Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Žal so zadeve takšne..župana se odstavit ne da, odstopiti mora sam. Če bi bili protesti takšni, kot je bil nazadnje v LJ, torej folk mirno hodi okoli z rožicami, potem se spremenilo ne bi nič! To je zagotovo! Edino, če bi bilo na ulici 50% meščanov, kar pa ni realno.

Žal se je edino z nasiljem opozorilo nase, in žal samo zaradi nasilja so se sedaj začele dogajati spremembe. Čeprav dupleški heroj ne namerava odstopiti, sem prepričan, da ob stopnjevanju protestov, ne bo imel druge opcije.

Podobno je, kot pri psu, če hočeš na lep način, boš dosegel nasprotno, pes bo namreč čutil, da je šef in delal še večjo sranje. Udarec, pa marsikaj reši. Seveda v mejah normale, ne zdaj tak, da je celi plavi
smile-1.gif

Glede na to, da si popolnoma falil glede pristopa pri psih (recimo, da mi glede na izkušnje tega ni potrebno argumentirati) se sesuje tudi preostala tvoja teorija.

Z nasiljem dosežeš približno 0. Sicer ne vem zakaj se naša vrla branilka osebnih podatkov tega brani a vsi huligani / kreteni, ki v demonstracijah presežejo mejo dopustnega naj bodo javno obljavljeni... da bodo lahko potem ljudje te (pomembne) informacije uporabljali tudi pri zaposlovanju, sprejemu v kako šolo, poslovnem sodelovanju...

Taki bebčki morajo bi morali biti iz družbe izolirani.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.962
113
A potem so vsi tisti "dog trainerji" ki imajo oddaje o prevzgoji psov, na discovery-u, bolj ko ne fail ?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.039
1.259
113
42
glej pa meč granitne kocke v mestno hišo zarad mene, ne jo pa metat policajem v glavo. Uno škodo boste itak sami plačevali..sploh pa ne jaz :D

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A potem so vsi tisti "dog trainerji" ki imajo oddaje o prevzgoji psov, na discovery-u, bolj ko ne fail ?

Mi jih našteješ in tudi opišeš njihove pristope?

In odgovor na tvoje vprašanje: JA! Razen v zelo izjemnih primerih je uporaba sile pri šolanju psov čisti fail.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
glej pa meč granitne kocke v mestno hišo zarad mene, ne jo pa metat policajem v glavo. Uno škodo boste itak sami plačevali..sploh pa ne jaz :D
467716-post_slo.gif

Čeprav škodo bomo tako ali drugače plačevali vsi. Občinski proračun se namreč polni iz državnega. Sicer po nekem ključu, ki k sreči ne upošteva moronov, ki uničujejo tuje imetje.

Veliko večja težava je škoda, ki je nastala na zasebni lastnini.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Janša govoril s Kanglerjem

Narejene so bile napake pri vzgoji mladine

"Kar se je včeraj zgodilo v Mariboru, je za Slovenijo tragedija," je bil jasen Janša. Po njegovih besedah ni šlo le za peščico t. i. izgrednikov, temveč za okoli 800 ljudi, ki so se poslužili nasilja. Kot je dejal, lahko ugotovimo, da je šlo predvsem za mlade, za ljudi, veliko je bilo mladoletnikov.

Izpostavil je, da je bilo med pridržanimi na vseh protestih v minulih dneh veliko mladoletnikov. V Mariboru je to po Janševih besedah "še posebej del neke izgubljene generacije, ki je v tej situaciji zaradi takšnih ekonomskih in socialnih razmer, ki tam vladajo". Na tem mestu se moramo, tako Janša, kot družba in kot posamezniki vprašati, katere napake so bile v teh letih narejene, da je "takšna generacija zrasla gor".

Po njegovem prepričanju se morajo o tem vprašati vsi, ki so kadar koli odločali o zadevah, ki zadevajo mlado generacijo in njihovo rast, od šolskih ministrov do tajnika Sviza Branimirja Štruklja, ki vodi "ceh, ki vzgaja to mladino". Kot ugotavlja Janša, jih pri teh težavah čaka globlja razprava.

