Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
...
GLS mi je pustil paket na Petrolu, ki se zapre ob 20h pa živim med top 10 največjih mest na Gorenjskem
Lahko pojasniš zadnji stavek?Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Tržna niša malo morgen. Ni dovolj samo ustanoviti firmo. Evo, jaz ne bi dostavljal preko tebe če mi ne podaš oprjemljivih referenc, garancije...
Sicer mislim da je Pošta dokaj solidno dostavljalsko podjetje. Vendar obnašanje kot da so d.o.o. v privatni lasti, v resnici pa so na naših, davkoplačevalskih seskih, pa ni najbolj primerno.
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Enkrat sem prek trackinga izvedel, da je bil paket dostavljen. Našel sem ga na balkonu na drugi strani hiše.
Pošta je d.o.o., ki je v 100% lasti države. To je dejstvo. Državni monopolist? Mi lahko razložiš? Na kaj pa ima Pošta monopol? In zakaj bi naj bili na kaj priklopljeni? Delajo izgubo? Pošta je ena redkih podjetij v državni lasti, ki dela dobiček, ki ga država porabi za svoje načrte, firma pa se ne razvija.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Enkrat si sam izpostavil da je Pošta d.o.o.
Je pa v bistvu državni monopolist. Državni monopolisti pa vemo kam so priklopljeni.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
A ste na nabiralnikih, ki stojijo pred pošto že spremenili, da bodo "pošiljke oddane do 1900" in ne 1700. ure, poslane isti dan? K ne vem kaj je fora, da stojim ob 1730 v vrsti v pošti, ker tam na tisti piksni zunaj piše do 1700. Če pa oddam na okencu, pa lahko tudi 1855 in je isti klinac, kokr če bi v piskno vrgel ob 1700. Evo, maš predlog za napredovanjeAl' kva?