Bodimo realni. Pametni ljudje se pravočasno umaknejo. Sem bil na obeh protestih v MB in nikoli nisem fasal ne solzivca (oz. čisto malo), ne od policije. Zakaj? Ker sem vedel kdaj se je treba kam umakniti.
Vso to golazen, ki meče ganitne kocke pa bi bilo treba pohabit. Vsi dobro vemo, da gre v ekstreme zgolj 50-100 ljudi v teh protestih. In to je mularija, ki si nima kaj počet.
In prosim ne mi s takimi, da pol policija vrže solzivec in se lahko kdo pomotoma zažene pod avto, ker ne vidi kam gre. Če boš pametn se boš pravočasno umaknil in ne boš pod avto skočil. Jaz sem včeraj fasal malo solzivca in ne jočem. Sem pač tam stal in me je oblak solzivca zajel. Pa kaj. Sam sem si kriv.
Pa tud o policijskem dodatku ne preveč pametovat, ker en vlki nateg za vse policiste. Rekli so jim, da dobijo dodatek ampak zaradi tega ne bodo dobili izplačanih nadur, ki so jih opravljali, ko si bili na protestih. In ta dodatek je MANJŠI kot bi zneslo plačilo nadur.
Vsi pa vemo v kakih časih živimo in da se ni dobro kr tak zoperstavit nadrejenim, ker lahko hitro kdo odleti.
Absolutno mi je vseeno, če se kamenja stavbo občine, če se polomi šipe in zaneti požar v notranjosti. To je brlog vse te golazni, ki je ljudi pripeljala tako daleč. Ne razumem pa, da je potrebno kamenjat policiste.
Sicer pa so si ljudje želili batin. Včeraj sem naletel na več ljudi, ki so se drli "HOČEMO NASILJE!". No, dobili so ga, Kaj zaj jočejo? Očitno so bili še premalo tepeni, če so še zmožno govorit po včerajšnjih dogodkih. Naslednjič bodo očitno mogli bolj fasat.
Pa, da me ne bo kdo narobe razumel. Tega ne želim vsem. To želim huliganom. Podpiram proteste, ne podpiram naklepov po uboju policistov.