Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Snecer, tukaj pa se strinjam z YNOSom. Metanje granitnih kock, je naravnost naklep za umor. Psezda, nasilje je treba kategorično zanikat.

To pa da nimajo nekateri za kruh, smo pa vsi krivi in zaradi tega ni treba metat kock v policiste.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ne podpiram nasilja, da ne bo kdo razumel kako drugače.
Samo ne vem zakaj sedaj vsi objokujete policiste, naj gredo tudi oni na protest pa se bo takoj kaj spremenilo.
Sedaj se vsi politkiki skrivajo za policisti, ko bodo pa ti odližili ščite in pustili, da narod dela kar hoče potem bo pa druga pesem, saj ne bo več živega zida med politiki in narodom in takrat bo ratala panika med to golaznijo, ki si pravijo politiki.

p.s.
Ko te policist našprica z solzilcem nekaj časa ne vidiš nič, in če se takrat zaženeš proti cesti si z lahkoto pod kolesi in takrat je tudi med civilisti možna kaka nepotrebna žrtev.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.524
9.778
113
40
MB
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Gledal prispevek 24ur in med drugim videl kako je ena granitna kocka nokavtirala policista.

Lahko samo rečem, da je huligane IN TISTE, KI JIH PODPIRAJO, lahko samo sram. Tudi policisti imajo svoje družine. So v službi in morajo varovati premoženje in udeležence. Sramota pa take demonstracije.

medtem pa po drugi strani ... kroži po fb slika 6 robocopov kak se menijo kak so bli fajn na kolinah, pa še dodatek k plači dobijo ...
crazy1.gif
sramota pa taka gamad v policiji!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Snecer, tukaj pa se strinjam z YNOSom. Metanje granitnih kock, je naravnost naklep za umor. Psezda, nasilje je treba kategorično zanikat.

To pa da nimajo nekateri za kruh, smo pa vsi krivi in zaradi tega ni treba metat kock v policiste.

Mene tudi ne rabi špricat s solzilcem in ko krenejo v akcijo ne vprašajo kdo je huligan, pada po vseh.

Zdaj je rahlo prepozno, da bi se obsojale granitke, oblasti ima še vedno možnost, da to prepreči, prav VSE je v njihovih rokah.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.524
9.778
113
40
MB
v bistvu je smešno ... sej veliko policajev je v mladosti blo v vlogi teh pubecov ki zdaj mečejo kocke ... zdaj pač majo značke pa se več ne tepejo po lokalnih gostilnah ampak branijo lopove, tak da v bistvu so to sprejemni za te luzerje, ki bojo v 80 % itak čez 5 let policaji
wink-1.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Ja, kaj rečt? Smo pač na različnih straneh, žal.

Ne strinjam se z metanjem kock v policiste, ki samo opravljajo svoje delo, pa še ok so bili.

Drugače pa je kangla tak klop, da brez nasilja ne gre. Ima pretrdo kožo, pa čisto nič ne bo vplivalo nanj, če bomo vsak dan zunaj stali pa zmrzovali in mu vzklikali. On razume samo ulico, ne salonskih debat o protestih. Se vidi iz njegovih izjav - imam večinsko podporo, volili so me, ipd....

Tip se bo pobral le, če ga bo postalo res strah. Da se bo bal, da mu kaj v glavo prileti, ko gre po cesti. Al pa da mu avto skurijo. Boli njega za občinsko stavbo pa kontejnerje. Pa uslužbence na občini. Pa za jezni narod. Ni on odgovorni politik v tem smislu.

Sicer bi že zdavnaj odstopil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Včeraj je spet bilo preveč policije, bi pač padla občina, tak to je, vsi smo opozarjali, da bo ulica pa še zdaj zadeve "noben" ne jemlje resno.

In kot je KKK napisal, ulico v tem trenutku rabimo, ker je vse ostalo odpovedalo.

Očitno bo treba kaj organizirati še v Dupleku.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:

Mene tudi ne rabi špricat s solzilcem in ko krenejo v akcijo ne vprašajo kdo je huligan, pada po vseh.

Zdaj je rahlo prepozno, da bi se obsojale granitke, oblasti ima še vedno možnost, da to prepreči, prav VSE je v njihovih rokah.

