ksz
Gostilna Kavčič.
Danes. (se nam ni ljubilo kuhat)
Z ženo sva jedla gobovo juho (vsak svojo
) (krožnik večji kot pa doma, gobe + krompir) njama, za prste polizat
Sam sem zmazal telečjo pečenko s tenstanim krompirjem ter mešano solato (fižol, radič, zelena, zelje), ta stara pa kalamare na žaru.
2 dl refoškega in pol litra Zale.
Cena: ne upam napisati > 15 evrov
Porcije takšne, da večinoma ljudje v folijo zavijajo in domov nosijo. Hrana sveža in okusna, samo ambient je bolj tako tako. Kot kmečka gostilna pred 20 leti. A ne gledam kje bom sedel ampak kaj bom jedel.
Običajno ko se od kje vračamo ali se nam ne ljubi doma kuhat se tu narišemo in do sedaj še nismo bili razočarani. Ne pričakujemo pa Hiltona in mojstra Ivaniča.
http://www.mojagostilna.com/restaurants/index.php?action=restaurantDetail&RestaurantID=284