Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

jello

Guru
22. sep 2008
10.126
3.866
113
Citat:
Uporabnik totus pravi:
Še slabšega župana bomo dobili.

Novi župan bo pa seveda v navezi z gospodom kanglerjem.

Nič nismo naredili, samo škodo smo povzročili katero bomo morali sedaj plačevati.

1. Slabši ne more biti.
2. Kakšen gospod?
3. Če do leta 2020 tedensko rasfukavate mesto boste mogoče na 5% škode, ki jo je naredil on z eno pogodbo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.454
146
63
je še kdo opazili nepreverjene informacije o "kupljenih protestnikih" ?
Nimajo nobenih podatkov, le izmisljujejo si to, zato da bodo lahko uvedli nek zakon oziroma preiskavo ki nima temeljev. Mediiji se mi tudi zdi da nimajo več realne slike,ampak pišejo tisto kar imajo naročeno.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je podobna zgodba kot Pezdirčkov seznam pijavk na veliko sredo, je še ni bilo.

Spet slišim helikopter nad Metropolo
smile-1.gif

aja, tekma je

I

Izbrisan uporabnik #488

Frangež je šala, kdo ga bo volil, saj še nikoli ni delal, samo čičal je po teh stolih in se šel študentsko politiko.

gotovo-je.jpg

I

Izbrisan uporabnik 474

Sami Miklu se že na faci vidi, da nebo kar tako stolčka dal :D Bahovo pa bo treba malo "porinit"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.887
6.962
113
Wow...kangleru je uspel prvi čudež, ko je združil mariborčane in ljubljančane, sedaj pa mu je uspel še en čudež in bo združil slovence in hrvate.

Pa pravite, da ni Svetnik ? Še papež bi ga moral posvetiti!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.665
15.712
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
je še kdo opazili nepreverjene informacije o "kupljenih protestnikih" ?
Nimajo nobenih podatkov, le izmisljujejo si to, zato da bodo lahko uvedli nek zakon oziroma preiskavo ki nima temeljev. Mediiji se mi tudi zdi da nimajo več realne slike,ampak pišejo tisto kar imajo naročeno.

Mene so danes popoldne poklicali iz policijske postaje kar na moj gsm in sicer so spraševali po bratu, kateri je med Green Dragonsi in da jih zanima par stvari, tako da definitivno že nekaj brskajo naokoli......