GORENAK (IVAN) - G O T O F J E

I

Izbrisan uporabnik #488

Zoki kot opozicija bo slavil veliko zmago in lahko šel "naprej".

Ne spoznaš se ti kaj dosti na politiko.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Lepo si povedal eno plat zgodbe. In to Gorenaku gre lepo na roke za mešat meglo. S tem človek dobi potrditev, da provokatorji/huligani so prišli po naročilu, če bom predrzen in napisal, s strani vladajočih. In gorenak jih je lepo vse protestnike popredalčkal za "ovce". To je dejstvo.

To ali so bili zlorabljeni ali ne, je za Gorenaka kot ministra MNZ popolnoma irelevantno. On bo moral v tem trenutku odgovorit, zakaj ni obvladal teh provokatorjev, teh 100 ljudi, zakaj se je spravil vsa ostale, ki so mirno demonstriral. V LJ ko so študentje pred parlamentom demonstriral, pa so uspeli provokatorje izločit mar ne?!
grims-1.gif

Kaj je dejstvo? Da so bili provokatorji nastavljeni s strani vladajočih? Po eni strani berem, da so "desni" v Mariboru zaradi te policijske akcije do nadaljnega zaključili, po drugi strani naj bi sami podtaknili provokatorje, da bi lahko policija udarila.

Pod črto, sami so podtaknili provokatorje, da bi lahko ukrepala policija in bi s tem Maribor "nagnili" v levo - huda logika
stupid-1.gif

Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Na take demonstracije vedno pride določen % vandalov. Drugače ne gre. Žal.Edino vprašanje je, ali so bili ti vandali ljudje iz vrst protetsnikov, ali pa Kanglerjevi podtaknjenci.

Seveda vedno pride določen % vandalov - to veva midva, to ve policija, to ve vsak. To bi moral vedeti tudi "anonimni" organizator in to bi moral vedeti tudi vsak udeleženec demonstracij - še posebej tisti, ki je s seboj pripeljal otroke.
Zaradi teh razlogov je treba demonstracije napovedati, organizirati redarstvo itd - in vsak s kančnkom zdrave pameti se umakne, ko začnejo provokatorji (pa naj pripadajo komurkoli že) z uničevanjem, metanjem pirotehnike, granitnih kock itd. Ampak ne, tedaj udari ven psihologija množice, ko se marsikdo počuti močnega....

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ne bo treba nič izročat.
Že vse imajo.
So se pobotal, pa je Kunstelj zrihtu...
hysterical-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Miličnik Gorenak je gotof, žal bodo sedaj to izkoristili PSofci in Zoki, ki bi prvi v Sloveniji moral dobiti ulico oz. njega bi morali odpeljati.

Preberi moj prejšnji post in raje to ugibaj zase
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Na vsakem večjem protestu oz. demonstracijah slejkoprej pride do nasilja in obračunavanja s policijo. To se ponavadi zgodi spontano, včasih pa so med množico skriti provokatorji. Ne zagovarjam nasilja, ampak v takih primerih je to skoraj nujno potrebno, da se oblast končno začne zavedati, da je nekaj res hudo narobe. Samo vpitje žal ne pomaga več! in pričakujem, da je to le iskrica, ki bo zanetila požar v celi Sloveniji, pa ne zaradi lopovskih županov, ampak zaradi lopovske države, pa s tem ne mislim samo na sedanjo vlado, da ne bo nesporazuma! Kar se izgredov tiče, Maribor ni še nič v primerjavi s tem, kaj se dogaja po celi Evropi in kar se še bo dogajalo.... Žal!

boldano: To preprosto ni res. V Sloveniji smo imeli v zadnjih 20 letih precej protestov - velika večina brez posledic. Še demontracije iz 1988, ko je bilo vsaj še enkrat več prisotnih, kot sinoči v Mariboru, so minile brez posledic.

Nasilje je nujno potrebno? Namen posvečuje sredstva? Boljševizem/nacizem mač?

