goba je fotr :)

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Čestitke še iz moje stani, pa da bo mali Levček trdno splal.

.. drug mesec pa mali Daco pride
smile-1.gif
Tole leto pa je veliko novih drobižkov, pridni ste, ni kaj. Tudi v RL vem za vsaj 10 otrok ki se bodo/so se že letos rodili znancem in sorodnikom.
Veliko sreče vam želim čez eno leto, ko se boste borili za mesta v vrtcu.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.305
2.111
113
Emona / Carnium
Čestitke Gobovju in v isti sapi še malo shamless self promotion-a: Vsi mladi starši vabljeni, da si preberete kaj več o masaži dojenčka in blagodejnem vplivu na novorjenčke. Kaj več si lahko preberete na (ne preveč ažurnem) blogu ali če v google vtipkate infant massage in si kliknete kakšno bolj znanstveno objavo, na podlagi katerih objavljamo lastne članke.
Za vse alterjevce seveda nudimo ugodnosti pri udeležbi na tečaju. Lahko pa se odločite za izjemno darilo vašim prijateljem in nas kontaktirate za darilni bon.
Če koga karkoli zanima, pa lahko na ZS ali pa odpremo ločeno temo, da ne bom tole čudovito gesto spremenil v kapitalistično komercialno marketin(g)ško spamanje.

Še 1x srečno malemu Levu. In če že moram: ime je super.

Benana_Goba

Zelenc'
21. feb 2011
4
0
1
Preden me spet benajo zaradi uporabe alter nicka se vam zahvaljujem za čestitke. Dete je zdravo , mama pa tud. Ker se mulo ni obrnil je bil carski rez ampak je vse uredu. dete težko 3,5kg in veliko 51 cm :D Lep ka ata :D

pa še nasvet: če se komu otrok ne obrne takoj zahtevajte carski rez, mojo so 6 ur mučl na porodni mizi in se na koncu odločili za carski rez. Svaka čast našim mamam da so nas rodile.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.157
6.364
113
Citat:
Uporabnik Benana_Goba pravi:
Preden me spet benajo zaradi uporabe alter nicka se vam zahvaljujem za čestitke. Dete je zdravo , mama pa tud. Ker se mulo ni obrnil je bil carski rez ampak je vse uredu. dete težko 3,5kg in veliko 51 cm :D Lep ka ata :D

pa še nasvet: če se komu otrok ne obrne takoj zahtevajte carski rez, mojo so 6 ur mučl na porodni mizi in se na koncu odločili za carski rez. Svaka čast našim mamam da so nas rodile.

Reci mi, kaj je mali bil obrnjen z ritko navzdol? Ker potem itak upanje, da se bo pred porodom med popadki obrnil navzdol, res nesmiselno. Če se do takrat ni, se tudi tik pred porodom nebo. Z ritjo naprej pa je porod res skoraj nemogoč. Naš je trenutno obrnjen z glavo navzdol.

OFF-- do zdaj sem mislil da je Goba in turbobič eno ta ista oseba. Menda zaradi turbobičeve slike
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.709
2.427
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Benana_Goba pravi:
pa še nasvet: če se komu otrok ne obrne takoj zahtevajte carski rez, mojo so 6 ur mučl na porodni mizi in se na koncu odločili za carski rez.

Mojo so pajsali 10 ur. Medenična lega, ocenjena kilaža 3,3kg. Po pretečeni 11 uri, so malega potisnili nazaj gor in naredili carski rez.
Imel je čez 4kg.

Je pa se mala pred 3 meseci izstrelila v 2 urah. Bila je na glavo, teža 3,3kg. V drugo gre precej lažje.

Lp

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
Johhny jst bi jih ubil. Že pri svoji sm bil čist jezen. Sam potem ko ga vidiš pozabiš :S
Navadni porod z medenično vstavo bi moral prepovedat

@reality Bolje ritopik kot krščanski kapitalist.

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
krščanski kapitalist??
smile-1.gif

a ti ne veš, da če hočš v lajfu dandanes uspet moraš bit kapitalist če se temu lahko tak reče?
no ja seveda ni govora o modni industriji
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.252
1.279
113
43
važn da se imam fajn. uspeh nima veze. Imam dobro punco, zdravga otroka. Kaj več eš rabiš za poplno življenje

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.507
7.686
113
verjetno sredstva za prezivljanje?
smile-1.gif

Cestitke tud od mene, naj bo intelektualec s kriticnim pogledom na svet (beri: ne ga prevec indoktrinirat
wink-1.gif
)