Glih kupujem GoPro, nekak se najbolj nagibam k GoPro Helmet, k omogoča 1080p in 60fps sam je skoooor 2x dražja.... A je v SLO še kaka trgovina k dobavlja te mašince al edino e-bay?
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Kartico imam Kingston 32GB Class4, ker naj bi bila preizkušena varjanta, hkrati pa je bila med najcenejšimi pri nas. Uglavnem deluje BP. Na kartico mislim, da gre okrog 4 ure 1080p materiala, 1 baterija pa zdrži 2 uri in pol (brez LCD-ja).
Citat:
What size and type of memory card does the camera take?
The HD HERO camera supports SD/SDHC cards up to 32GB (any SD card over 2GB is considered a SDHC card). We recommend name brand SDHC cards with a class 4 rating or higher. The two cards that we mostly use in house, which work well are the Kingston and Patriot brand class 4 cards. We mostly use the 16GB class 4 card, as it gives you the most ‘bang for your buck’.
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
A tale SD http://www.mimovrste.com/artikel/2580055126/secure-digital-sdhc-kartica-kingston-32gb-sd4-32gb bi bla ok?
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
Kartico imam Kingston 32GB Class4, ker naj bi bila preizkušena varjanta, hkrati pa je bila med najcenejšimi pri nas. Uglavnem deluje BP. Na kartico mislim, da gre okrog 4 ure 1080p materiala, 1 baterija pa zdrži 2 uri in pol (brez LCD-ja).
4 ure na 32 GB pomeni cca 18 Mbps podatkovnega toka. Tudi če je kodiran v H.264, je to skoraj premalo za dober 1080p, zadostuje pa za 720p (predvidevam, da snema tudi 720p z 18 Mbps). Imam namreč kamero, ki snema z enakim bitrateom tako 1080, kot 720, pa sem se po kar obsežnih testiranjih odločil, da bom snemal v 720p, ker tak video, zlasti na večjih zaslonih, izgleda bolje in tudi teče bolje, kot pa video, ki je z istim bitrateom posnet v 1080p. Pa tudi urejanje 1080 materiala poteka za skoraj cel velikostni razred počasneje, kot pa urejanje 720 materiala.