Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bolje kot vsa leva zalega, že hodijo nekaj okoli vrele kaše, saj veš godina in njej podobni.

To so kanglerjevi modeli iz hobotnice.

Sindikat Franca Kanglerja.

Godina pa je čisto ok.

Povej in pokaži kaj je do sedaj vkradla...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
protestiralo je 10000 ljudi cirka recimo. MB ima 90000 prebivalcev cirka, koliko je volilnih upravičencev se mi sedaj ne daiskat. Kaj pa če bo Francij izvoljen ponovno?
evil.gif

Umrem od smeha
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.997
1.440
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne moreš primerjat metropolo pa eno zabačeno selo poleg Drave. Ljubljana je polna, turistov in Štajercev pa nikoli ni bilo več.

Res, da sem v zadnjem času zelo redko v centru, ampak neke 'polnosti' nisem opazil. Lahko pa, da sem imel 'smolo'...

Jaz se ne bi zgovarjal na smolo, si pač poseben.... Če želiš zvečer na kakšno večerjo oz obisk zimske Ljubljane, se pripravi, da parkinga ne boš našel zlahka, razen na Trgu republike, kjer so zlatarji, vse ostalo je loterija. Sam center je pa daleč bolj obljuden kot pa v času Smišičeve oz Potočnikove.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.844
113
Kaj se je hotelo doseci z protesti? Da kangla spoka iz obcine. Kot kaze je uspelo. Vse kar je temu sledilo je nadaljevanje zacete zgodbe.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
In kaj bo sedaj po kangli? Nič novega. Capljamo na mestu in bomo to tudi dalje, država nima perspektive, to mesto pa še manj. Teodor Lorenčič bo verjetno kak podžupan........ iz dežja pod kap
bonk.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:
http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=19016&type=tags

No, pokazalo se je, da so v ozadju vseeno bili tudi politiki.
In takim boste Mariborčani dali legitimnost za naprej?

Ja kdo bi pa bil v ozadju? Vaški stražarji in kmečke deklice?

Važno je da je polpismeni kradljivec zginil, in da ga bo nasledil kdo ki je za razliko od njega vsaj pismen. Godina ali Lorencic (ki ga je v predvolilnem boju itak intelektualno sesipal - samo so bili volivci premalo pametni da bi razumeli povedano) je definitvno boljsa izbira.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Nisem ti jaz kriv, če po lokalpatriotsko ne vidiš resnice. Kot je prisilno zapiranje centra, kot vidim, škodilo mariboru ( nekdanja Svetozarevska mimo Večera je prej šibala na polno, zdaj Trg leona Štuklja, zaprt za ves promet, sameva ), tako škodi tudi Ljubljani.

Če se Ljubljančani ne strinjate, zaprite končno še Slovensko, pa opazujte škodo ( poslovno ), ki jo boste s tem povzročili. center Ljubljane postaja mesto duhov in zbirališče za klošarje in brezdelne študente. Vsi ostali se mu ognejo, če le lahko.

Zahvali se kanglerju.

On je zaprl center zato da bi kšeftal z svojimi pajdaši. Zokantek je načtno zaprl center, vzpodbudil gostinstvo, in "nagnal" ljudi v mesto.

Jebiga, en je nepismeni miličnik, drugi pa ima EPF (kot ti - baje).

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kaj sem pa jaz drugega napisal? In ne, nimam EPF.

Ja, gostilne so edino, kar je v centru LJ. Ni to žalostno za glavno mesto ene države?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

Ja, gostilne so edino, kar je v centru LJ. Ni to žalostno za glavno mesto ene države?

Ja kaj pa bi imel ti v centru? Konzumov supermarket pa dom za ostarele?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.041
1.262
113
42
Kaj je pa una trgovina pod Mekom? Pa una trgovina z klobuki pa urami pa zara pa se kake 3 trgovine z čevlji pa trgovina za otroške zadeve? Ti si slep Kasius

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
protestiralo je 10000 ljudi cirka recimo. MB ima 90000 prebivalcev cirka, koliko je volilnih upravičencev se mi sedaj ne daiskat. Kaj pa če bo Francij izvoljen ponovno?
evil.gif

Umrem od smeha
hysterical-1.gif

15.000 je bilo največ na ulicah + najmanj 2x toliko doma.

MOM ima 112.000+ prebivalcev

Volilnih upravičencev ima 93.000

Franca je zmagal z 20.000 glasovi, volilna udeležba je bila 43%...

In če si vsaj malo brihten, lahko sklepaš da od teh 20.000 volilcev danes Franceja večina več ne podpira.
Novih pa ziher ni pridobil
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik tis pravi:

Vuk Godina sploh ni bila na niti enem protestu, k zadevi smo jo povabili na FB in kapo dol, da je zastavila svoje ime in odšla pred strojevodjo na občino.

Ma kaka politika neki.

Sicer pa kaj je z njo narobe
sprasujem se.gif

Hitro podatke kolko je fkradla...

Je sploh v kakšni politični stranki?

p.s.
Sem zasledil nekje, da pač podpira Zorangutana in verjetno je sedaj to že smrtna obsodba...

http://www.mladina.si/119171/dr-joze-vogrinc-odprto-pismo-medijskim-sluzabnikom-tomaza-majerja/
To je podoben primer

Ker se oglasi, ga ivanovci že iščejo, delo je lahko. Sedaj so po cerkvah pogledali kdo ni bil pri polnočnici in je že na shit listi.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik tis pravi:

"Očital ji je, da je "vojna dobičkarica" in začel vpiti, češ, "kje si bila, ko so nas tepli policisti, ko smo bežali pred solzivcem in ko nas je policija kaznovala?!""

Ta komedija mi je znana izpred 20 let, kjer so se vojni heroji trkali po prsih se do 21. stoletja.