Mikrovalovne?!

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
tudi sam bom moral počasi menjat MW. trenutno imam eno kitajko mehanično ki dela odlično ampak bo zgleda ročak za odpiranje počasi šel.a imajo vse MW možnost pritrditve na zgornji kuhinjski element,ali mom iskati posebno

mikorvalovke so po večini vse kitajske (made in PRC), celo boscheve tapoceni so iz tam če se ne motm. Pač isto kt s sesalci
Glej koliko volummna ma, slučaj kakih večjih skodelic. povprečno majo tam 20 litrov, dobiš pa tud take s 25 (tam od 150 -160 € naprej). Žar mislim da majo več al manj vse
POtem je tu še notranjosti ki je v cenejših primerih lakirana, v boljših pa inox. Inox zmaga, je pa pset to domena boljših/dražjih zadev

če maš namem kupovat gorenje, merkur je menda zdej neke kupone z apopust pošiljal, drgač poglej še njihove salone in odprodaje aparatov (lahk da pride kaka fajn znižana)

gamasamec

Zelenc'
13. nov 2014
12
0
1
@Zgaga Haha zanimivo, točno ta gorenjev model imam tudi sam, kar precej glasna zadeva. Kul mi je samo videz, vse ostalo je precej povprečno tudi sam interface je precej debilen, programov je malo. Nič posebnega, če bi še enkrat kupoval bi se po vsej verjetnosti odločil za kak drug model.

Nazadnje urejeno:

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Samo ena: obupno piskanje ob koncu segrevanja...
bonk.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Ta zgleda izi. Imaš gumb za vklop na 30 sekund...večkrart ko pritisneš večkrat ti poveča za 30 sekund. Za bolj točno imaš vtrljiv gumb.

Ostalo je/ bo balast.

Mamo doma vgradno od candyja...podobn šmorn. Je ok edino ko konča 4 x prov zoprno piskne
10.gif
( kot da je delana za naglušne).

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Kako pa človek ve, če MW dejansko zniža moč delovanja, ali jo samo uravnava s vklapljanjem/izklapljanjem max moči na določen čas?

Ker jaz tega sploh nisem nikjer zasledil, ko sem kupoval MW, da bi kdo izpostavljal kaj takega...