I
Izbrisan uporabnik #488
Samo zanimivo je, da je tip član lovske družine Duplek, torej verjetno specializiran za lov na Dravske race
Zanimivo kaj vse se bo še odkrilo pri tem norem dupleškem miličniku.
Citat:
V začetku marca bo drugo največje slovensko mesto dobilo novega župana. Med možnimi kandidati se najpogosteje omenja Matevž Frangež iz vrst SD. “Če me bodo pozvali iz stranke, bom dal svoje ime na voljo,” je pojasnil na četrtkovi tiskovni konferenci.
Tudi Gregor Jager, ki je na prejšnjih volitvah kandidiral kot kandidat Zaresa, še ni rekel zadnje besede. “V tem trenutku pa še ne morem nič reči,” je povedal za Žurnal.
Je čas za nove obraze?
Kot kandidat se znova omenja Tomaž Orešič, ki je v tujini in nam ga ni uspelo priklicati.
V SDS naj še ne bi imeli izbranega kandidata, slišati pa je, da bi se lahko v boj za županski stolček podal sedanji podžupan Tomaž Kancler. Med kandidati bi se lahko znova pojavil Stojan Auer.
“O tem ne razmišljam,” je za Žurnal povedal nekdanji župan Alojz Križman, ki se v zadnjem času prek opozicije zavzema za samorazpustitev mestnega sveta.
Kot morebitni kandidati so po Mariboru zaokrožila tudi imena Teodor Lorenčič, ki je kandidiral že leta 2010, ter Andrej Fištravec in Vesna Vuk Godina.
Citat:
»Ni res, da se je selitev zgodila zaradi vzrokov, ki ste jih omenili. Za selitev v televizijski studio smo se odločili predvsem iz varnostnih razlogov. Maribor zaradi divjanja na demonstracijah ni varno mesto,« trdi Auer. Dodaja še: »Z vstopnico bi zagotovili, da bi se ljudje ob vstopu lažje identificirali. Škoda, da je v Mariboru prišlo tako daleč, da je pregnalo pozitivo iz mesta in vse morebitne investicije. Prav tako obžalujem, da Maribor po petnajstih letih še ne bo dobil osrednje oddaje.« Auer je še zanikal, da bo vodil oddajo, čeprav je v začetku decembra za nekatere medije dejal, da bo znova stal na odru. »Jaz sem le tisti, ki oddajo pripravlja. Oddajo bo vodil kader z nacionalke,« nam je še zatrdil nekdanji televizijec.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Še premalo, upam da so mulca tudi starši premlatili, še iz plenic ni prišel, pa se gre revolucionarja!