Lahko je Google zahteval, da izven UK kartice več ne delajo.Trenutno ma Curve tut ogromno težav pri dodajanju kartice v google pay. Do 6. avgusta je delovalo vse normalno, potem pa kar na enkrat zavrnitev transakcije. Trenutno pa ni možno usposobit brezstičnega plačevanja z curve v google pay. Kontaktiral support curve-a in so odgovorili da so odkrili bug in da zadevo rešujejo, po nekaj brskanja po njihovem communitiju pa ugotovim da zadevo rešujejo že par mescev. Ni pa mi najbolj jasno zakaj je zadeva še dobri teden nazaj popolnoma normalno delovala..
Vrjamem, tut meni je do pred enega tedna vse delalo brez problema, po slo, na ceskem in hrvaskem..Jaz sem včeraj plačal z Gpay - povezava z Curve kartico - brez težav, žena pa danes.
To bi bilo kar zelo slabo...nevem zakaj google ne podpre vec drzav v evropi..sej nismo tako nazadnjaskiLahko je Google zahteval, da izven UK kartice več ne delajo.
Ni zanesljiv kot Apple Pay. n26 je podprt samo z nemško bin številko (nevem sicer kakšne bin številke izdaja n26 za slovenijo ampak če se ne motim niso nemške). Apple pay je drugače uradno podprt v Sloveniji. Drugače načeloma Gpay čisto okej deluje ampak sej pravim, ni uradno podprt, že to da ga v veliki meri morš naložit iz apk mirrora da nekaj vedet. Recimo z Curve kartico trenutno meni in še kr nekaj folku ne deluje.Kako deluje sedaj pri nas Gpay? Sedaj imam Apple Pay v navezi z N26 in mi je to ključna funkcija na telefonu.
Sedaj lahko v službi dobim Huawei P30pro in me mika da bi prešel na Android, samo če Gpay ne deluje potem ne bom menjal.
Vem, da ga uradno ni v Slo in da se naloži na APK mirror. Samo ali je zanesljiv, kot Apple Pay?
Denarnice sedaj sploh ne nosim več s seboj.
Eno nevmesno vprašanje, a pri Revolute izbereš katero kartico hočeš ali viso ali master ?Zanesljiv je enako, torej ko ti enkrat dela potem dela vedno (tudi jaz hodim brez denarnice naokrog). Je pa res, da če nimaš "posvečene" kartice ti žal ne bo delal. Meni dela Revolut (samo Mastercard, VIsa po menjavi telefona ne več) in Curve, ostale kartice pa ne.
No ja ni čist res, vsaj na uri ne. Na uri tudi, če si iz podprte države in prideš v tujino, kjer GPay ni podprt, zadeva prej kot slej neha delovat in te pusti na cedilu za razliko od ApplePaya.... Na telefonu načeloma dela dokler maš podprto kartico, to je res, razen če se spomnijo namerno onemogočit kartice z billing naslovom iz napodprtih držav kljub pravemu BINu (kot je Revolut že počel za Apple Pay dokler nismo bili uradno podprti).Zanesljiv je enako, torej ko ti enkrat dela potem dela vedno (tudi jaz hodim brez denarnice naokrog). Je pa res, da če nimaš "posvečene" kartice ti žal ne bo delal. Meni dela Revolut (samo Mastercard, VIsa po menjavi telefona ne več) in Curve, ostale kartice pa ne.