Gotof je!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ej v folku vre. samo tisti ki niso od tu doma tega ne vidijo. se enega nisem srecal v mb da bi podpiral kocke, vsak pa rece da pac ocitno drugace ne gre.
za tiste brihte ki pravijo da se z nasiljem nic ne doseze. Ja? kangler gre, to je dejstvo. V trenutku so spravili skupaj pokojninsko reformo. jansa je takoj zacel delat na zakonih za odstrel zupanov. Bitches please
Da nas strasijo z protesti? hmmm, po mojih opazanjih nas je vedno vec. pocasi se se najvecje pyckice prebujajo iz globokega spanca.

Kaj bomo se dosegli? za drzavo se vecini yebe, ker ni podpore iz preostale slovenije. bomo pa sigurno spucali radarje . Ce nam slucajno kdaj posljejo poloznice, bomo "jezni". in to zelo. Ce pogodba ne bo nicna, bomo spet jezni.
In naslednje zahteve bodo pomoje da se spuca vsa kanglerjeva nesnaga od vsepovsod, kam jih je infiltriral.

Policist in njegova družina niso krivi za stanje s kanglerjem.
ne-ne-1.gif
In si tudi ne zaslužijo kamna v glavo. Pa lahko filozofiraš o revolucionarnem uporu kolikor hočeš.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.155
3.617
113
Marlbor
Tukaj gre za maščevanje policiji, torej je v njihovih glavah ideja "uničimo policijsko drhal" in te zadeve s protesti nimajo prav nobene povezave. Huligane ne zanimajo protesti, takšne zadeve se dogajajo tudi na nogometnih temah in podobnih prireditvah, kjer je na kupu večja masa policistov.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Očitno bo treba kaj organizirati še v Dupleku.
Konkretneje, na linku... Da ne bo kje kakšen nič kriv duplčan nastradal. Tam je pa vse bolj mirno, pa še kakšna bala sena se najde.
Zimica

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hočeš reči, da si kamen v glavo zasluži kangler, policisti na cesta pa ne?

Ne, ne vem od kje si uspel to potegnit... Normalni ljudje ne bi smeli metati granitnih kock drugim v glavo. Ali ste mogoče pozabili, da lahko tako človeka ubiješ.

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
@ynos res ganljivo si to napisal, ja pa iiii. ves kaj ti recem? pridi 1x z nami. In ko bos videl hordo podivjanih policistov, ki so prisli na "koline", ko z pendreki tolcejo po scitu za hrabrost in drvijo proti tebi, mi povej ce bos v tistem trenutku razmisljal o njegovi familiji, ali kako bi mu glavo odsraufal

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.962
113
Kako pa ti predlagaš, da se "pritisne" na kanglerja/oblasti, da se bo le-tega odstavilo, oz bo odstopil?

Verjeno se strinjaš, da miren protest, z rožicami v roki nekaj 1000 ljudi, ne bi spremenilo nič?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
@ynos res ganljivo si to napisal, ja pa iiii. ves kaj ti recem? pridi 1x z nami. In ko bos videl hordo podivjanih policistov, ki so prisli na "koline", ko z pendreki tolcejo po scitu za hrabrost in drvijo proti tebi, mi povej ce bos v tistem trenutku razmisljal o njegovi familiji, ali kako bi mu glavo odsraufal

Zakaj pa so podivjail? Ker jim horda huliganov meče granitne kocke, jih poliva z bencinom (
bonk.gif
) ipd... Ni čudno.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
@ ynos prosim te ce gledas malo manj poptv, se nam naslednjic pridruzis, pa bomo potem pametovali. kaj pravis?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Vem, da ni iz MOMa. Zakaj pa ne bi smel prit?

ker bi potem bil avtomatski Huligan ali pa plačan nasilnež ali nekaj v tem stilu

samo občani MOM lahko mečejo kocke in zaiebavajo policaje v MOM. vsak v svoji občini samo

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Zakaj pa so podivjail? Ker jim horda huliganov meče granitne kocke, jih poliva z bencinom (
bonk.gif
) ipd... Ni čudno.
Če bo šlo tako naprej, bo ta bencin kmalu prižgan...

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.213
1.712
113
40
Ok...kaj enim ni jasno? Sem prepričan, da 2/3 tistih policajev, ki tam stojijo bi dosti raje v civilu protestiralo zraven protestnikov...
Njihova služba je, da zaščitijo premoženje in odstranijo tavelke psihiče iz množice...a bi bil kdo vesel, da imaš trgovino/gostilno in prideš zjutraj in so vsa okna razbita? Aja..bi se tolažu..jebiga če mi noter piha, sej me revolucionarni duh greje al kaj?

