gorenje - kje najugodneje

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Gorenju je v zadnjih 10 letih kvalitet zelo padla, vsaj po mojih izkušnjah...
Pralni stroj WA63121 - obupno tresenje pri ožemanju, pol leta po izteku garancije crknil grelec, en stroj so nam menjali z novim (grelec crknil na menjanem) in kmalu spet težave s tresenjem in tudi kleme je vrglo iz motorja na prvem... Pred novim letom po okvari grelca menjan z Boschem (pri 1400 obratih nobenega tresenja kot je bilo pri Gorenju)
Hladilnik - servis menjal 3 ali 4 elektronike v garanciji
Napa kupljena 2 meseca nazaj - nista minila 2 tedna, ko je crknilo stikalo za največjo hitrost...

V Gorenju jim polagam na srce: Dajte malo poostrit kontrolo izdelkov in pazit na kvaliteto, sicer boste hitro zaprli vse skupaj, ker se boste strankam zamerili ! Nam ste se že...

Nebo šlo, šparat kjerkoli se da. Cent je cent. Pač slovenska miselnost :p

sploh ker nabavna cena vedno odraža nivo kvalitete

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Zdaj ne vem ali je samo sreca ali kaj, ker sam po 8ih letih uporabe gorenje hladilnika, stedilnika in pralnega stroja nimam se niti ene okvare, vse dela kot prvi dan bp. Tok tok tok
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.708
6.475
113
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Kje bi najceneje dobil:
Glede na ceneje.si dobiš našteto najceneje pri pricaraj.si in 5pik.si.

Lahko pa tudi pošlješ seznam parim ponudnikom (ali jih obiščeš) in ti naredijo ponudbo.

22. jul 2007
13.591
1.772
113
124
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Zdaj ne vem ali je samo sreca ali kaj, ker sam po 8ih letih uporabe gorenje hladilnika, stedilnika in pralnega stroja nimam se niti ene okvare, vse dela kot prvi dan bp. Tok tok tok
smile-1.gif
Jaz bi takoj šel eurojackpot vplačat
nahrung002.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Iščem hladilnik, je širok 60cm ima dovod vode oz. lahko tudi vgrajen kanister, da si ohlajeno vodo natočim na vratih. Kot kaže takih variant ni oz. jih jaz ne najdem.

Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Iščem hladilnik, je širok 60cm ima dovod vode oz. lahko tudi vgrajen kanister, da si ohlajeno vodo natočim na vratih. Kot kaže takih variant ni oz. jih jaz ne najdem.

preglej beko, bosch, liebherr (glej tuja tržišča, npr nemčija, avtrija...potem pa v merkur,da kontkaktirajo uvoznika 8steelplast) da ti povejo kolk stane takale zabava)
nahrung002.gif

Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:

preglej beko, bosch, liebherr (glej tuja tržišča, npr nemčija, avtrija...potem pa v merkur,da kontkaktirajo uvoznika 8steelplast) da ti povejo kolk stane takale zabava)
nahrung002.gif

tle maš enega samsunga
http://www.samsung.com/si/consumer/home-appliances/refrigerators/bottom-mount-freezer/RB31FDRNDSA/EF

sam je bolj globok kot standardni aparati širine 60 cm ...

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Citat:
Citat:
Citat:

nahrung002.gif

tle maš enega samsunga
http://www.samsung.com/si/consumer/home-appliances/refrigerators/bottom-mount-freezer/RB31FDRNDSA/EF

sam je bolj globok kot standardni aparati širine 60 cm ...

coolio
aplauz.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
še eno vprašanje čist tak za info. Hladilnik bo postavjen pri steni. Kam bi se raje odpirala vrata v desno proti steni ali levo proti kuhinskim elementom? Jaz mislim, da raje desno proti steni, če ga z desno roko odprem.

Citat:
še eno vprašanje čist tak za info. Hladilnik bo postavjen pri steni. Kam bi se raje odpirala vrata v desno proti steni ali levo proti kuhinskim elementom? Jaz mislim, da raje desno proti steni, če ga z desno roko odprem.

kolk pa je široka/globoka stena..hladilnik ma globino čez 70 cm, kuhinjsko pohištvo pa ponavadi max 70 globine..če maš opcijo premikanja vrat jih namesti da se bodo odpirala v tisto smer, kjer je globina manjša kt je globina hladilnika, tako da jih boš lahko v celoti odprl

Citat:
stena je šrika 1,70m

kolk je pa širok kuhinjski element? če je pod 70cm se ti mogoče splača vrata premestiti tako da se odpirajo proti kuhinjskemu elementu, ker bo hladilnik vsaj 3 cm ven štrlel)....ker če so vrata kakorkoli oblikovana (npr izbočena itd) zna biti da jih ne bopš mogel odpreti v celoti če se bodo odpirala proti steni..če ti ta hladilnik klapa se pozanimaj ali lahk spremniš kot (smer) odpiranja vrat .

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.394
59
48
Republika Prlekija
Nevem točno iz glave koliko so široki. Bolj logično je, da bi se odpiral proti steni, vendar je vprašanje, če se bo lahko odprl za 90 stopinj. Proti levi, pa se mi zdi odpiranje nenaravno za desničarje.
Se mi pa tak samsung dopade, čeglih bi raje imel gorenje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jp, NEvgradna omara zna res bit problem tik ob steni. Sem se tudi sam hecal z eno in lovil milimetre, da ni preveč lufta in da vse funkcionira....