Giga sport zapira v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.612
3.977
113
Recimo njihova glavna znamka:

Karrimor - Under the leadership of the founders' son, Mike Parsons, the company went on from 1960 to build an international reputation for design and build quality of rucksacks, outdoor clothing, and footwear, which for most of its history it manufactured in Clayton-le-Moors, Lancashire, England.
In March 2004 Karrimor's brand was rapidly acquired by Sports Direct. As of 2013, the Karrimor brand remains and is licensed and used for marketing and product branding purposes. Sports Direct continue to sell Karrimor branded products, which are as of 2013 largely made in China.

Pa še kar nekaj takih znamk imajo v portfelju (Slazinger recimo)

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Močno dvomim da prodajajo ponaredke.
Zakaj pa ne? Kvaliteta izdelkov je dostikrat še slabša kot v kaki bosanski Arizoni.

Mogoče delno drži... Sem kupil že nike in puma cote, pa je vse blo original in rahlo ceneje kot drugje.. Za teniske ne vem-me cene niso prepričale, slazenger roba, katere je pač največ, pač je kak je... Ni nekaj kvalitetna firma, kar pa nima veze s samo trgovino Sportsdirect...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ja vem katere so njihove znamke, fake svoje robe verjetno ne prodajajo?
tongue-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Recimo njihova glavna znamka:

Karrimor - Under the leadership of the founders' son, Mike Parsons, the company went on from 1960 to build an international reputation for design and build quality of rucksacks, outdoor clothing, and footwear, which for most of its history it manufactured in Clayton-le-Moors, Lancashire, England.
In March 2004 Karrimor's brand was rapidly acquired by Sports Direct. As of 2013, the Karrimor brand remains and is licensed and used for marketing and product branding purposes. Sports Direct continue to sell Karrimor branded products, which are as of 2013 largely made in China.

Pa še kar nekaj takih znamk imajo v portfelju (Slazinger recimo)

tudi nike je večinoma made in china,ker dvomim da bi angležom zneslo šivat cune in prodajat za male pare ter da imajo delavci plačo 1600funtov

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik sandichamp pravi:
Pri meni je bila dostava zmeraj 14,99€. Naročal sem zmeraj čez vikend. Roba je prišla od srede do petka. Pripelje jo DHL.

Ja prej je bilo čez 5kg dostava 15€, manj kot 5kg pa 7,5€. Sedaj je enota cena 10€. Enkrat sem celo eno stvar vrnil in so mi vrnili denar na kartico. Res pa da sem sam plačal stroške poštnine, ene 5-6€ pri Pošti navadno pismo priporočeno. Če bi lahko vrnil v njihovo trgovino, tako kot v UK, bi pa sploh bila zmaga.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.442
5.676
113
Pa to dela samo sportdirect?

A ni bla 1x tema da Merrell iz Hervisa ni enak original Merrellu
sprasujem se.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Močno dvomim da prodajajo ponaredke. O katerih znamkah to govoriš?

O'neill, Ripcurl, Quiksilver, Ocean Pacific... imajo robo, ki je trikrat cenejša kot v vseh ostalih trgovinah in istočasno modele/vzorce, ki jih prav tako ne vidiš nikjer.

Ne vem, če so ponaredki, vsekakor pa izgledajo tako. Vsaj ne spomnim se, da bi recimo Quiksilver kdaj naredil polkilske natikače in poliuretana...
tongue-1.gif

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Pa to dela samo sportdirect?

A ni bla 1x tema da Merrell iz Hervisa ni enak original Merrellu
sprasujem se.gif

Sej tut salomon iz intersporta ni enak , pa smuči elan v hervisu, itd...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Samo pri hervisu v spletni trgovini ne narocajte. Moja bunda je prisla 40 dni po plačilu, 5 dni pred tem pa je bila celo na voljo ze v trgovini, za 5€ majn!!!

alpine

Fizikalc
22. feb 2012
2.564
21
38
Škofja Loka
Sportsdirect je meni vredu, dobim vsaj nekaj kar mi je všeč. Sem pa naletel na recimo oblačila, ki imajo velikost L v resnici pa je kakšna stvar večja, manjša, tko da samo v opozorilo pri črnih je ena cifra prevelika.
Puloverji, vetrovke, majice, vse tja po 5-10-20-30 evrov.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Karimor ni baš nešto kvalitetna roba, vendar tudi cena ni navita. Za tek (kjer v glavnem rabiš veliko cot in si v niih nekje 2 uri) je super. Imam tudi majico iz Hervisa (njihova blagovna znamka, kao boljša kvaliteta in seveda dupla cena) pa se je tako grdo zmuckal po enem mesecu da ni za nikamor..
Da pa za podobno kvaliteto dam v Gigasportu dvakrat več...
ne-ne-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik alpine pravi:
Sportsdirect je meni vredu, dobim vsaj nekaj kar mi je všeč. Sem pa naletel na recimo oblačila, ki imajo velikost L v resnici pa je kakšna stvar večja, manjša, tko da samo v opozorilo pri črnih je ena cifra prevelika.
Puloverji, vetrovke, majice, vse tja po 5-10-20-30 evrov.

To pa res ja, treba preverit. Zadnjič kupil cel kup stvari, vmes en L pulover, doma ugotovim, da je velik kot šotorsko krilo. Grem menjat in mi je bil S prav velik
crazy1.gif

Drugače pa štumfe, gate, spodnje majice vse tam kupujem, niso tak zanič kot so poceni.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Karimor ni baš nešto kvalitetna roba, vendar tudi cena ni navita. Za tek (kjer v glavnem rabiš veliko cot in si v niih nekje 2 uri) je super. Imam tudi majico iz Hervisa (njihova blagovna znamka, kao boljša kvaliteta in seveda dupla cena) pa se je tako grdo zmuckal po enem mesecu da ni za nikamor..
Da pa za podobno kvaliteto dam v Gigasportu dvakrat več...
ne-ne-1.gif

karimor je pred kakimi 10 leti delal odlične cote, še posebej pohodno varijanto..jaz imam rucksak, ki je že marsikaj dal skozi...kako je s karimor sedaj pa ne vem...zagotovo ni vec isto kot je bilo vcasih

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Tocno tako, Karrimor je bil cca 15 let nazaj se zmeraj top firma kar se tice alpinisticnih oblaciil. Podobno kot Berghaus (ko je bil se made in Great Britain) kasneje Slovenija in kasneje China. In podobno kot je danes Arcteryx (made in Canada) ampak problem je, da je malo ljudi pripravljeno placati kvaliteto, sploh balkanci kot ste na tem polotoku.
Ko se stvari proda kitajcem pa vemo kako stojijo.
uf-1.gif
zalostno.

Hepan, karrimor se je zal prodal.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Gledam intersport akcijo, 114,99 eur cena prečrtana in kao super akcija 68,99 eur. Na ebayu so copati 49 eur...