Goli otok - ko eazy obmolkne

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
štiber ne more prebolet namišljene zgodbice o albanki, ki mu je porisala "avto višjega cenovnega razreda"

I

Izbrisan uporabnik 474

Da nebi ti kaj čez Alfo govoril
ne-ne-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.554
5.112
113
Kaka razlika? Nacisti so bili bolj "humani" in so ljudi klali z najmanj stroški in veliko storilnostjo. Fordovo idejo s tekočim trakom v proizvodnji so predelali za potrebe genocida. Komunisti so se učili od rusov. Tehnika je bila bolj robustna, uporabljena samo v nujnih primerih, vse skupaj pa še bolj kruto do ljudi.
Ena zgodba, kako so delali z otroci: otroško taborišče Petriček

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
No, vsaj toliko si napredoval, da namesto primitivnih čobanskih izpadov svoje lastnosti projiciraš na druge. Očitno je še upanje zate, sicer ne ravno veliko, pa vendar, kosovar.
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Kaka razlika? Nacisti so bili bolj "humani" in so ljudi klali z najmanj stroški in veliko storilnostjo. Fordovo idejo s tekočim trakom v proizvodnji so predelali za potrebe genocida. Komunisti so se učili od rusov. Tehnika je bila bolj robustna, uporabljena samo v nujnih primerih, vse skupaj pa še bolj kruto do ljudi.
Ena zgodba, kako so delali z otroci: otroško taborišče Petriček

467716-post_slo.gif

Mislim, da so ljudje, ki v isti sapi obsojajo nacizem in slavijo komunisitčne zločince, moteni. Zločin je zločin, ne glede na to, ali ga izvajajo ljudje z nemškim orlom ali pa rdečo zvezdo na kapi.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Glede na to, da je tukaj tema o golem otoku, predlagam pisanje v to smer...če te moje vizualne lastnosti tako zelo zanimajo, si lahko v gejevskem kotičku foruma (saj ga imate, kajne?) odpreš takšno temo, pa se tam pogovarjajte.
smile-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Accord pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ugljan,okrog 1000 vsak.

Kje na Ugljanu? Trenutno sem tu,pa še pogledat, če še kaj obstaja.

Milim da je tam sedaj psihiatrična bolnica - v mestu Ugljan.

Aha, mimo bolnice sem se peljal pa mi nič "nezdravi" niso izgledali. Verjetno imajo tudi odprt oddelek.

Sicer pa niso to današnjo bolnico prevzeli od italjanov, ki so tam imeli taborišče za otočane?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
"Zašto idete na Zræe, jel' znate da je to najveæi pederbal u Evropi? To je marketing, svi pričaju da se tamo j*** 24 sata dnevno, i onda svi frajeri zapale zbog lakih riba i na kraju ih tamo bude deset na jednu", rekao je svojevremeno reporterima jedan "pumpadžija" na jadranskoj magistrali kada smo ga upitali za put na Pag.

Mogoče so pa alterjevci, ki tako hvalijo Zræe, v resnici toplovodarji.
evil.gif