Giga sport zapira v Sloveniji

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
tudi mene ne gane če zaprejo Giga sport .Ne vem kdaj sem nazadnje kaj kupil mogoče 5-6 lt nazaj.
Sicer ali se še kdo spomni "SLOVENIJA ŠPORTA"

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Jaz sem tudi predlani tam kupil eno prehodno softshell jakno, seveda kitajske znamke. Saj ne rečem, je OK in jo imam še danes neuničeno, ampak kakšna je pa bila cena. Znižana iz nekaj čez 200 € na 90 €, realna prodajna cena bi pa bila nekje kakih 60 €.
Se pa spomnim jaken priznanih znamk, vse preko 300 €. Konkretno tumač...
Iz moje strani gledano popolnoma nobene škode zaradi odhoda...

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
ksz...

za športno opremo uporabljam samo sportsdirec ampak to samo njihovo spletno prodajalno.vsa roba je iz leedsa,DHL dostava pride od 7€ naprej,dobim v 4 delovnih dneh,velika izbira robe za celotno športno področje,vedno imajo nekaj v akciji,vsaj 1x mesečno določena garnitura 80% cenej,ravno 14 dni nazaj so pordajali mclarenove jakne za 20€(iste kot jih nosijo v pitu)

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Komentarji pod člankom na žurnalu
uf-1.gif
Nam res ni več pomoči ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Komentarji pod člankom na žurnalu
uf-1.gif
Nam res ni več pomoči ...

Ni kaj, lahko rečem samo kapo dol našim politikom. Z malo truda jim je uspelo folk nepreklicno razdelit na naše in vaše, da lahko sedaj lepo v miru vladajo - par let eni, par let drugi
crazy1.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
dostava je že nekaj časa enotna cena 10€, ni več glede na težo, tako da posamične stvari se skoraj ne splača, mi ponavadi skupaj v službi naročimo. Otroške superge Nike, Adidas so sigurno vsaj 10€ na par cenejše, če maš tri pare nogic za obut se itak splača. Pa glede na to da že od ne preveč računalniško pismenih slišim, da kupujejo na sportdirect, vprašanje kdo vse bo še sledil gigasportu.

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Nekaj primerov:
- otroške kopačke - gigasport 50€, sportdirect 35€ (popolnoma isti model)
- žoga brazucca - kvalitetnejša replika (obstaja tudi navadnejša replika) št 4. - sportdirect 25 €, drugod 30€

Sportdirect se mi zdi najugodnejši, roba pa večinoma ista kot povsod drugod.

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
480
33
28
Pri meni je bila dostava zmeraj 14,99€. Naročal sem zmeraj čez vikend. Roba je prišla od srede do petka. Pripelje jo DHL.

LP Sandi

kaps

Pripravnik
11. jul 2013
92
0
6
me ne čudi, da zapirajo ene 10x sem bil v ljubljanskem in vedno prazno

I

Izbrisan uporabnik #9334

ksz

Vse te tuje trgovine imajo Slo samo za prodajo outlet robe. Naj bo Hervis, Gigasport, Sportdirekt, ali HM, C.A. ali Vogele, ...
Berite etikete! Pri nas se sedaj prodajajo letniki 2010 in 2011.
Moraš it vsaj v Graz, v isto firmo, da dobiš kaj spodobnega. Tam pa niti slučajno ne najdeš kake stare zaloge. Pa saj ti tudi zaposleni tam to potrdijo.

Od vseh športnih trgovin mi je nekako še najbolj Sportdirekt (prej Sport2000). Kaj ni to holandska firma?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če je pa SportDirekt sploh normalna firma, sem jaz papež. Ogromno ponarejene robe (me zanima, kako to, da kak inšpektor ne pride na obisk), vse nabito, da je kupe cunj na tleh, kabin za preoblačit nisem našel, pa večina robe še tistih nekaj filčnikov, kolikor stanejo ti ponaredki, ni vredna.

shift

Guru
20. jul 2007
9.932
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Če je pa SportDirekt sploh normalna firma, sem jaz papež. Ogromno ponarejene robe (me zanima, kako to, da kak inšpektor ne pride na obisk), vse nabito, da je kupe cunj na tleh, kabin za preoblačit nisem našel, pa večina robe še tistih nekaj filčnikov, kolikor stanejo ti ponaredki, ni vredna.

sicer sem bil v njihovi štacuni samo 2x ker je preveč natrpana in kupujem izreno preko spleta ker imajo več robe ampak ponaredkov pa notri nisem videl,prav tako vse kar naročim preko spleta je original

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, natrpana je pa res, pa brez nekega normalnega reda.
smirk-1.gif
Prav zanimivo in to v več njihovih trgovinah pri nas, (sem do sedaj mislil, da je to stvar posameznega poslovodje, pa očitno ni tako).
Ampak tam vsaj nekako dobim, kar iščem. Pa trgovci so tudi kar strokovni, vsaj do sedaj sem imel srečo pri njih. Malce več reda v štacuni pa ravno pri njih manjka.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.732
9.938
113
40
MB
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:

sicer sem bil v njihovi štacuni samo 2x ker je preveč natrpana in kupujem izreno preko spleta ker imajo več robe ampak ponaredkov pa notri nisem videl,prav tako vse kar naročim preko spleta je original

verjetno se je malo nerodno izrazil ... prodajajo pač recimo superge, ki zgledajo isto kot salomonke, ampak ene xy firme ... samo primer
wink-1.gif

mi pa ne ugaja aktivno perilo in kompresijske od njih ... lonsdale al kaj je firma, se mi zdi da zasmrdim v 20 min ko mam to obleceno
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Močno dvomim da prodajajo ponaredke.
Zakaj pa ne? Kvaliteta izdelkov je dostikrat še slabša kot v kaki bosanski Arizoni.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.612
3.977
113
Sports Direkt je sicer v tujini znan po tem da odkupuje znamke znanih lokalnih propadlih firm in znamke lima na kitajsko robo. Sicer te znamke pri nas ne pomenijo nič, v tujini je pa zaradi tega precej haloja, kot bi pri nas kupil Planiko oz. Alpino in limal znamko na kitajske čevlje... (aja... ups, saj eni drugi delajo to)