MrDaco Tudi pri "Kitajcih", predvsem pri kaki "priority line" zna kaki GLS (ali drugi paketni) dostavljati - in tam boš spet imel težavo s poštno ležečim. "Resnejše" trgovin - aka tiste, ki so se "opekle" izrecno navajajo, da ne pošiljajo / dostavljajo "poštno ležeče" ali kakšnim "prepošiljateljem".
Pa še na temo - tudi jaz se v loku izognem GLSu. Zadnji njihov (celotnega GLSa) biser je bila dostava iz NL do SLO - uspelo jim je dostaviti v 3 (z besedo treh) tednih. Moram pa pohvaliti, da so pripeljali v soboto. Je pa tudi res, da me je kurir vprašal koga sem poklical, da je "moral" v soboto pripeljati. To, da se je paket od torka že svaljkal po Sloveniji seveda nikakor ni mogel biti razlog, da sem popyzdil in potegnil vse vzvode, ki sem jih lahko.
Pa da ne bo kake pomote - ne krivim GLS Slovenija za vso zamudo - oni so dodali samo še češnjo na torto.
Aja - ker delam v "branži" (logistika, ampak ne paketi) sem dokaj toleranten do kakih zamud, po drugi strani pa toliko bolj občutljiv na kake neumne izgovore ali prazne obljube. Da so mi v sredo/četrtek rekli, da se je paket izgubil (hebi ga - se zgodi), ne pa da so že drugi dan zapovrstjo obljubili, da bo "jutri okrog poldneva dostavljen", bi dokaj mirno sprejel to dejstvo. Seveda bi me pyzdilo - ampak se nimam kaj usajat na posamezne uslužbence. No - ko pa dostave ni bilo niti v petek popoldan pa sem "zaropotal".