Meni dela tudi popolno, zadovoljen čist!meni gpay dela popolnoma bp z revolut in kartico z nemško bin.
lani konec leta so nekaj govorili o novi širitvi gpay ampak je sedaj vse potihnilo.
Meni dela tudi popolno, zadovoljen čist!meni gpay dela popolnoma bp z revolut in kartico z nemško bin.
lani konec leta so nekaj govorili o novi širitvi gpay ampak je sedaj vse potihnilo.
Pa imaš kartico z nemškim ali angleškim BIN?
Se mi je zgodilo enako po menjavi telefona. Sem potem uredil preko Curve. Če rabiš referral, piši na ZS.Imam težavo.
Ko v Google pay nastavitvah kartice vnesem CVC od Revolut kartice, mi napiše: Te kartice ni mogoče nastaviti za brezstično plačevanje.
To se mi je začelo dogajat, po tem ko sem si ponovno nastavil telefon, pred tem pa je normalno delovalo, oz. je bilo možno brezstično plačevat.
Poskušal sem že ponovno namestit Google Pay in Revolut, dodal sem novo Virtualno kartico, pa še vedno ne gre
Pri Revolut Visa karticah že kako leto preverjajo tudi naslov trenutnega prebivališča pri dodajanju kartice v Google Pay.
Sprememba naslova v Nemčijo ni več mogoč brez preverjanja dokumentov.
Pravi naslov (država) mora biti na Revolutu. Naslov v Google Pay ni pomemben.Torej naj v Google Pay vnesem enak naslov kot je na Revolutu?
Na Revolutu ne morem spremenit v drugo državo
Iz odgovora se da razbrati, da bo Google Pay v Sloveniji uradno na voljo do konca leta.imel enak problem kot ti: po menjavi telefona mi google pay ni več hotel sprejeti revolut visa kartice za brezstično plačevanje s telefonom. ko spraševal na na tehnični podpori od revolut, so mi odgovorili, da so to najprej omogočili majhni skupini testnih uporabnikov, da pa naj bi bilo do konca leta to omogočeno vsem uporabnikom
Pravi naslov (država) mora biti na Revolutu. Naslov v Google Pay ni pomemben.
Kartico v Google Pay lahko sedaj dodaš le preko Curve.