goba je fotr :)

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
važn da se imam fajn. uspeh nima veze. Imam dobro punco, zdravga otroka. Kaj več eš rabiš za poplno življenje

zaka pa nebi imel vsega tega z uspehom vred?

Sej je uspeh da sem naredu otroka. Marsikdo ga ne more

Čestitke gobica.
cheer.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
važn da se imam fajn. uspeh nima veze. Imam dobro punco, zdravga otroka. Kaj več eš rabiš za poplno življenje

Manjka ti le še modra turbo petka, s katerim jo bosta z mulcom šraufala.
tongue-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.708
2.430
113
Pomurje
Obvezno na prsi jest ,seveda če je mleko.
Naj punca ne popušča, čeprav bodo bradavice, cele krastave. Lepo jih mazat, pa tampone gor po dojenju.
Če bo kak dan manj mleka, ne smeta rečt, da je mleka premalo in dat flaško, takrat sta pečena. Predvsem ti, ki boš ponoči mleko segreval.
Lepo pumpat ven, da ne pride do mastitisa, če beba premalo je oz. je mleka preveč.

Joško je traba spraznit do konca, ker najprej teče bolj voda, da se beba odžeja, šele nato je mleko za hrano.
Vedno jest samo na eni joški, čez 2 uri lahko komaj menja joško. Bo mali takoj vedel kak je red pri prehranjevanju. Ne ga razvajat.

Lp

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.385
172
63
Iz kje pa ti to vlečeš?

Otrok bo itak sam povedal kdaj ima dovolj. Če ni dovolj, kar je v prvih treh tednih dokaj pogost pojav, boš valda dodajal, saj ti bo drugače otrok hujšal namesto rasel.

To, da bi bilo mleka od začetka preveč, so pa samo sanje.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.708
2.430
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik olfa pravi:

Otrok bo itak sam povedal kdaj ima dovolj. Če ni dovolj, kar je v prvih treh tednih dokaj pogost pojav, boš valda dodajal, saj ti bo drugače otrok hujšal namesto rasel.

To, da bi bilo mleka od začetka preveč, so pa samo sanje.

Pri nas so resničnost. Pišem za naše izkušnje.

Mali je imel pri 3 mesecih 9kg. Konec maja bo 3 leta pa ima normalnih 16kg.

Ta mala, stara dobra 2 meseca ima že čez 6 kg.

Pumpanje v prvih treh tednih je bila stalnica. Preveč mleka.

Pa s pumpanje spudbujaš proizvajanje mleka. Več ga otrok poje-spumpaš, več se mleka dela.

Pa ogromno tekočine pit tam 3-4 litre dnevno moja spije. Čaji za dojenje in brezalkoholno pivo.

Lp

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.385
172
63
No pri nama žal mleka ni dovolj
frown-1.gif
, nekaj ga je, na koncu pa še malo dodamo.

Stanje se izboljšuje, sedaj bo dodala še čaj za dojenje.

Avent pumpa dela na polno vmes
smile-1.gif
.

Če je pri vas tako, lahko rečem samo super, midva tudi upava, da se bova ukvarjala z viški
smile-1.gif
.

In ja, uh kam smo moški ušli
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Pr nas je skoz na joški zdej in je čist fajn. Lepo se napije in zaspi za 3 urce in potem ponovi vajo. Spije pa prbližn 1,1 joške na obrok :D

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.448
7.147
113
pri taščici
Je johhny kar prav pisal. Naj se mati malo potrudi in stisne zobe, ker verjamem da zna bolet. Baje tudi kak kozarec alko piva ne skodi. Ce so viski mleka, pa v skrinjo z njim za kako rezervo. Nas ni poskusil adaptiranega, pa je skozi nekako v normativu.prve tri mesece je bil bolj bogi zaradi krcev. Pa kljub probanju razlicnih kapljic nisva bila prevec uspesna.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Ful je pridn kar se hranjenja tiče tko da nas nič ne skrbi. V porodnišnici smo bili edini ki nismo rabili dodatka. Doma pa tud ful pridno je. zdej poje že kkšne 1,25 joške naenkrat in potem spi 4 ure. Skratka pridn je.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
O Bog, same dojilje na kupu.....
bonk.gif

Jaz svojih lepih joškic nisem žrtvovala v te namene..........in ni mi žal.
cheer.gif

Sicer pa tudi jaz čestitam.
roza.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Pa kljub probanju razlicnih kapljic nisva bila prevec uspesna.
Kapljice proti krčem so bolj blažev žegen, kaj dosti ne pomagajo nobene, ki smo jih preizkusili (pa smo jih veliko).
@mamca: pa pokaži te tvoje nežrtvovane jožice, lahko tudi na PM