Gospa, vi se ne pišete Jankoviæ!!!

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.286
196
63
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
41 letni babi z 18 letnim sinom pač ne moreš govorit "mamica".

Ti pa znaš resnico prilagajati v svoje namene še bolje kot POP TV.
Če ti ni uspelo prebrati do konca - ima tri otroke, najmlajši je star 5 let. Kaj je temu potem - babica mogoče?
bonk.gif

V vsakem primeru si pa zgrešil poanto.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Poanta je, da je zgodba narejena za brezveze, da bi se nam nekdo smilil.

Dolžna je, pobrali so ji, dolžna je še naprej. Who cares.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.189
1.180
113
Citat:
Uporabnik BohVar_alias_BOHL pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Jaz bi tudi zastonj elektriko pa vodo, pa otroške dodatke, pa poceni vrtec.

Brez problema! Kupi si kremo za porjavitev in odtrgaj sosedov žleb!
uf-1.gif
Kupi?
Že predpogoj za pridružitev skupini ni izpolnjen.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Haha, verjemi, mene je ta država že izučila, ko sem se špogal. 2 leti nisem plačal brezveznga cajtnga in me je lepo udarilo po žepu. Ko so napovedali rubež sem sicer vse pokril, je pa bil lep, dvajsetkratni znesek tistega kar sem bil dolžen po tamalem. Od takrat sem vzoren državljan. Ampak tudi meni bo enkrat počilo, ker imam dovolj financiranja raznih zgub in tega, da sem kaznovan na vsakem koraku, ker pač delam. Naj uvedejo ubožnice, kot je bilo včasih. Se bojo vsaj nekateri zmigali ven iz revščine. Talanje denarja, pa zastonj vode pa elektrike pa ne vem kaj je samo potuha.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Imaš prav. Ampak tako kot mediji tukaj delajo zgodbo iz nič, da bi se nam ženska smilila, tako so jo naredili pri Opankarju, da se nam on ne bi. Kakšna je pa resnica pa ne vemo.
Ne veš kakšna je resnica o Jankovičih?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Jebijih pjes u šupak rubežniški, kako lahko pri treh, šolajočih se otrocih, rubi računalnik? -to ni luksuz, danes je to potreba.
Danes lahko brez štedilnika magisterij narediš, ampak brez računalnika je pa že v osnovni težko, v srednji šoli je pa že pogoj.
Ki so zaj te babure za varstvo pravic in ne vem česa vsega še, .....pomagajo kable kurit?
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.422
7.079
113
Dobro no, edina zanimiva stvar v tej zadevi je ta, kaj ji je rekel rubežnik....takšen odnos ne sme biti dopusten in prepričan sem, da se lahko tega rubežnika malce disciplinsko kaznuje.

Vse drugo pa je pač..žal...vsakdan...takšnih zgodb je pri nas, kaj šele po svetu, ogromno.

13. jul 2011
2.677
626
113
Ni problem v tem kar je, pardon, naj bi rekel rubežnik. Na sicer neotesan način je povedal žalostno resnico.
Ni problem niti to, da se rubi mali dolžnikom - problem je, da se z istimi (kaj šele z ustrezno večjimi) vatli ne rubi velikim.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.422
7.079
113
Pri večjih zneskih je v igri več. Kaj misliš, da ima jurček 3mio gotovine doma, ali pa kaj toliko vrednega? Ne...

Zato se je fotr zmenu, da naj dajo mir 14 dni, in dobijo 3 mio takrat.

Logično, da se je vsak odločil za slednje, komu pa se da rubit celo bajto in potem organizirat dražbo, pa mogoče par 100K, pa še to vprašanje.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dobro no, edina zanimiva stvar v tej zadevi je ta, kaj ji je rekel rubežnik....takšen odnos ne sme biti dopusten in prepričan sem, da se lahko tega rubežnika malce disciplinsko kaznuje.

Vse drugo pa je pač..žal...vsakdan...takšnih zgodb je pri nas, kaj šele po svetu, ogromno.
Dober, tole so pa po mojem res malo napihnili, osebno mislim, da je bilo nekako takole
Dolžnica se je verjetno drla ,,zakaj pa jankoviču niste rubili,, in v tem smislu....
rubežnik pa je verjetno napizdil, ,,ka ma tu veze jankovič, a se ti pišeš jankovič,,
.....mislim da je bilo nekaj v tem smislu.
In to je pol to, ravno zaradi takih primerov, bi morali take, medijsko bolj izpostavljene ljudi, še bolj striktno, po zakonu obravnavat in ravno podobni privilegiji enkrat povzročijo revolt in revolucijo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.422
7.079
113
Če je bilo res tako, potem razumem, kako je ta gospa dolžna denar in zakaj so ji rubili.

Se mi pa še dodatno smilijo njeni otroci, ni hujšega, kot imeti slabe starše, za starše.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To je samo moje osebno predvidevanje, ker mislim da rubežnik ni tolk butast de bo začel iz čistega miru, ene jankoviče zraven vlečt.
Ve pa vsak, kdor ima najmanjši opravek z ljudmi, da je to stalnica, ..,,zakaj mene, zakaj pa onega ne, pa oni je isto ti pa samo mene,,....itd
uf-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Grem stavit, da bo zoki placal namest nje, ker bo prebral zgodbo in ji bo resil zivljenje, tako kot tistim druzinam pred stozicam! Bravo zoki, imas srce!