Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A mu mailmao tole temo
Župan Mestne občine Maribor, Franc Kangler; 2/2201-206, zupan@maribor.si
ti še neveš ... novi mail ma
jaznisnkrif@maribor.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A mu mailmao tole temo
Župan Mestne občine Maribor, Franc Kangler; 2/2201-206, zupan@maribor.si
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
a danes so pol viole mele protest? ga majo? zdaj naj bi bil ...
Citat:
od dare1 » včeraj ob 23:00
Ja,snoci sem bil na rotovškem trgu...za marsikoga na nasprotni strani,bil sem eden od 10 ljudi ,ki smo prišli na ta kraj zaradi spremstva zupana...
Nisem izdajalec,nikogar nisem izdal,sem viola in navijac nk maribora od 1989...
Za moje pojavljanje na rotovzu nisem prejel niti evra kakor ne nihce od 10-terice prisotnih...Več ali manj vsi se obcastno ukvarjamo z "varovanjem" ...
Tomaz B. je moj prijatelj,svojih prijateljev se ne sramujem in,ker sem del vijolcne vojske navijacev Maribora me je v danem trenutku Tomaz poklical če Viole demonstriramo(bil sem doma)na rotovzu...
po par klicih ugotovim,da je rotovzu manjska skupina viol,neorganizrana in ne kot protestniki marvec popivajo v zadnji vrsti in se malo "pali",ker se ponoci potuje v grčijo...
Ker je bilo uradno stalisce navijaske skupine v primeru zupana neutralno ,torej kdo zeli lahko gre,kdor ne pač ne(do vceraj)...sem se opravil na rotovz kjer se nas je zbralo 10 znancev...vmes se še komuniciral s clovekom ,ki po rangu znotraj skupine visoko in prideva do mnenja da v tej fazi to niso demonstracije viol,ce bi bile demonstracije viol defitivno nebi sel oz.bi bil s skupino v prvi liniji...
Ni skrivnost ,da smo za moc naše navijaske skupine veckrat v MB prosili za solidarnost razne fante,ki profi obladajo borilne vescine in ker je bil situacija vroča, da bi najlazje pac zupanu omogocili da se vsedo v avto smo zeleli njemu to omogocit na kar smo sami bili delezni represije policije,natolcevanja,da smo mi izzvali izgrede ne drzi...
na rotovzu sem bil 3 minute ,torej mnenje skupine viole maribor je bilo kdo gre gre,kdor ne zopet ne kakor za bilo katere druge demonstracije...
ce bi viole organizirale proteste bi bil v prvi vrsti,ce bi bilo vceraj 15 al 20 tisoc ljudi v mestu na protestih in bi moral pomagat zupanu bi se pocutil drugacnega ali tistega,ki je izdal mesto...zivim za to mesto,moje druzine ne hrani ne obcina,ne nk mb,ne viole...za svoj klub in navijasko skupino sem vedno bil v prvi vrsti in vedno bom 100% Maribor in vsaka povezava navijasko skupino z vcerajsnjimi protesti je za mene neresna al za al proti za vse ostale stvari vnaprej pa se morejo vodilni ljudje odlocit,nazadje je bilo tako in z malo logike nisem izdal nobenega,ce pa je mnenja vodstva,da gremo v ponedeljek na ulice pa gremo...vsaka povezava nas s plačanci itd je nesramna, MB ima 100 000 prebivalcev,vredu vse prav razumem teh 700 koliko je bilo na protestih vceraj ali pa tisoc ampak kaj to pomeni ,da je ostalhi 97% obcanov budal ..torej bomo zdaj gledali v bodoce kdo od viol se bo kje pojavil al na sindikalnih ali protestih proti levi,desni ali centru vlade in bomo vedno vsakega imeli za izdajalca...???
Meni je na prvem mestu skupina Violemaribor in nas klub nk mb in kot tak nisem vceraj nikogar izdal,niti sem politicno aktiven v mestu...po minuti ali dve na rotovzu sem dojel kaj se dogaja in se kot taksen tudi umaknil iz trga,nobenemu se nemislim in ne nameravam opravicit,ker nikogar nisem izdal kakor tudi ne zamerim nobenemu,ki je šel stat proti...
Citat:
V mariborski SLS so zagrozili s kolektivnim odstopom, če bo sklep o Kanglerjevi izključitvi ostal