GORENAK (IVAN) - G O T O F J E

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
OK, Gorenak, sigurno je kriv lakajstva, ampak taprav lopov Jankoviæ se je pa tam demonstracijam kar pridružil WTF?? Proti komu zdej? Jebejo ludi zbunjene, res
stupid-1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
A da bo še vojska obrnila hrbet ljudstvu al kaj? Me res zanima, kako bo reagirala vojska? Pa ne morem verjet, da imam to pred vrati, ma haloooo, pa kje živim, u pič.u ma.t.er....sedaj se meniva s mojo, da če pride prilika, spokava iz te....dobesedno, solzne oči imam, tolk sm razočaran.
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Protesti proti Jankoviæi on pa poleg?

To je še hujši štos kot sprememba bivališča.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Presrani so! Zoki je pregnan....ko bo zagustilo, ga ne bo nikjer. Na volitve bi sel pa se enkrat, ker ve, da je polovico ovc se zmer zanj, ker hodjo po novih granitkah po Wolfovi. Omejenci pac. Ala Turbobitch
bonk.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.966
613
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
A da bo še vojska obrnila hrbet ljudstvu al kaj? Me res zanima, kako bo reagirala vojska? Pa ne morem verjet, da imam to pred vrati, ma haloooo, pa kje živim, u pič.u ma.t.er....sedaj se meniva s mojo, da če pride prilika, spokava iz te....dobesedno, solzne oči imam, tolk sm razočaran.
frown-1.gif

No mal pocakmo. Afganistan je dalec.Tile tu majo pa itak od 8 do 14 sluzbo.

evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Protesti proti Jankoviæi on pa poleg?

To je še hujši štos kot sprememba bivališča.

sej pravim da sedaj levi in desni tekmujejo kdo bo bolj nategnil ofce spet

disc

Guru
4. feb 2011
2.459
586
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
OK, Gorenak, sigurno je kriv lakajstva, ampak taprav lopov Jankoviæ se je pa tam demonstracijam kar pridružil WTF?? Proti komu zdej? Jebejo ludi zbunjene, res
stupid-1.gif

Tud men tole ne gre skupi
bonk.gif

Folk pa namest da bi mu povedal,da je nezaželjen pa več al manj lepo tiho, razen parih posameznikov.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ja no, pri dnevniku na rtvslo je bil, tam zraven protestnikov in seveda je izkoristil da je povedal da je janševa vlada bavbav (dddddddddd!!!!) oz. seveda za samopromocijo... On je v prvi vrsti za pravno državo....

uf-1.gif

potem pa še napad na novinarja... traba je snemat in dokumentirat policijske napade in provokacije, pa bo komot jih zjebat... če so krivi, ampak vse bolj se mi zdi da se gre samo za sproščanje adrenalina na obeh straneh - teh par (policistov in "protestnikov") bi lahko v stožice zbasal v en večji ring pa naj se prebutajo da dobijo svoje....

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
stupid-1.gif

Tud men tole ne gre skupi
bonk.gif

Folk pa namest da bi mu povedal,da je nezaželjen pa več al manj lepo tiho, razen parih posameznikov.

Saj nobenemu normalnemu ne gre skupaj, ampak nekateri "geniji" mislijo da so dobili priložnost za samopromocijo. Samo se bojim, da bodo prej ali slej dobili prej kakšno kocko v glavo, če ne bodo dojeli da so ljudje siti vseh po vrsti, ki kradejo 20 let in tlačijo denar v svoj žep in izigravajo pravno državo. Nima veze, kaj so oni naredili za mesto/državo. Mogoče so res kaj naredili, pri tem so si pa sproti še zase žepe napolnili.

Sicer sem proti temu, da ti huligani navijaški povzročajo škodo, ker tako samo škodijo celotni stvari.