I

Izbrisan uporabnik #488

Večni zagovornik Janševe vlade je že začel temo obračati v leti 1941.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.407
7.076
113
Točno to, kar se dogaja sedaj tu na forumu, je imela vladajoča "elita" v mislih, ko so včeraj planirali, kako se lotiti mariborskega protesta.

Poslati policijo, mnogo policije, glede na izjave vsaj 500, in proteste zatreti "po moško". Na tak način se bo v ljudeh prebudilo nasilje, katerega bo potem slovenija oz širša javnost zavračala in na tak način se bo dogodke v MB izoliralo na lokalno raven, saj se bo sloveniji početje v MB začelo gnusiti.

Dobro je, da živimo v časih tehnologije, in da je lahko vsak prisoten posnel zadeve, iz katerih se marsikje vidi pretirana uporaba sile, kar nakazuje na delni fail vladajoče "elite" in o neuspelem planu sabotaže mariborčanov.

Še bo zanimivo, dokler ostanejo mariborčani mirni in pametni, razloga za neuspeh ni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj vidite kakšen človek je v MBju na položaju župana. Stisnil je na dopust za 10 dni, sem pričakoval, da se bo danes vsaj malo oglasil, opravičil in odstopil ter se začel ubadati z baliranjem in izdelavo oglja.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.574
5.138
113
Vabilo, ki sem ga jaz dobil na FB od znanca je kazalo, da si "organizatorji" želijo nasilja. Pozivali so k požigu Bastilje itd... Nič ni kazalo, da bi si kdo želel mirnih protestov. Razen tega sem ga dobil od človeka, ki tako kot jaz ni Mariborčan. Pač določena politična sila nabira sile po Sloveniji za "miting resnice".

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
To preprosto ni res. V Sloveniji smo imeli v zadnjih 20 letih precej protestov - velika večina brez posledic.

brez posledic
... in učinkov.

JJ se je nasprotno, norčeval, in jih pošiljal v snegu domov, češ da naj pridejo nazaj ko bo lepše vreme.

Face it, zlepa kot kaže ne bo šlo.
Ampak to nima veze z levimi in desnimi, temveč s ponižanimi in razžaljenimi.
To veš prav dobro tudi ti.

Konec koncev pa je Maribor, če ga že moramo predalčkati, prej desen kot lev.
Ampak kot rečeno, levo/desno s trenutnimi protesti nima nikakršne veze.
Ne glede na to, kako zelo se trudiš to delitev vključevati v zgodbo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Vabilo, ki sem ga jaz dobil na FB od znanca je kazalo, da si "organizatorji" želijo nasilja. Pozivali so k požigu Bastilje itd... Nič ni kazalo, da bi si kdo želel mirnih protestov. Razen tega sem ga dobil od človeka, ki tako kot jaz ni Mariborčan. Pač določena politična sila nabira sile po Sloveniji za "miting resnice".

Prijavi znanca.

Vidim pa da se že zbirate zagovornika dupleškega režima ter klerojanševiške vlade.

Tega si pa nisem mislil.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj pa sem jaz tam imel s policijo včeraj?
Bil si vabljen, nisi se opravičil, ne veš kaj je bilo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.184
113
v lokalni ostariji
zanimivo da na študentskih demonstracijah niso zmetali solzilca itd... sedaj ko se je v MB zgodila ulica pa...

drugače pa 8888 če bi bila lustracija v sloveniji bi gorenjak odletel že zdavnej:)

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
jasno je predvsem to, da tokrat vejo da ni hec
smile-1.gif
ker konec koncev kaj pa bi naj par tisoč študentov ... zmečejo par kock, ok, neke vsebine pa ni

tokrat so pa stvari malo drugačne
evil.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.068
6.259
113
blizu močvirne prestolnice
Nič ne bo drugače, pustili boste da vas bodo Janša, Jankovič, SD, Turk, LDS, PS, NSi, SLS, SNS še naprej kradli! Če hočete spremembe so le volitve, vendar noben kandidat nebi smel nikoli pripadati KP, ali biti vpet v sedanje strukture, aja pa še iz FDVja ne bi smel prihajati!