Ti že morda tako funkcioniraš, ne pa vsi. Saj si verjetno lahko sam predstavljaš, kako bi stvari šle brez zapovedi. Glede izbire poti do svetosti je pa Hessejev Siddharta odlično čtivo. Saj verjetno si ga tako že prebral.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Poglej to temo. Preštej število avtorjev nestrpnih postov in ugotovi proti komu so nestrpni. Tako boš lahko do istega sklepa prišel tudi sam. V tej temi samo moderatorji vodite s 3:0.Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Meni stopil na rep? Sem žaljiv? Bi me moralo kaj bolet?
Dejal si, da so neverni uporabniki bolj žaljivi, nesramni, nestrpni...
In če nekaj trdiš, potem to še dokaži.
Kako si prišel do tega sklepa?
Obstaja par nenormalno usekanga folka na obeh straneh, to pa je tudi vse.
O nenormalno usekanem folku se strinjam. Po mojem občutku (nedokazljivo) je na eni strani bistveno večje število agresivnih osebkov, kot na drugi. Na tem forumu in še marsikje drugje sem v zvezi s povojnimi poboji prebral "še premalo smo vas (jih)". Koliko postov z obratno vsebino lahko najdeš?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Povedal ti je, da nimaš pojma čigavo je bilo orožje v Mariboru.
Namig: je majhen, siv in taaakoooo lepe očke ima.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Seveda se zanimamo tudi za neverska vprašanja. Ker smo del civilne družbe v demokratični državi in imamo do tega vso pravico. Svojih stališč pa ne vsiljujemo nič bolj kot katera koli druga interesna skupina.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
[
Ob pomembnih političnih vprašanji se oglašajo vodje tega režima, ki svojim članom povejo kakšno je pravilno stališče in se to potem srepo zagovarja ---> kot Ljudmila Novak v oddaji Trenja, da se spet vrnemo k tematiki.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Normalno je, da se režim trudi kolikor je mogoče, da povečuje svoj vpliv in veča članstvo.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
S to razliko, da alter.si in gospodarske družbe niso totalitarni ideološki režimi
Cerkev je nevarna zadeva, pač ljudje in država si raje zatiskajo oči.
Niti enemu moderatorju se še ni skrivil lasek na glavi za zadeve, kjer bi navadni uporabnik dobil najmanj S.P.A.M., če ne celo Banovce.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
S to razliko, da alter.si in gospodarske družbe niso totalitarni ideološki režimi
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Niti enemu moderatorju se še ni skrivil lasek na glavi za zadeve, kjer bi navadni uporabnik dobil najmanj S.P.A.M., če ne celo Banovce.Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Sej od nikogar nima kdo kej odnestCitat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ker sem morda od tega odnesel še kaj drugega kot samo omenjeno obljubo.
S totalitarnim načinom vodenja - moderatorji nedotakljiviCitat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Uporabnik Snecer pravi:
To je internetni forum mimogrede