Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A mu mailmao tole temo
smile-1.gif

Župan Mestne občine Maribor, Franc Kangler; 2/2201-206, zupan@maribor.si

ti še neveš ... novi mail ma

jaznisnkrif@maribor.si

I

Izbrisan uporabnik #488

Ena za alter, sem ga prej slikal, ma lep obraz.

405055477489552867012372.jpg

gotof je

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
frajer je odpovedal ponedeljkovo sejo MOM. te pa pravi, da se ne boji. seja bo drugi tedn, ampak dopisna :)

GOTOF JE!

I

Izbrisan uporabnik #488

To na nas vpliva, mi imamo svojo sejo (ne zborovanje) na prostem.

Mogoče pa je prestavil, ker je povabljen na našo sejo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik markoman pravi:
a danes so pol viole mele protest? ga majo? zdaj naj bi bil ...

Viole majo nek notranji razkol po moje, kolko vidim na forumu, majo neke izdajalce, ki so sodelovali z Barado.

Citat:

od dare1 » včeraj ob 23:00
Ja,snoci sem bil na rotovškem trgu...za marsikoga na nasprotni strani,bil sem eden od 10 ljudi ,ki smo prišli na ta kraj zaradi spremstva zupana...
Nisem izdajalec,nikogar nisem izdal,sem viola in navijac nk maribora od 1989...
Za moje pojavljanje na rotovzu nisem prejel niti evra kakor ne nihce od 10-terice prisotnih...Več ali manj vsi se obcastno ukvarjamo z "varovanjem" ...
Tomaz B. je moj prijatelj,svojih prijateljev se ne sramujem in,ker sem del vijolcne vojske navijacev Maribora me je v danem trenutku Tomaz poklical če Viole demonstriramo(bil sem doma)na rotovzu...
po par klicih ugotovim,da je rotovzu manjska skupina viol,neorganizrana in ne kot protestniki marvec popivajo v zadnji vrsti in se malo "pali",ker se ponoci potuje v grčijo...
Ker je bilo uradno stalisce navijaske skupine v primeru zupana neutralno ,torej kdo zeli lahko gre,kdor ne pač ne(do vceraj)...sem se opravil na rotovz kjer se nas je zbralo 10 znancev...vmes se še komuniciral s clovekom ,ki po rangu znotraj skupine visoko in prideva do mnenja da v tej fazi to niso demonstracije viol,ce bi bile demonstracije viol defitivno nebi sel oz.bi bil s skupino v prvi liniji...
Ni skrivnost ,da smo za moc naše navijaske skupine veckrat v MB prosili za solidarnost razne fante,ki profi obladajo borilne vescine in ker je bil situacija vroča, da bi najlazje pac zupanu omogocili da se vsedo v avto smo zeleli njemu to omogocit na kar smo sami bili delezni represije policije,natolcevanja,da smo mi izzvali izgrede ne drzi...
na rotovzu sem bil 3 minute ,torej mnenje skupine viole maribor je bilo kdo gre gre,kdor ne zopet ne kakor za bilo katere druge demonstracije...
ce bi viole organizirale proteste bi bil v prvi vrsti,ce bi bilo vceraj 15 al 20 tisoc ljudi v mestu na protestih in bi moral pomagat zupanu bi se pocutil drugacnega ali tistega,ki je izdal mesto...zivim za to mesto,moje druzine ne hrani ne obcina,ne nk mb,ne viole...za svoj klub in navijasko skupino sem vedno bil v prvi vrsti in vedno bom 100% Maribor in vsaka povezava navijasko skupino z vcerajsnjimi protesti je za mene neresna al za al proti za vse ostale stvari vnaprej pa se morejo vodilni ljudje odlocit,nazadje je bilo tako in z malo logike nisem izdal nobenega,ce pa je mnenja vodstva,da gremo v ponedeljek na ulice pa gremo...vsaka povezava nas s plačanci itd je nesramna, MB ima 100 000 prebivalcev,vredu vse prav razumem teh 700 koliko je bilo na protestih vceraj ali pa tisoc ampak kaj to pomeni ,da je ostalhi 97% obcanov budal ..torej bomo zdaj gledali v bodoce kdo od viol se bo kje pojavil al na sindikalnih ali protestih proti levi,desni ali centru vlade in bomo vedno vsakega imeli za izdajalca...???
Meni je na prvem mestu skupina Violemaribor in nas klub nk mb in kot tak nisem vceraj nikogar izdal,niti sem politicno aktiven v mestu...po minuti ali dve na rotovzu sem dojel kaj se dogaja in se kot taksen tudi umaknil iz trga,nobenemu se nemislim in ne nameravam opravicit,ker nikogar nisem izdal kakor tudi ne zamerim nobenemu,ki je šel stat proti...

Iz njihovega foruma eden izmed plačancev opravičuje zakaj se je obrnu proti narodu.
priden.gif

Na klic "prijatelja" se je odzval, verjetno kot muslimanski bojevniki.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tu ni opravičila, ali si za narod ali pa proti in to je to.
Pa če me 10 "prijateljev" kliče in mi rečejo naj naredim to kar je on naredil jim lahko samo rečem, če bi bili pravi prijatelji mi tega sploh ne bi predlagali.
Mi smo Maribor, Mi smo Ulica.

I

Izbrisan uporabnik #488

Lej to, sveža fotka.

Policija je ogradila vhod v MOM, očitno so Viole v igri danes
smile-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ko je Kangler haral, mutil, rovaril, kradel po totem Maribori in okolici, se "revolucionarnih" mariborčanov ni nikjer videlo. Pravzaprav so se skrivoma drenjali v njegovo rit, da bi se jih prijel kakšen evrski drekec. Sedaj, ko pa Kangla hoče to tolpo nevzgojenih, cestnih divjakov spraviti v red s cestnimi radarji in pri tem še napolniti obubožan mestni proračun, pa so huligani naenkrat postali demokratični zagovorniki socialnih in delavskih pravic in podobno jajca !!!
jezen.gif

Malo morgen, pravi Kangla in prav ima. Nagoni to sebično, cestno drhal v bankrot in pržone, da se bomo lahko ostali mirno in svobodno vozili po praznih mariborskih ulicah in uživali ob pogledu na oranžno oblečene kaznjence, ki bodo za divjaške cestne prekrške z zobnimi krtačkami čistili mariborske ceste.
evil.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
@juris

Saj če bi Kangler hotel z radarji napolnit mestni proračun se ne bi nihče drl, tako pa polni Iskrin proračun katera dobi 92% vsega denarja.
Prosim te pozanimaj se o dejstvih, da ne boš še enkrat napisal takšne neumnosti, ki si jo napisal ravnokar.

Sicer pa kje si ti videl divjake v MB?
Aja ne moreš jih, ker nisi iz MB.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zaupaj mi, iz katerega kraja si ti.

Po Mariboru pa se ti ne boš vozil, ker ti bo avto prej razpadel.

Mi si bomo v Mariboru prometni režim in upravljanje občine uredili po volji občanov, kar je edino legitimno.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Ne, denar gre v občinski proračun od koder se odvaja Iskri za nakup radarjev. Jasno, igračke je treba plačat in štajerski cestni huligani so najprimernejše grešne ovce in nikoli jih ne zmanjka.
In ja, tudi čistokrvni Veneti se kdaj vozimo po Bližnjem Vzhodu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj na vašem koncu imate tudi prekrasne ceste, predor pa je še iz kamene dobe.
Nobenega divjanja ni v Mariboru, tu je vse normalno.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
No ja, mal se hecam. Saj mariborčane, ..pardon, kanglerstančane ima čisto rad, še posebej v arestu.