Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KKK pravi:
Aha, zdaj mi je bolj jasno, zakaj moj bivši profesor, ki sem ga imel za dokaj razumnega, tudi z javnim nastopanjem podpira Kanglerja. Kljub mnenju PKP. Spet lastne koristi pred koristjo občanov. Pa tudi v domu danice vogrinec so starčki in osebje imeli protest.

Če to o partnerici drži.

Pa to je potem nevarnejša kriminalna združba kot pa oni balkanski bojevniki. Bo jih treba vse vun potegnit pa deratizirat občino.

Klemenčič je sedaj v Odmevih lepo povedal, da so seveda precej odgovorni tudi elektorji, jasno da tisti, ki so podprli Kanglerja.
Kot vidim je vsak od teh elektorjev del dupleške hobotnice, tako ali drugače je pri koritu ali na sesku MOMa.

Bolj nerodne zadeve kot Jasmina Gruden so pa tele zadeve.

mafijarkc.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Jaz se sploh ne čudim da stanovalci tak stojijo za direktorjem doma danice vogrinec... pred leti, ko sem še bil tam na praksi,sem ga imel priložnost bežno spoznati, zelo prijeten človek, dokaj mlad, prihaja na večino srečanj stanovalcev, zaposlenih, zapleše s starimi omikami
smile-1.gif
sem si ga bolj predstavljal kot nekega zahebanega pitbulla.

Fant pač zna in je podjeten, kar je vidno tudi na njegovi vili v Pekrah
evil.gif
ziher mu še kje kaka mamika pritisne del penzije.

Za Grudnova sem pa slišal, da je noben ne mara in se je otepajo.

Citat:
Tudi tretji razpis za direktorja VDC Polž Maribor se bo zaključil brez izbire. Jasmina Gruden (sedanja direktorica Centra za socialno delo v Lenartu - petletni mandat tam ji poteče leta 2012, prej je bila vodja lenarške enote VDC Polž), ki jo je konec avgusta lani za direktorico zbral svet zavoda, s predlogom pa se je strinjal tudi mariborski mestni svet, ni dobila soglasja ministra za delo, družino in socialne zadeve. Ministrstvo je odločitev sporočilo pred dnevi...

Evo, da ji vidimo obraz, ki je vzel elektorju vest.

I

Izbrisan uporabnik #488

In tako izvirna, da je še prepisat ne moreš od nikoder
smile-1.gif

Ko te zadeve malo preletiš, se vprašaš, če ima miličnik sploh končan vrtec (ne male šole).

cat

Fizikalc
3. sep 2007
903
53
28
Ko sem videl številko poglavja 5.2.4.1.3.8.2 sem že skoraj šel bruhat (keri normalni človek naredi sedmi podnivo poglavja), ampak moram priznati, da je postajalo zanimivo. Glede na njegove izjave sem resno pričel razmišljati, če ni res diploma za vrtec kupljena. Sicer pa naj si le kupi naziv "mag", bo vsaj diplomirani magarac.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.395
3.715
113
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Iz FB strani, ki je vsem že dodobra znana:

V čast nam je, da bo na 2. Mariborski vstaji z nami tudi ekipa Reporter Milan!
Vidimo se v ponedeljek, 26. 11. ob 16:30 na Trgu svobode!

cheer.gif

A Yo-Zo tudi prideta? Hopa-cupa style.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.rtvslo.si/slovenija...-stranke/296493

Citat:
Šel bi po zaupnico
Župan Kangler je, tako kot že lani, pripravljen k mariborskim mestnim svetnikom priti po zaupnico . Za ponedeljek napovedana seja, na kateri naj bi govorili tudi o obtožbah protikorupcijske komisije zoper njega, bo sicer verjetno preložena na december, saj nekateri zaradi napovedanih protestov ne želijo več delati v takšnih pogojih, a Kangler je prepričan, da ima v mestnem svetu še vedno enako podporo kot do zdaj - torej okoli 30 glasov .