Vsakemu normalnemu je jasno, da oni ne "ščitijo barab", kot se rado sliši...sem prepičan, da bi policija stala pr miru, če bi se magari 30 bal sena zažgalo sred trga, troblo na trobente in piščalke, skandiralo...če pa nekdo hoče z bencinom zažgat človeka...WTF?? Pa enga so dobli, ko je imel cel avto bejzbolk, da gredo na juriš...mislim svašta...eno so demonstracije, drugo pa je poligon za zdravljenje psihopatov..

Da se razumemo, sem absolutno za proteste, sem sam bil v pondelk v MB...Gotof je
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Gotof je!

http://www.finance.si/3984766/Kangler-zaradi-EPK-dolguje-64-milijona-evrov

Citat:

Mariborska občina ponovno zamuja s plačili za izvedbo Evropske prestolnice kulture (EPK). Dolg do zavoda Maribor 2012, ki organizira prireditve na EPK, trenutno znaša 6,4 milijona evrov. Po besedah župana Franca Kanglerja je do tega prišlo zaradi manjših prilivov v mestni proračun. Ker novih prilivov ni pričakovati, bo potrebno nekatere projekte črtati z načrtovanega programa EPK.

"Nekaj planiranih prilivov v letošnjem letu ni bilo, zato intenzivno pripravljamo rebalans občinskega proračuna. Jutri pa imamo tudi sestanek z vodstvom EPK, kjer bo potrebno nekatere programe zreducirati," je dejal župan v današnji izjavi za medije v Mariboru.

Neporavnane obveznosti do koproducentov

Kako konkretno naj na zavodu Maribor 2012 črtajo vsebine, če so pogodbe s koproducenti že podpisane, Kangler ni pojasnil. "To ni stvar župana ampak vodstva in sveta zavoda EPK. Od njih želim dobiti informacije, kje in na kakšen način se da še kaj privarčevati," je poudaril. Po njegovih besedah bo treba načrtovana sredstva od občine za EPK skrčiti za približno deset odstotkov.

Generalna direktorica zavoda Maribor 2012 Suzana Žilič Fišer je pred tem na novinarski konferenci povedala, da jim občina Maribor trenutno dolguje 6,4 milijona evrov, do konca leta pa od nje pričakujejo skupno 7,8 milijona evrov. Zaradi dolga občine ima zavod neporavnane obveznosti do koproducentov in drugih partnerjev v skupni višini približno milijon evrov.

"MOM naj se drži svojih zavez"

Programski direktor EPK Mitja Čander pričakuje, "da se bodo vsi deležniki na čelu z Mestno občino Maribor držali svojih zavez". "Situacija ni katastrofična, se je pa treba z vso resnostjo zavedati položaja," je povedal in ponovil, da je EPK za mesto naredila veliko dobrega. Ne le da se povečal turistični obisk, ampak je uspel tudi spremeniti odnos Mariborčanov do kulture, je prepričan.

Doslej se je v okviru EPK zvrstilo približno 3600 dogodkov. Do slavnostnega zaključka 15. decembra načrtujejo še vrsto drugih, kot so japonska plesna predstava Tobari in spektakel Nevidni Cirkus Victorie Chaplin in Jean-Baptistea Thierreea, slovenska premiera celovečerca Šanghaj Marka Naberšnika, razstava slovenske vizualne umetnosti zadnjih 100 let, gostovanja nemške umetnice Rebecce Horn in ruskega šahista Garija Kasparova, koncert Chicka Coree, predstavitev zgodnjih del avstrijskega slikarja Oskarja Kokoschke ter odprtje Centra alternativne in avtonomne produkcije.

"Z EPK je smotrno nadaljevati še naprej"

Od začetka EPK je predstave, razstave, koncerte in druge dogodke obiskalo več kot 1,3 milijona ljudi. "Po izkušnjah drugih EPK bi bilo smiselno razmišljati, kako to blagovno znamko in ta potencial, ki ga je prebudil EPK, razvijati še naprej," je poudarila Žilič Fišerjeva. Zavod Maribor 2012 mora po občinskem odloku delovati do 30. junija 2013. Kaj bo z njim potem, se občine še niso odločile.

Ko se tak hvali z EPK.

Danes sem nekaj slišal, da je vprašljivo organizirano silvestrovanja MOM
smile-1.gif
bomo si pa sami naredili.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ce bi bil jaz policist v tej situaciji pac nebi sel na fronto. Jebes....ce se strinjam s folkom,zakaj bi jih ganjal? Aja ok...to je moja sluzba,prov,grem....ampak se morm zabedat pol,da ne bo lahko in da sm lahko ppskodovan....[cenzura] ga. Sej sm vedu predn sm su za policaja,kaj nek zdej jokam....?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, da se je na protestih in sicer pred občino, ki so jo napadli, znašel tudi mestni svetnik Jager, ki je sicer za odstop župana.
Bil je celo kandidat na prejšnjih volitvah.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Vsakemu normalnemu je jasno, da oni ne "ščitijo barab", kot se rado sliši...
Haha, če bi policija pohopsala barabe iz mestne hiše, nebi bilo nobenih protestov.