I
Izbrisan uporabnik #488
Zoki kot opozicija bo slavil veliko zmago in lahko šel "naprej".
Ne spoznaš se ti kaj dosti na politiko.
Ne spoznaš se ti kaj dosti na politiko.
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Lepo si povedal eno plat zgodbe. In to Gorenaku gre lepo na roke za mešat meglo. S tem človek dobi potrditev, da provokatorji/huligani so prišli po naročilu, če bom predrzen in napisal, s strani vladajočih. In gorenak jih je lepo vse protestnike popredalčkal za "ovce". To je dejstvo.
To ali so bili zlorabljeni ali ne, je za Gorenaka kot ministra MNZ popolnoma irelevantno. On bo moral v tem trenutku odgovorit, zakaj ni obvladal teh provokatorjev, teh 100 ljudi, zakaj se je spravil vsa ostale, ki so mirno demonstriral. V LJ ko so študentje pred parlamentom demonstriral, pa so uspeli provokatorje izločit mar ne?!
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Na take demonstracije vedno pride določen % vandalov. Drugače ne gre. Žal.Edino vprašanje je, ali so bili ti vandali ljudje iz vrst protetsnikov, ali pa Kanglerjevi podtaknjenci.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Miličnik Gorenak je gotof, žal bodo sedaj to izkoristili PSofci in Zoki, ki bi prvi v Sloveniji moral dobiti ulico oz. njega bi morali odpeljati.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Na vsakem večjem protestu oz. demonstracijah slejkoprej pride do nasilja in obračunavanja s policijo. To se ponavadi zgodi spontano, včasih pa so med množico skriti provokatorji. Ne zagovarjam nasilja, ampak v takih primerih je to skoraj nujno potrebno, da se oblast končno začne zavedati, da je nekaj res hudo narobe. Samo vpitje žal ne pomaga več! in pričakujem, da je to le iskrica, ki bo zanetila požar v celi Sloveniji, pa ne zaradi lopovskih županov, ampak zaradi lopovske države, pa s tem ne mislim samo na sedanjo vlado, da ne bo nesporazuma! Kar se izgredov tiče, Maribor ni še nič v primerjavi s tem, kaj se dogaja po celi Evropi in kar se še bo dogajalo.... Žal!
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
To preprosto ni res. V Sloveniji smo imeli v zadnjih 20 letih precej protestov - velika večina brez posledic.
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Vabilo, ki sem ga jaz dobil na FB od znanca je kazalo, da si "organizatorji" želijo nasilja. Pozivali so k požigu Bastilje itd... Nič ni kazalo, da bi si kdo želel mirnih protestov. Razen tega sem ga dobil od človeka, ki tako kot jaz ni Mariborčan. Pač določena politična sila nabira sile po Sloveniji za "miting resnice".