Gorenje's Carbon Fiber Fridge: Last Seen In Batman

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Res bi pa lahko uporabili vsaj kako drugo barvo plastike in dodali kako led diodo ali dve, čeprav je vprašanje kako je hrana videti pod tisto mrzlo svetlobo.
Saj daš pa druge ledice, izbira barv je velika.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Men je bla pa najboljša inovacija kar se hladilnikov tiče ena eko varianta. Nekdo je naredil rermostat zunaj in ko je bila temperatura nižja od 4 stopinje se je kompresor izklopil pa je laufal (jasno po potrebi) samo ventilatorček in hladilnik se je hladil z zunanjim zrakom.
Tko je hladlnik delal na ventilatorček sigurno 4 mesece pa še sam ponoči ene 3.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Gorenjeva linija na gizmodo.com (najbolj obiskan blog zabavne elektronike na svetu)

http://gizmodo.com/5522712/gorenjes-carbon-fiber-fridge-last-seen-in-batmans-kitchen

500x_gorenje1.jpg

zmaga.gif
Gorenje samo, če mi ga šenkajo sicer nikoli več nobenega aparata.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Daj mi ti, ki vidim, da se spoznaš na hladilnike, razloži kakšne prednosti ima hladilnik iz karbonskih/ogljikovih/kompozitnih vlaken pred običajnim plehom! Prav tako led diode za osvetlitev notranjosti???

Razen seveda, da so moderni in da stanejo Xx več.

Nazadnje urejeno:

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
zakaj bi se pri gorenju trudili s slovenskim trgom, ce pa v tujini prodajo >90% vsega?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Daj mi ti, ki vidim, da se spoznaš na hladilnike, razloži kakšne prednosti ima hladilnik iz karbonskih/ogljikovih/kompozitnih vlaken pred običajnim plehom! Prav tako led diode za osvetlitev notranjosti???

Kaj pa Swarovski kristalčki prinašajo od prednosti ? Nič. A ti ni jasno da je to zgolj zaradi dobrega izgleda, ali se delaš neumnega, da bi izpadel pameten ? Slaba taktika.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:

Jaaaa karbon je 10x lažji od jekla (al neki tazga) in 10x močnejši od jekla (al neki tazag) torej ga je lažje nest v 10 nadstropje ker v lift ne gre ker je preširok/previsok.
Pa če žena kej meče okrog se ne pozna tolk na hladilniku.
grin1.gif

Pa fajn paše zravn rižarskega avta, ki je zunaj na parkplacu
grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:

Saj ravno o tem sem pisal. Kaj ti pomaga lepa zunanjost, če je notranjost( kar je bistvenega pomena in tehnologija) enaka, kot pri hladilnikih bistveno nižjega ranga...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.255
113
Kaj pomaga? Na pogled je lepiši. In ker nekateri damo kaj tudi na videz, ne le na uporabnost ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.255
113
Je treba še denar za to imet ...
Pa: ne le na uporabnost pomeni, da je videz pomemben poleg ostalih kriterijev. Ne najpomembnejši. Sem pa (če si to lahko privoščitm) na račun videza pri sicer ekvivalentnih izdelkih pripravljen plačat več.