Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Numy pravi:
Res bi pa lahko uporabili vsaj kako drugo barvo plastike in dodali kako led diodo ali dve, čeprav je vprašanje kako je hrana videti pod tisto mrzlo svetlobo.
Men je bla pa najboljša inovacija kar se hladilnikov tiče ena eko varianta. Nekdo je naredil rermostat zunaj in ko je bila temperatura nižja od 4 stopinje se je kompresor izklopil pa je laufal (jasno po potrebi) samo ventilatorček in hladilnik se je hladil z zunanjim zrakom.
Tko je hladlnik delal na ventilatorček sigurno 4 mesece pa še sam ponoči ene 3.
Daj mi ti, ki vidim, da se spoznaš na hladilnike, razloži kakšne prednosti ima hladilnik iz karbonskih/ogljikovih/kompozitnih vlaken pred običajnim plehom! Prav tako led diode za osvetlitev notranjosti???
Citat: Uporabnik Fe3 pravi:
Daj mi ti, ki vidim, da se spoznaš na hladilnike, razloži kakšne prednosti ima hladilnik iz karbonskih/ogljikovih/kompozitnih vlaken pred običajnim plehom! Prav tako led diode za osvetlitev notranjosti???
Kaj pa Swarovski kristalčki prinašajo od prednosti ? Nič. A ti ni jasno da je to zgolj zaradi dobrega izgleda, ali se delaš neumnega, da bi izpadel pameten ? Slaba taktika.
Jaaaa karbon je 10x lažji od jekla (al neki tazga) in 10x močnejši od jekla (al neki tazag) torej ga je lažje nest v 10 nadstropje ker v lift ne gre ker je preširok/previsok.
Pa če žena kej meče okrog se ne pozna tolk na hladilniku.
Pa fajn paše zravn rižarskega avta, ki je zunaj na parkplacu
Saj ravno o tem sem pisal. Kaj ti pomaga lepa zunanjost, če je notranjost( kar je bistvenega pomena in tehnologija) enaka, kot pri hladilnikih bistveno nižjega ranga...
Je treba še denar za to imet ...
Pa: ne le na uporabnost pomeni, da je videz pomemben poleg ostalih kriterijev. Ne najpomembnejši. Sem pa (če si to lahko privoščitm) na račun videza pri sicer ekvivalentnih izdelkih pripravljen plačat več.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.