Podpiraš huligane, pa jokcaš, da si bil neupravičeno zadimljen. Zame je upravičeno. Pejd stran od huliganov, pa ne boš zadimljen s solzivcem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Nobenega jokcanja ni, vse je ok, pač pa podpiram samoobrambo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Bodimo realni. Pametni ljudje se pravočasno umaknejo. Sem bil na obeh protestih v MB in nikoli nisem fasal ne solzivca (oz. čisto malo), ne od policije. Zakaj? Ker sem vedel kdaj se je treba kam umakniti.

Vso to golazen, ki meče ganitne kocke pa bi bilo treba pohabit. Vsi dobro vemo, da gre v ekstreme zgolj 50-100 ljudi v teh protestih. In to je mularija, ki si nima kaj počet.

In prosim ne mi s takimi, da pol policija vrže solzivec in se lahko kdo pomotoma zažene pod avto, ker ne vidi kam gre. Če boš pametn se boš pravočasno umaknil in ne boš pod avto skočil. Jaz sem včeraj fasal malo solzivca in ne jočem. Sem pač tam stal in me je oblak solzivca zajel. Pa kaj. Sam sem si kriv.

Pa tud o policijskem dodatku ne preveč pametovat, ker en vlki nateg za vse policiste. Rekli so jim, da dobijo dodatek ampak zaradi tega ne bodo dobili izplačanih nadur, ki so jih opravljali, ko si bili na protestih. In ta dodatek je MANJŠI kot bi zneslo plačilo nadur.

Vsi pa vemo v kakih časih živimo in da se ni dobro kr tak zoperstavit nadrejenim, ker lahko hitro kdo odleti.

Absolutno mi je vseeno, če se kamenja stavbo občine, če se polomi šipe in zaneti požar v notranjosti. To je brlog vse te golazni, ki je ljudi pripeljala tako daleč. Ne razumem pa, da je potrebno kamenjat policiste.

Sicer pa so si ljudje želili batin. Včeraj sem naletel na več ljudi, ki so se drli "HOČEMO NASILJE!". No, dobili so ga, Kaj zaj jočejo? Očitno so bili še premalo tepeni, če so še zmožno govorit po včerajšnjih dogodkih. Naslednjič bodo očitno mogli bolj fasat.

Pa, da me ne bo kdo narobe razumel. Tega ne želim vsem. To želim huliganom. Podpiram proteste, ne podpiram naklepov po uboju policistov.

B81

22. jul 2007
36.789
10.391
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
medtem pa po drugi strani ... kroži po fb slika 6 robocopov kak se menijo kak so bli fajn na kolinah, pa še dodatek k plači dobijo ...
crazy1.gif
sramota pa taka gamad v policiji!

Daj te link, nje...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ne ni res. Kangler je kriv za proteste. In prav je tako, da je prišlo do njih. Za solzivec in batine so krivi huligani.

I

Izbrisan uporabnik #488

Misliš brezdelna mladina?
Izvor vseh problemov v mestu je Kangler in plenjenje po občini. Kaj je pa to za sabo potegnilo pa dobro vidimo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
V mariborskih protestih je to brezdelna mladina ja.

Ne posplošuj. Za neperspektivno mladino, ki jim je fajn, da se lahko danes pri drugi uri matematike v 3.c pogovarjajo kaki frajerji so bli včeraj ni kriv Kangler. Kangler je kriv proteste. In tisti, ki so prišli protestirat so protestirali. Tisti, ki pa so včeraj imeli vojno s policijo pa so tja že prišli s takim namenom in jih za proteste verjetno boli k*rac.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Vsakega, ki vrže granitno kocko v množico ljudi je treba za par let dat na hladno zaradi poskusa umora/uboja.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.039
1.259
113
42
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Vsakega, ki vrže granitno kocko v množico ljudi je treba za par let dat na hladno zaradi poskusa umora/uboja.

mislim da se ljudje na zavedajo kaj bi povzročila smrt kakega na protestih, sploh v primeru smrti od udarca granitne kocke. V tem primeru bi šel jaz protestirrat proti protestom.