Ivan je vedno bolj moten. A zdaj je Štrukelj kriv za to
hysterical-1.gif

Naj raje Ivan sebe vpraša, zakaj so mulci prišli na ulico in kako vodi državo, da jim ne najde dela oz. drugih interesenih dejavnosti.
Še malo pa bomo slišali, da je krivo, ker ni uveden verouk.

I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.finance.si/8327667/Psihoterapevt-o-Kanglerjevem-(ne)odstopu

Citat:
"Kanglerjeva pamet je v tem trenutku ne-pametna, torej ne-umna, nerazsodna, nemoralna, sadistična, narcistična - psihotična," pravi teoretski psihoanalitik Roman Vodeb.

Citat:
"Človek, ki nima močnega Nadjaza, torej moralne odgovornosti, ima podivjano, torej psihotično (živalsko) željo (Ono), ki mu jo instanca Jaza s svojimi obrambnimi mehanizmi zgolj podpira," je začel teoretski psihoanalitik Roman Vodeb odgovor na naše vprašanje, zakaj Franc Kangler kljub protestom ne odstopi kot župan Maribora.

"Ravno obrambni mehanizmi lahko človeku prikrojijo katerokoli, tudi psihotično resnico. Zato ni čudno, da Kangler v objemu patološke želje po uživanju in (latentno) sadistično koncipiranem nadzoru nad ljudmi ne misli odstopiti. Obrambni mehanizmi mu prikrojijo njegovo verzijo resnice in misli, da ima prav, da se mu dela krivica - in to samo zato, ker se kot opozicija želji ne zoperstavi močan Nadjaz, ker/ki ga Kangler nima. Če ga bi imel, bi že v osnovi drugače vladal. Problem v tem trenutku ni sam Kangler, pač pa tisti, ki so z njim v pozitivnem transferju - kot se reče v psihoanalizi - torej tisti, ki ga podpirajo in mu še vedno dajejo upanje. Kanglerjeva pamet je v tem trenutku ne-pametna, torej ne-umna, nerazsodna, nemoralna, sadistična, narcistična - psihotična," je še odgovoril Vodeb.

Še NigelM se bo strinjal
evil.gif
je iz njegovega časopisa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Težava ni samo župan Franc Kangler, pravi Janša, ki opozarja na izrazito razliko v razvitosti med vzhodno in zahodno Slovenijo. Zahodni del je tako razvit na 106 odstotkih evropskega povprečja, medtem ko je vzhodna Slovenija na 73 odstotkih. "V Mariboru lahko vsako leto zamenjate dva župana, a teh strukturnih težav tako ne bomo odpravili," je dejal. Kot pravi, je tudi iz volilne udeležbe razvidna izrazita korelacija med udeležbo in razvitostjo.

Torej gremo na vzhodu za sebe pa ne bomo več financirali ultra dragega zahoda.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
vidim da enim tu res stvari niti slucajno niso jasne in sodijo skozi poptv. bravo majstri, potem je res najlazje bit pametn. mediji tak lepo izpostavljajo "huligane", z namenom da jih obsojajo, izolirajo od ostalih. pa se vam zdi da jim uspeva? ce gledas skozi prispevke poptvja, potem ja. ce pogledas kaj se dejansko dogaja na ulici v zivo, niti slucajno. po medijih porocajo da huligani divjajo po mestu. res je, divjajo. vedno vec jih je in se vec jih bo. ampak oni so gonilna sila. vsaka taka skupinica ima za sabo par 100 neagresivnih ki so zelo jezni na vse. in vsakic ko solzilec pade so se malo bolj jezni. resno mislite da bi divjali po ulicah nekaj ur, ce bi to bila skupina 50 ljudi, policajev pa nekaj 100?

