje ni v igri, vse je spontano, jaz npr. grem vsak dan preko tega trga.

Citat:

Le vkup, le vkup, uboga gmajna,
heja, hejo!

Za staro pravdo zdaj bo drajna,
heja, hejo!

Zimzelen za klobuk!
Punt naj reši nas tlačanskih muk

Le vkup, v poslednji boj, tlačani,
heja, hejo!

Sedaj se kmečka gmajna brani,
heja, hejo!

Puško, meč, kopje v dlan!
Bije za svobodo se tlačan!

Iz grajskih kevdrov teče vino,
heja, hejo!

Zažgali grofu smo graščino,
heja, hejo!

Grad gori, grof beži
Vino teče naj, če teče kri!

Nazadnje uredil moderator:

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Pazite se provokatorjev. Policija bo poslala med sprehajalce civilne sodelavce, ki bodo skušali utišati najglasnejše (ali fizično - na gobec, ali taktično - npr porine nekoga v robocope, le ti odgovorijo na napad), in sprovocirati "izgrede" za legalno posredovanje.
Počasi se politikom začenjajo tresti hlače in naredili bodo vse, da se plamen ne sprevrže v požar. Ker lopovov, ki so zreli za slogan "Gotof je!" je po Sloveniji nebroj.
zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Še ena lepa iz miličnikovega albuma.

milicnik.jpg

zraven pade tale komad lepo

(izvirna ideja Reporter Milan)

Nič bat za provokatorje, VSI BOMO IMELI fotoaparate, kamere in provokator bo obeležen, ni mu spasa, gotof je.

tony

Guru
23. jul 2007
9.644
1.477
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Nazaj k temi ...

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/ezvdk-CekIs&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/ezvdk-CekIs&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Tole bi lahko bila himna protestnikov... tko v eni zajebantski, protestniški maniri...
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Iz FB strani, ki je vsem že dodobra znana:

V čast nam je, da bo na 2. Mariborski vstaji z nami tudi ekipa Reporter Milan!
Vidimo se v ponedeljek, 26. 11. ob 16:30 na Trgu svobode!

cheer.gif

Zdaj sem tudi dobil pojasnilo glede tega kdo je rušil šefa doma Danice Vogrinec (ko sem ti repliciral na fb).

V ozadju je seveda Jasmina Gruden, partnerka elektorja Srečka Zorka, mestnega svetnika, Kanglerjeva lista.

Lumparija za lumparijo.

V Lenartu ji je potekel mandat v CSD pa so tu navohali bližjo službo in najbrž tudi manj stresno ter lepše plačano.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Iz FB strani, ki je vsem že dodobra znana:

V čast nam je, da bo na 2. Mariborski vstaji z nami tudi ekipa Reporter Milan!
Vidimo se v ponedeljek, 26. 11. ob 16:30 na Trgu svobode!

cheer.gif

Malo se sicer smešno sliši, če združimo slogane:

"Tiča vun, gotof si"
hysterical-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Aha, zdaj mi je bolj jasno, zakaj moj bivši profesor, ki sem ga imel za dokaj razumnega, tudi z javnim nastopanjem podpira Kanglerja. Kljub mnenju PKP. Spet lastne koristi pred koristjo občanov. Pa tudi v domu danice vogrinec so starčki in osebje imeli protest.

Če to o partnerici drži.

Pa to je potem nevarnejša kriminalna združba kot pa oni balkanski bojevniki. Bo jih treba vse vun potegnit pa deratizirat občino.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Kako je že bilo ime onemu sodelavcu od Kanglerja, Škof al kak že? Ko se je kao ustrelil v gramoznici, ko so začeli Kanglerja in sodelavce preiskovat?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.549
1.082
113
Titograd
Jaz se sploh ne čudim da stanovalci tak stojijo za direktorjem doma danice vogrinec... pred leti, ko sem še bil tam na praksi,sem ga imel priložnost bežno spoznati, zelo prijeten človek, dokaj mlad, prihaja na večino srečanj stanovalcev, zaposlenih, zapleše s starimi omikami
smile-1.gif
sem si ga bolj predstavljal kot nekega zahebanega pitbulla.