I
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Sam malo poglej kaj je Majer spet pisal po Twitterju danes.
Citat:
Delim iz FB
Z bratom sva pravkar prišla iz protestov, ki se odvijajo na trgu Leona Štuklja. Naj povem prigodo, ki se nama je zgodila po poti mimo Frančiškanske cerkve. Pred nama sta hodila moška stara okoli 60 let. Zgledala sta daleč od nevarnega, razen če si nevaren ker imaš roke v žep. Prišli smo do kioska, kjer sta onadva krenla desno mimo kioska, midva z bratom pa levo preko ceste. Levo od naju kakšnih 10m je stala kareta. Naenkrat slišim pok, ki ni približen niti petardi (v svojem življenju sem jih kot otrok zmetal žaklje). Niti trznil nisem. Kareta se naenkrat požene proti nama, zato zadnji trenutek odskočima, Policaji v bojni pripravlenosti priletijo ven. Panično gledajo okoli. Z bratom sva v šoku, ker so naju skoraj povozli, malo pa manjka da naju vržejo tudi po podu in vklenejo. Naenkrat zagledajo tista 60 letna moška, ki mirno prečkata cesto. Poženejo se v njiju v ihti, češ da ima pištolo. Dvihnejo jakno in izvlečejo pištolo za streljanje raket. Moški je istrelil le metek, ki poči kot mali metki, ki smo jih kot mladiči strelali s plastičnimi pištolami. Tisti ta rdeči. Moškega držijo okoli vrata in kljub temu da je miren ga vržejo po podu, pri tem pa ga zabijejo tudi v dvižni stolpec, ki preprečuje promet v mesto. Moški se zgrožen sploh ne zaveda kaj se mu dogaja. Prijatelj jim skuša obrazložit, vendar ga mali pitbul policaj z maskirko pripravljen na pretep ne posluša. Visok mlečni policist brez čelade pa ga vklepa na kareti, pomagata mu še dva, kljub temu da je moški miren. Mimo pride starejši moški z psom vrste Jack Russel terier v naročju, ki je zgrožen in izjavi: Kaj vas ni sram kaj delate? Človek ni nič nardil. Raje stopite na našo stran in se borimo skupaj za isto stvar. Sami imate iste življenjske težave in protestirate. Visok policaj, ki je verjetno včeraj prišel iz urjenja, ne pozna niti približno psihologije človeka in odnosov z ljudmi ker tak ne rabiš imet šole, bit moraš samo butl in psihopat, ki mu ni za delat v proizvodnji za 700 evrov ker mu je pretežko, pa raje sedi na toplem v kareti in focka mimoidoče, mu odgovori; Kaj bi te rad čuješ? Priji še ti sem. Moški se ne da in mu odgovori, da se ne boji njegovih groženj. Policaj ipično miga z glavo. Na nasprotni strani ceste stoji kareta, poleg nje 5 policajev, ki se potiho smejijo dogodku. Pitbul policaj nas celi čas opazuje in nam grozi da nas bo doletela ista usoda če se ne odstranimo, kot opazovalci. Žal mi je samo, da nimam kamere ali fotoaparata na telefonu, sicer pa se je to zgodilo v trenutku in niti nismo uspeli odreagirat. Naj še povem, da je mimo Modne hiše takrat šlo malo število ljudi, zato so si policaji tudi dovolili svobodo. Ker vem da ne morem storit ničesar, se odstranim vendar ne odidem vstran. Brat odide do odra kjer hoče prepričat enega od govornikov, naj pove narodu kaj se jim dogaja 100m vstran. Ta ga ne upošteva. Potem histerična odidema domov.
Zdaj pa tak. Fertik s kulturinim pisanjem. Da Vam vsem prisotnim uradnim osebam ob dogodku jebem mater, ženo in hčerko. Sem študent, ki je naredil diplomo, polagam magisterij, že 3 leta pa se trudim dobit službo v naši gnili, zavoženi državi. Faks delam redno, ne rabim finančne pomoči občine kot nekateri. Tudi moja diploma ni plagiat kot od nekaterih. Delam preko študenta za 4 evre na uro (zračunajte si kako bogastvo zaslužim) in sicer v proizvodnji, kar zahteva tudi težka fizična opravila. Zakaj sem se torej šolal, da moja inteligenca gre v @#$%&, zaradi Bahove in podobnih, ki so z lizanjem čokoladnih okic in posledično kurcov (ker je v bližini riti), prilezli na take položaje, ki jih niso v stanju opravljat. Ne rabim dela na občini, niti direktorskega položaja. Želim si samo da se stvari tolko izboljšajo, da bomo mladi prišli do zasluženih služb in da nam nebo treba prenašat sranja od zafrustriranih policajev, še manj pa politikov, ker so GAMAD!!!
Zdaj pa mi naj še nekdo pove naslednje. Kak se naj človek počuti ob videnem. Kaj bo meni en šmrkavec zafrustrirani govoro da se naj jaz odstranim, poleg tega pa še 65 letnemu mimoidočemu gospodu z nevarnim terierčkom v roki. Vi se odsrtranite na željo ljudstva gamad psihopatska @#$%& vam materna. Mečite si pesek v oke da opravljate poslanstvo, pa red in mir pa ostale @#$%&. Dejstvo je da ste navadne pičke, ki se v življenju ne znajdejo in se zato spustijo v sužnjelastniški položaj z državo. Zato ODJEBITE! Naj še Vam povem sledeče. Da nebi niti približno kaki jejževec mlečni policajski bilokdaj opravljal na mojem domu kakega informativnega pogovora zaradi napisanih bedarij ali biločesa. Ker se nebote meli cajta niti obrnit. Imam dva nevarna pudlja, sta črne barve pa včasih ko je dež nosita kapuce, tak da pozor. Z gobcem pa tud močno vržeta granitno kocko.
Gospodu, ki je bil nasilno napaden pa sporočam, da je ta post napisan njemu v podporu in da sem pripravlen nastavit svojo glavo zanj kot priča v postopku, ko bo obravnavan. Naj me kdo od njegovih domačih, če bodo videli ta post kontaktira Draga slovenska policija. Vam pa sporočam, da je narod zgubil strah pred vašimi udarci. Ker vi ste plačanci, mi pa se za svoje ideale borimo zastonj. Pa še misel za bralce posta. Kdo razume o čem govorim, mu tak ni treba posebej razjasnjevat situacije v državi, kdo pa ne pa lahko odjebe na celi črti, ker je smešno ko slepi, govori tistemu, ki vidi ali je spregledal, da je slepec. Peace
Všeč mi je ·
Beno Zidarič BRAVO! Tudi ti si spregledal! Pozivam vse policiste ,ki obsojate takšne policiste b,da ji uradno prijavite,če pa bodo vašo prijavo dali pod preprogo paq jo objavite na spletu ter dajte odstopno izjavo! Na ta način bodo ostali v policiji samo mazohistični plačanci in bodo protestniki vedeli in temu ustrezno ravnali!
Ali kdaj ni?Citat:
Uporabnik spanspan pravi:
danes bo ivan imel ob 20. govor na proslavi, ali bo zopet čital iz dveh steklenih plošč?
Kvaliteta življenja se je bistveno izboljšala, mesto dejansko živi.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ljubljana ni moje mesto, živim kakih 80 km stran. Od daleč pa vidim velike spremembe. Zame kot prišleka v kvaliteti zelo na bolje!
Povejte, ljubljančani, je mesto kaj pridobilo na kvaliteti zadnja leta, ali so te kritike bolj manipulacija trenutnega vzdušja?