priden.gif

Tak se to dela ja.
10.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.711
6.108
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
O 32, si videl to Obvestilo . si vljudno vabljen
smile-1.gif

Nisem spregledal, vi pripravite pravo srečenje, ne pa da bom zmrzoval na prostem, pa še delavni dan je, naslednji vikend pa zopet ne morem priti, ker imamo koline, nato sledi Miklavž..., saj vam bo uspelo, samo ne izvolite zopet kakšnega bebčka tako kot ste do sedaj 60 let.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Pomoje se samo za to ne odstopi, ker ima v obcini cistilno akcijo svoijih svinjarij. Da je gotof, mu je verjetno ze potegnilo

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Maribor 10.oktober 2010:- Sedanji mariborski župan Franc Kangler (SLS) je na današnjih volitvah prejel 50,04 odstotka glasov, kar pomeni zmago v prvem krogu, kažejo neuradni podatki občinske volilne komisije po preštetju vseh glasov. Kangler uspeh pripisuje kakovosti svojega dosedanjega dela in kakovostnemu programu za prihodnja štiri leta.

To je prvi primer, da je bil župan Maribora izvoljen v prvem krogu. "Vesel sem, da so volivci prepoznali moj program, moje preteklo delo in moj program za naslednje štiriletno obdobje. A s tem ko smo zmagali, smo dobili tudi veliko odgovornost, to je odgovornost za naslednje štiriletno obdobje," je dejal župan v prvem odzivu.

"Želim si, da vse, kar sem obljubil v predvolilnem obdobju, tudi izpeljem. Upam, da bo v mestu enkrat končno prevladal razum in da bomo lahko ponovno tako aktivno delali kot v preteklem štiriletnem mandatu," je še povedal.

Kaj se kar naprej pritožujete Marburgovci? Kar ste posejali, to žanjete. Še dve leti naj vas fejst *ebe, kot si tudi zaslužite.
Pa še vse pufe bo treba vrnit, predvsem pa 3M€ plačat nazaj v proračun zaradi neuspele Univerzijade. Slovenski davkoplačevalci ne bomo plačevali še vaših lokalnih svinjarij.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tu se lepše in več vidi kak je kradu.

Plenilski pohod.

MOM bi se moral pogajati vsaj z tremi firmami, vendar so se samo z Iskro, nato se je biznis povečal kar za 6x.
Radarji so torej nabavljeni in postavljeni povsem nezakonito, zato jih je potrebno takoj odstraniti, treba je pohvaliti občane, ki nesebično pomagajo pri odstranitvi smeti.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ja in? Veneti smo založili lastni kapital v višini nekaj 10 M€, da smo vam na bližnjem vzhodu zrihtali hajtek radarje in zdej jih bo treba tud plačat! Če ne vas bomo uradno zasužnjili in nam boste pufe plačevali naslednjih 20 let.

I

Izbrisan uporabnik #488

Prosim, če greš v drugo temo pisati, maš veliko možnosti za nove naslove, npr. propadla železarska industrija, konec hokeja na Jesenicah, priseljenci v Jesenicah itd.

Mi se pa raje vrnimo še k plenu in poglejmo kdo je šef Iskra sistemi d.d.

"Nek" Peter Kukovica.

Verjetno še ni bil nikoli v Mariboru
sprasujem se.gif

Opla, kdaj da ni bil, če pa je ...

http://www.delo.si/gospodarstv...eta-nkbm_2.html

Citat:
Maribor - Nadzorni svet Nove kreditne banke Maribor (NKBM) je na današnji ustanovni seji za novega prvega nadzornika druge največje slovenske banke imenoval Petra Kukovico.

Opla, zadeva je zrela za preiskavo. Model je očitno v Kanglerjevi hobotnici in seveda hudo v politiki, da je prilezel do prvega nadzornika.