na prvih protestih jih skoraj da ni bilo, potem malo vec. zdaj ze ogromno. in se vec jih bo. maribor premore vec kot dovolj bedakov.
po tvju vam kazejo ko pade topovski udar, pa se derejo buuuu. to je en samcat buuuu, ki ga jim uspe posnet. 99% vsega vzklikanja je tooooooo! dam potem link gor iz prve bojne linije. in to je realno stanje. Vojna je nastala na nasih ulicah in vedno hujse bo. Policaji imajo pendreke in solzilec, orozje ljudstva so ocitno kocke. In v vsakem spopadu so zrtve. Ljudje ne podpirajo njihova dejanja, ampak so to zaceli jemat kot sredstvo, ki pac ocitno mora bit. In da se vse to prepreci je v rokah dupleskega kmetavza. Samo besedica "odstopim", bi bila dovolj in bi se vse koncalo

I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje pucajo omare in predale, po dopustu pa bo odstopil. Ta človek več ne sme v Maribor.
Priskledniki pa bodo potem na vrsti.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Točno o tem sem razmišljal. Očitno si bodo ljudje rekli, da so probali mirno, pa je Kangler še kar tam in bo treba pač bit bolj grob. Pa tudi jeza se nabira v njih. Tudi za fuzbal mi je prišlo na uho, da se planirajo pizdarije.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
ej v folku vre. samo tisti ki niso od tu doma tega ne vidijo. se enega nisem srecal v mb da bi podpiral kocke, vsak pa rece da pac ocitno drugace ne gre.
za tiste brihte ki pravijo da se z nasiljem nic ne doseze. Ja? kangler gre, to je dejstvo. V trenutku so spravili skupaj pokojninsko reformo. jansa je takoj zacel delat na zakonih za odstrel zupanov. Bitches please
Da nas strasijo z protesti? hmmm, po mojih opazanjih nas je vedno vec. pocasi se se najvecje pyckice prebujajo iz globokega spanca.

Kaj bomo se dosegli? za drzavo se vecini yebe, ker ni podpore iz preostale slovenije. bomo pa sigurno spucali radarje . Ce nam slucajno kdaj posljejo poloznice, bomo "jezni". in to zelo. Ce pogodba ne bo nicna, bomo spet jezni.
In naslednje zahteve bodo pomoje da se spuca vsa kanglerjeva nesnaga od vsepovsod, kam jih je infiltriral.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.962
113
Tale:

http://channel.nationalgeographic.com/wild/dog-whisperer/

Gledam sem njegovo oddajo samo enkrat, takrat je imel v delu neko čivavi, ki je bila napadalna in neubogljiva. Med drugim je povedal, da če pes vgrizne, mora dobiti nazaj udarec, samo toliko, da se mu nakaže kdo je šef in pa, da se mora povodec uporabljati agresivno. Recimo, da doseže, da se pes vsede, se v bistvu povodec napne gor (torej da vrat oz glava silita gor) in psu rit pade sama od sebe na tla in na tak način se ga potem prevzgaja.

Point oddaje, oz njegove prevzgoje je, da je večina psov razvajenih in šefov, zato pa počno bedarije, ker delajo, kar se jim pač zazdi. Človek psa ukroti tako, da mu pokaže kdo je šef, brez majnih insertov "nasilja" pač ne gre.

Kot sem rekel, gledal sem samo enkrat, mogoče je človek velik fail, ali pa hud expert.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.524
9.778
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Težava ni samo župan Franc Kangler, pravi Janša, ki opozarja na izrazito razliko v razvitosti med vzhodno in zahodno Slovenijo. Zahodni del je tako razvit na 106 odstotkih evropskega povprečja, medtem ko je vzhodna Slovenija na 73 odstotkih. "V Mariboru lahko vsako leto zamenjate dva župana, a teh strukturnih težav tako ne bomo odpravili," je dejal. Kot pravi, je tudi iz volilne udeležbe razvidna izrazita korelacija med udeležbo in razvitostjo.

Torej gremo na vzhodu za sebe pa ne bomo več financirali ultra dragega zahoda.

ki je zdaj devil pa njegova falanga ki pravi da smo itak samo obremenjeni
wink-1.gif