Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

mr_

Guru
20. sep 2007
9.347
2.716
113
A to poeni, da ne smemo vedet kdo je soldke 'kradel'?
smile-1.gif

Se pravi, da ce pride na dopust, v tujini dela, beg mozganov itd. Ne pa da uziva z nasim denarjem ob cudoviti plazi.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
A to poeni, da ne smemo vedet kdo je soldke 'kradel'?
smile-1.gif

Se pravi, da ce pride na dopust, v tujini dela, beg mozganov itd. Ne pa da uziva z nasim denarjem ob cudoviti plazi.

kje pa sem napisal da kaj dela?
confused-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.347
2.716
113
Sem misli, da ko si napisal, da ko ima 14 dnevni dopust, da je v tujini deloven. Ce pa uziva sadove dela/sodelovanja z Elesom ob cudoviti obali, je zelo verjetno, pa ne pravim da je, v ozadju lumparija.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
to kar se sedaj dogaja je idiotizem brez primere eni sedaj vidijo priložnost za marsikaj bedastega.
Upam da se ne vse dirigira iz Murgljskega štaba!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Ne vem če je že blo..

Citat:

"Model GOTOFSI vam nudi skoraj 100% anonimnost. Je iz trpežnega powerstetcha, ne ovira zahtevnejšega gibanja pri morebitnih akcijah, četudi ste na miroljubnem protestu. Rokave lahko potegnete tudi preko palcev, tako, da vam lahko nataknejo lisice brez težav in vas ob tem temu ne bo zeblo!"

att00002-1.jpg

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kangler: Branil sem državo, ko se tisti, ki mečejo kocke, še rodili niso

Intervju z mariborskim županom v odstopu

Ki grozijo tudi meni, da me je treba politi s solno kislino. Mi zažgati hišo. Da je treba v tem mestu vse razbiti.

Hja, vbistvu imas sreco da so Mariborcani strpni in so prezirali 7 let tvoje goljufije.

Ce bi to bil Berlin ali Atene zdaj nebi dajal interviju ampak bi te doletela usoda druzine Romanov v Yekaterinburgu.

grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Določene zadeve je lepo opisala.

Citat:
"Treba je pogledati, kaj je mogoče narediti realistično in kaj na simbolni ravni. Odstavitev Kanglerja in mestnega sveta je simbolno dejanje, ki bi moralo biti narejeno. To je nujni minimalni pogoj. Neokusnost Kanclerja in Frangeža, ki že silita v ospredje in se ponujata za nova župana, samo govori o nezrelosti, o kateri sem prej govorila. Vsi bi naredili svojim strankam in sebi največjo korist, če bi čim prej šli. Prevzeti bi morali odgovornost za sodelovanje v Kanglerjevi zgodbi, se odstraniti, s čimer bi zase in za svoje stranke naredili največ, kar se na današnjem mariborskem pogorišču zanje sploh še narediti da. Včasih je treba razumeti, kdaj je treba oditi, kdaj si izgubil in kdaj se je treba dostojno umakniti. Če ne zaradi drugega, pač zaradi lastnih dolgoročnih koristi. Prej omenjene neformalne mreže prijateljev, ljubic, sorodnikov in ostalega pa so mariborska realnost. To je realni prostor, ki določa polje možnega. Prav zato bi moral biti novi župan oseba, ki je zunaj teh mrež. Le to bi mu namreč omogočilo, da jih lahko vse obravnava na enak način: po zakonu."

priden.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Glede Janše ... Čeprav sem bolj desno usmerjen, ga ne maram preveč in menim, da bo moral oditi. Namazan je z vsemi žavbami, po preporodu ne bo več pasal v politiko, najbolj pa me motita njegov cinizem in konfliktnost. Tako konfliktne osebe, ki bi samo sekala po drugih in hvalila svoje dosežke, ne poznam. Zato verjamem, da je blokiral že marsikatero dobro idejo, tudi zaradi želje po političnem ugledu. Mi je pa groza, ko vidim, da ljudje pozivajo k odstopu vlade, k dvigovanju prihrankov iz bank itd. Slovenija je še vedno v hudi gospodarski krizi in enostavno si ne moremo privoščiti, da zdaj ostanemo brez vlade, ker bo kolaps sistema. Naj pustijo zdaj ta mandat do konca, potem pa res na novo oblikujemo Slovenijo. Brez vsakršnih starih fac, brez vsakršnega nepotizma, sumov nepravilnosti itd. In, boh ne daj, Zokija!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.530
9.783
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Genius3 pravi:
Viole, navijači NK Maribora, so se že odločili. Nov mariborski župan naj bo Bojan Ban.

f5b0b061debf8ba9d3e424884fe91a79.jpg

Padec Kanglerja. Dve šefinji kabineta noseči, njegovega poslanca pretepli
http://www.pozareport.si/?Id=politika&View=novica&novicaID=18966&type=tags

mislim da ste si to vsi malo narobe interpretirali ... direktor nk maribor je Ban ... torej njihov župan ... s tem so se pomoje hotli odmaknit od tega, da bi oni kot skupina meli karkoli s protesti, kar so tudi vseskozi izpostavljali, franci pa jih je vabo na pogovore ... tak da to je pomoje bol izjava v smislu da oni nimajo nič s tem

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.384
2.374
113
Pomurje
En twit iz MS :

Sobotainfo v Živo @SobotainfoZivo

Eden izmed romakih protestnikov se dere CIGANI #msprotest #gronjevdaro #protesti
Collapse

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

. Naj pustijo zdaj ta mandat do konca, potem pa res na novo oblikujemo Slovenijo. Brez vsakršnih starih fac, brez vsakršnega nepotizma, sumov nepravilnosti itd. In, boh ne daj, Zokija!

Smo malo dvolicni?

Zakaj pa je bila vlada pod vodstvom manekena zrela za predcasni kolaps?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

. Naj pustijo zdaj ta mandat do konca, potem pa res na novo oblikujemo Slovenijo. Brez vsakršnih starih fac, brez vsakršnega nepotizma, sumov nepravilnosti itd. In, boh ne daj, Zokija!

Smo malo dvolicni?

Ker je naš Kloško desno usmerjen.
grin1.gif

@jonny:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
En twit iz MS :

Sobotainfo v Živo @SobotainfoZivo

Eden izmed romskih protestnikov se dere CIGANI #msprotest #gronjevdaro #protesti
Collapse
hysterical-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Smo malo dvolicni?

Khm, nimam pojma. Mogoče, ker je koalicija razpadla od znotraj.
sprasujem se.gif
Pa jaz sem bil takrat proti demonstracijam in proti demantiranju Boruta. Kljub temu, da žal ni dovolj sposoben za premierja, mi ne deluje slab kot človek. Smo si pa tudi s padcem tiste vlade še malce bolj zategnili zanko okoli vratu.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To smo nekateri, pač pametnejši od tebe, govorili že lani, pa ni nihče verjel.
smirk-1.gif

Starost je modrost, pa če se vi mulci na glavo postavite.
cool-1.gif