Gostilna, restavracija - Lj. in okolica

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
v jurmana se ne gre dobro jest, ampak veliko. kar pomeni, velike porcije, ne tok dobre hrane, chez eric je pa zaprt ob nedeljah.

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
Boter na Vrhniki.

Drugače je morska restavracija. Pice tam so med najboljšimi v Sloveniji. Jedel sem morsko in bila je super. Eno dobro sem jedel tudi v Krškem. Drugače sem pa najboljšo morsko pico jedel na hrvaškem (kaj moremo) v Novem Vinodolskem. Tam je pica res dišala po morskih sadežih, kot sda so bili ravnokar ujeti.

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Harambaša, samo jih velikost je*e
tongue-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Za Micko rabis pa kombinezon oblect. Tja peljes gradbince na malico, ne pa poslovne partnerje/kolege na kosilo ali vecerjo.
tongue-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Tudi Jurman je pošteno zmanjšal porcije, sem bil že dvakrat pošteno razočaran...pa tudi sama kvaliteta je precej padla. Tja sem hodil 15 let, pa tako bedno kot je sedaj, še ni bilo...
confused-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
V Portalu je potrebno biti zelo pozoren na račun, meni in znancu se je zgodilo sledeče: pri plačilu sem opazil, da sta zraven še dva piva in celo buteljka...poba se je nekaj opravičeval in potem storniral preveč zaračunano pijačo. Znancu se je približno mesec dni kasneje zgodilo popolnoma enako...previdnost vsekakor ni odveč...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
nazadnje smo bili tam, nekje dobri 2 leti nazaj, ko smo šli tja na malco, ker smo delal na fužinskem gradu in so bile porcije kar velike. nekje 45dag mesa ( kao pečenka, v resnici debelejši kotlet), potem nekje 20dag praženega krompirja in solata. vse skupaj za mislim da 1500 bivših sit

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
855
113
najboljši čevapi v harambaši, pa v dubočici tudi niso slabi.
v napoliju in jelenu mi pa niso bili nič posebnega
frown-1.gif

od gostiln pa priporočam še gostilno pr' atku pri grosupljah: dobra hrana, soliden ambient, nizke cene

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Reče se v Grosuplju (ed. sr. sp.)
tongue-1.gif
Je pa za to gostilno škoda prevoziti tistih 20km iz Ljubljane.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
v jurmana se ne gre dobro jest, ampak veliko. kar pomeni, velike porcije, ne tok dobre hrane, chez eric je pa zaprt ob nedeljah.

to za Jurmana si dobro napisal.
Meni je recimo vsec FIGOVC.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
ksz

Gostilna Kavčič.

Danes. (se nam ni ljubilo kuhat)

Z ženo sva jedla gobovo juho (vsak svojo
smile-1.gif
) (krožnik večji kot pa doma, gobe + krompir) njama, za prste polizat

Sam sem zmazal telečjo pečenko s tenstanim krompirjem ter mešano solato (fižol, radič, zelena, zelje), ta stara pa kalamare na žaru.

2 dl refoškega in pol litra Zale.

Cena: ne upam napisati > 15 evrov
hysterical-1.gif

Porcije takšne, da večinoma ljudje v folijo zavijajo in domov nosijo. Hrana sveža in okusna, samo ambient je bolj tako tako. Kot kmečka gostilna pred 20 leti. A ne gledam kje bom sedel ampak kaj bom jedel.

Običajno ko se od kje vračamo ali se nam ne ljubi doma kuhat se tu narišemo in do sedaj še nismo bili razočarani. Ne pričakujemo pa Hiltona in mojstra Ivaniča.
tongue-1.gif

http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?action=restaurantDetail&RestaurantID=284

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Sem ga stran vrgel.

Verjemi mi na besedo. 15, (pa še en kusur iza vejce)
Toliko je izračunal natakar Miha.
cheer.gif

Kdo sem jaz, da mu ne verjamem?
evil.gif

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Za Micko rabis pa kombinezon oblect. Tja peljes gradbince na malico, ne pa poslovne partnerje/kolege na kosilo ali vecerjo.
tongue-1.gif

Hm, sicer ne vem, kako je med tednom, vendar ob nedeljah tam še nisem srečal koga v kombinezonih
crazy1.gif

Meni je Micka super, res legenda
smile-1.gif