Mesto umira. V Ljubljani živim 34+ let in mi je misel o selitvi nekam "ven" čedalje bližje.Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kvaliteta življenja se je bistveno izboljšala, mesto dejansko živi.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ljubljana ni moje mesto, živim kakih 80 km stran. Od daleč pa vidim velike spremembe. Zame kot prišleka v kvaliteti zelo na bolje!
Povejte, ljubljančani, je mesto kaj pridobilo na kvaliteti zadnja leta, ali so te kritike bolj manipulacija trenutnega vzdušja?
V centru skoraj ni več trgovine, ki bi normalno poslovala. Itak mi je že misel na opravljanje nakupa v centru odvratna.
Če želim kaj urediti na katerem od uradov, moram vzeti dopust, nato pa hoditi od vrat do vrat.
Vse kar je v lasti Zokija je predrago. Snaga, Vodovod, toplarna, ... To se je vse podražilo. Pred leti sem za snago plačeval 7 EUR, danes 15+, vodo 60+ namesto 30, ... Nasploh se mi zdi, da živim na Beverly Hillsu. Seveda samo na položnici.
Dobim odločbo o znižanem plačilu vrtca zaradi manjših prihodkov in kaj naredi Zoki? Podraži vrtec in sem spet tam kjer sem bil (jaz imam še srečo, da sem vsaj na istem ostal).
Parkingi okoli stolpnice itak niso naši, zato nam bodo skoraj do vhodnih vrat zgradili nove objekte in ne moremo narediti ničesar. Lahko se bunimo, ampak Zoki je dal svoj žegen, zato ostali odj... When money talks, bullshit walks.
Da o lekarni LJ ne govorim. Če se le da se jih ognem v velikem loku.
Se mi pa dopade Fabijanijev most. Tole je pa res pridobitev 1a. Če se le da se peljem po njem in se mi samo smeje, koliko sem hitrejši kot ponavadi.