Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ča si pa fizična oseba dobiš pa prst v rit? Hvala lepa za tako storitev od Pošte.
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Ča si pa fizična oseba dobiš pa prst v rit? Hvala lepa za tako storitev od Pošte.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Tudi iz vidika fizične osebe mi je pošta bolj všečna. Možnost, da greš osebno po paket na pošto, kjer je delovni čas "primeren" za vse, je win za mene.
Verjamem pa, da je na selu, tako kot je opisal Utiševalec, problem. Ampak za veliko večino uporabnikov je pošta še vedno najboljša izbira.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Men se zdi da imajo vsi vsega po malem v napakah, vecina na paketu oz papirju ki je dostavnica nikol ne pise bog nedaj telefonska stevilka, vrjetno sparajo.
Nazadnje sem dobil od poste papircek v kaselcu da nas dopoldne ni bilo doma pa sva bila dva.
V ljubljani vceraj na vicu oddano pismo, danes bognedaj da bi prispelo za bezigrad.
Posiljke nevem kako nevejo kje so in kako kam prispejo ce pa imajo privat vsi sledilce v avtih in tocno vedo kdo je kje, naceloma se voznikom tudi pri privatnikih gre da cimvec oddela ker je placan po akciji, pa vseeno posiljke rabijo nevem koliko casa ijn ce sploh.
Ok jih jebe zgleda logistika, ampak kako ce je pa dans vse elektronsko in zelo azurirano glede podatkov kje je kaj in kje se nahaja????
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
No nova cvetka tokrat od DPDja. Frajer pusti 45 EUR vreden paket pred hišo in se odpelje.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
No nova cvetka tokrat od DPDja. Frajer pusti 45 EUR vreden paket pred hišo in se odpelje.
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, bi se naredil francoza in poslal Zoohitu, da nisem dobil paketa, sam je Zoohit vedno fer do mene. Poklical na DPD in dobim izgopvor, da je frajer domenjen z+s tastom, da lahko pusti pred hišo. Naslednje naročilo klik na DHL in pač reskiram EURo več. DPDja ne šljivim več.
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Ja, bi se naredil francoza in poslal Zoohitu, da nisem dobil paketa, sam je Zoohit vedno fer do mene. Poklical na DPD in dobim izgopvor, da je frajer domenjen z+s tastom, da lahko pusti pred hišo. Naslednje naročilo klik na DHL in pač reskiram EURo več. DPDja ne šljivim več.
Pa je bil dejansko dogovorjen s tastom ali ne?