Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
A to poeni, da ne smemo vedet kdo je soldke 'kradel'?
Se pravi, da ce pride na dopust, v tujini dela, beg mozganov itd. Ne pa da uziva z nasim denarjem ob cudoviti plazi.
Citat:
"Model GOTOFSI vam nudi skoraj 100% anonimnost. Je iz trpežnega powerstetcha, ne ovira zahtevnejšega gibanja pri morebitnih akcijah, četudi ste na miroljubnem protestu. Rokave lahko potegnete tudi preko palcev, tako, da vam lahko nataknejo lisice brez težav in vas ob tem temu ne bo zeblo!"
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kangler: Branil sem državo, ko se tisti, ki mečejo kocke, še rodili niso
Intervju z mariborskim županom v odstopu
Ki grozijo tudi meni, da me je treba politi s solno kislino. Mi zažgati hišo. Da je treba v tem mestu vse razbiti.
Dobro napisano
To ti o Janši?Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj dobro napisano, ženska ni delala celo življenje, ona živi v svojem svetu, saj vemo to je svet FF in FDV!
Citat:
"Treba je pogledati, kaj je mogoče narediti realistično in kaj na simbolni ravni. Odstavitev Kanglerja in mestnega sveta je simbolno dejanje, ki bi moralo biti narejeno. To je nujni minimalni pogoj. Neokusnost Kanclerja in Frangeža, ki že silita v ospredje in se ponujata za nova župana, samo govori o nezrelosti, o kateri sem prej govorila. Vsi bi naredili svojim strankam in sebi največjo korist, če bi čim prej šli. Prevzeti bi morali odgovornost za sodelovanje v Kanglerjevi zgodbi, se odstraniti, s čimer bi zase in za svoje stranke naredili največ, kar se na današnjem mariborskem pogorišču zanje sploh še narediti da. Včasih je treba razumeti, kdaj je treba oditi, kdaj si izgubil in kdaj se je treba dostojno umakniti. Če ne zaradi drugega, pač zaradi lastnih dolgoročnih koristi. Prej omenjene neformalne mreže prijateljev, ljubic, sorodnikov in ostalega pa so mariborska realnost. To je realni prostor, ki določa polje možnega. Prav zato bi moral biti novi župan oseba, ki je zunaj teh mrež. Le to bi mu namreč omogočilo, da jih lahko vse obravnava na enak način: po zakonu."
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Viole, navijači NK Maribora, so se že odločili. Nov mariborski župan naj bo Bojan Ban.
Padec Kanglerja. Dve šefinji kabineta noseči, njegovega poslanca pretepli
http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=18966&type=tags
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz
. Naj pustijo zdaj ta mandat do konca, potem pa res na novo oblikujemo Slovenijo. Brez vsakršnih starih fac, brez vsakršnega nepotizma, sumov nepravilnosti itd. In, boh ne daj, Zokija!
Ker je naš Kloško desno usmerjen.Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz
. Naj pustijo zdaj ta mandat do konca, potem pa res na novo oblikujemo Slovenijo. Brez vsakršnih starih fac, brez vsakršnega nepotizma, sumov nepravilnosti itd. In, boh ne daj, Zokija!
Smo malo dvolicni?
Zakaj pa je bila vlada pod vodstvom manekena zrela za predcasni kolaps?
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
En twit iz MS :
Sobotainfo v Živo @SobotainfoZivo
Eden izmed romskih protestnikov se dere CIGANI #msprotest #gronjevdaro #protesti
Collapse
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz
Smo malo dvolicni?
Zakaj pa je bila vlada pod vodstvom manekena zrela za predcasni kolaps?