Goli otok - ko eazy obmolkne

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Grafa ne boš komentiral?

100% porasta na 10 let?
priden.gif

Uradnega, plus 2x toliko "ilegalnega", ki tu dela v suženjskih razmerah, denar se pa šiba v šiptarijo.

Če ti še ni kapnilo govorimo o Sloveniji in nje prebivalcih.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Če t eže zanima, albancev je več kot 10 000 v slo, nove pekarne v lj rastejo kot gobe po dežju. Meni je čisto prav, veliko novih lepih deklet.
smile-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Grafa ne boš komentiral?

100% porasta na 10 let?
priden.gif

Uradnega, plus 2x toliko "ilegalnega", ki tu dela v suženjskih razmerah, denar se pa šiba v šiptarijo.

Če ti še ni kapnilo govorimo o Sloveniji in nje prebivalcih.

Brezvezen graf.... Sploh za nekoga ,ki nima blage veze kaj gleda.
Stevilo Albancev se je od leta 1992 do 2002 podvojilo in ogromnih 3000 (3 tisoc) na neverjetnih 6000 (6 tisoc). Ali je zaradi vojnih dogajanj, pregupiranj med skupinami (Muslimani) ali xyz niti ni vazno. Tudi ce ostane pri tem neverjetnem tempu +300 Albancev/leto bo cez 100let 30.000 Albancev vec v 2mio drzavi. Katastrofa. Ce pomislis da bo cez 10 generacij oziroma 1000let Albancev 300.000 ti se verjetno zavrti v glavi
smirk-1.gif

Btw, denar od suznjeskega dela (cela bogatija ocitno) se siba v sipatrijo in hkrati se je siptarijo privleklo v SLO. Se da uporabim se kako neumnost. Se kak stereotip vec?
crazy1.gif

Da te potolazim. Slo je ze dolgo samo tranzitna drzava in nekega masovnega navala katerekoli imigrantske skupine ni vec. Razlog je povsem preprost. Premalo denarja da bi se splacalo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Prav nic se niso "namnozili", konkretna vecina so ze vsaj 100let, ali je to odstotek gor ali dol je pa cisto vseeno. V SLO jih je mislim da okoli 5.000 in predstavljalo pravo groznjo v 2mio drzavi. Zadnji 60 let se ni bilo problema na politicni osnovi ampak previdnost ni nikoli odvec
stupid-1.gif

minareti so za civlizirane druzbe
smirk-1.gif
, pa tudi smisel minareta ni razgled

Registriranih.

Koliko je pa teh samo z delovnimi dovoljenji? Ti kmalu privlečejo gor babo in froce.

Citat:
Uporabnik eazy pravi:
pa tudi smisel minareta ni razgled

Lahko so odlična orientacijska točka za topništvo.
evil.gif

BTW; zakaj šiptarji entolk smrdijo?

1) sicer nisem slogira ampak tudi ce jih je 10x vec neregistriranih je to se relativno malo. O tem mitu kako vsak takoj sem privlece zeno in 10 otrok pa ni vredno zgubljati besed
crazy1.gif

2) vprasanje je naceloma zahojeno ampak vecina "fizicnih" delavcev ima specificen vonj ,ki je ponavadi mesanica cigaret, slabe prehrane, potenja in alkohola skratka zivljenskih razmer

Nisem vedel, da je koordiniranje raznolikih drog tako naporen fizicen proces ali pa prodaja sadja in zelenjave, morda prodaja pekovskih izdelkov in svinjarije, ki jo imenujejo kebab. Vecina gradbincev so muslimani iz Bosne itd. Ze v JNA se siptarji niso smatrali za neke hude delavce, zato so pa bili v kuhinji skupaj z Makedonci.

Smrdijo pa zato, ker jim je higiena tuja stvar. Sel bi tako dalec, da so ze genetsko drugacni.

I

Izbrisan uporabnik 474

Eni mislijo, da je to suverena neodvisna država s svetlo prihodnostjo :)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pa ja, se mi priblizno sanja kaj je oz ni Kosovo. Meni gre na smeh, ko me gatovic in podobni poskusajo oznaciti za srbskega nacionalista v upanju, da bosta dozivela moj osebnin izpad, kjer bo omenjeno druzinsko drevo in podobno. Boli mene za Kosovo in podobna sela, kjer ni prosperitete. Bolj me zanima kaj se dogaja v Dezeli ter cakam trenutek, ko bo potrebno narediti migracijo. En vecerni sprehod po Ljubljani ti veliko pove o pribliznem stanju v drzavi.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.016
6.239
113
blizu močvirne prestolnice
Štibla ne pametuj, šiptarji so za Slovenijo in Evropo poleg kitajcev največja nevarnost, no pa ostali zeleni, ampak tile se razmnožujejo kot p.....e! Kosovo je srbsko, grem stavit če bi takrat četniki zmagali in ne komunisti z Brozom na čelu, da bi bilo vse pošlihtano, turkov in šipcev ne bi bilo več v Jugoslaviji Hrvatje in Srbi bi se hitro dogovorili, tako kot sta se Tudjman in Miloševič in potem bi za vse narode bila Jugoslavija zakon, saj bi se rešili določenih problemov!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Si se kdaj vprasal zakaj si ti vedno sam sebi smesen? Razumem, da si revcek v glavi ter da zivis od namisljenih provokacij, nikoli pa ne bom razumel, da se pregovarjas o necem, kar ne tangira nikogar v debati. Se najmanj je to, da imas namisljeno sliko v glavi, da je nekdo tocno dolocene veroizpovedi ali narodnosti.

Snecerja imate za bolnika, ko pa berem tvoje poskuse kako biti del civilizirane druzbe, mi je jasno, da si ti ta bolnik, ki bi potreboval strokovni nadzor in omejitev gibanja. Lep je ta tvoj navidezni svet.